IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By UzmaN

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2018, 14:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Photoshop’u Aratmayacak Kalitede Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: Fotophire




Çektiğimiz fotoğrafları düzenlemek adına pek çok uygulamaya başvuruyoruz. Bu uygulamaların bir kısmı uzmanlık gerektirdiği için kullanımı oldukça karmaşık seçenekler arasında yer alıyorlar. Ancak Fotophire isimli bu uygulama, kullanışlı araçlarıyla ve basit arayüzüyle imdadınıza yetişebilir.

Akıllı telefonlar popülerleştikçe fotoğraf düzenlemek için onları daha çok tercih eder olduk. Ancak bilgisayarlar hala bu konuda çok daha yetkin özellikler sunan uygulamalara ev sahipliği yapıyor. Fotoğrafları düzenlerken aradığımız bir diğer şeyse kolaylık. Photoshop gibi uygulamalar, temel bilgi gerektiren ve kullanımı zor olan uygulamalar arasında yer alıyor.

Fotoğraflar içinden istediğimiz objeyi ya da figürleri düzgün bir şekilde kırpabilmek, olmasını istemediğimiz objeleri hiç yoklarmış gibi silmek ve renkleri düzenlemek isteyebiliyoruz. Bu amaçlarla kullanabileceğimiz uygulamalar ise oldukça sınırlı sayıdalar. En azından istenilen sonuçları almak adına birini tercih etmek durumundayız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Wondershare tarafından geliştirilen Fotophire isimli uygulama, son dönemde çıkan en başarılı uygulamalar arasında yer alıyor. Üstelik fiyatı da rakiplerine nazaran avantajlı olduğu için çoğu uzman tarafından tercih edilmeye başladı. Şimdi Fotoshire ile kullanıcılara sunulan üç temel özelliği ele alalım.

1. Fotophire Photo Editor:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fotoğraf düzenleme konusunda ihtiyaç duyacağınız temel araçlardan tutun 200 adet özelleştirilebilir filtreye kadar geniş bir kütüphaneye sahip olan Fotophire Photo Edıtor, ayrıca renk doğrulama (Color Correction) özelliği de sunuyor.

Diğer profesyonel yazılımların renk düzenleme araçlarına kıyasla çok daha kolay bir kullanım sağlayan yazılım, çok daha hızlı sonuç almanızı sağlıyor.

2. Fotophire Photo Cutter:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Artık biliyoruz ki resimleri kesip kırpmak için detaylarda boğulmaya gerek yok. Ardındaki yazılımdan ciddi bir destek alan bu özellik, otomatik renk ve obje tespiti sayesinde istenmeyen bölgeleri küçük dokunuşlarla kırpmanıza imkan sağlıyor.

Çektiğiniz fotoğrafların arka planlarını profesyonelce değiştirebiliyorsunuz. Bunun için sadece kullanacağınız kişi, obje ya da bölgenin etrafını seçmeniz yeterli oluyor.

3. Fotophire Photo Eraser:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fotoğraflarınız üzerinde olmasını istemediğiniz insanlar, objeler ya da bozulmalar olabilir. Bu durumu çözmek için ilgili bölgenin hiç olmamış gibi temizlenmesi gerekiyor. Fotophire Photo Eraser da tam bu konuda size yardımcı oluyor. Ayrıca eski fotoğraflarınızdaki izleri temizlemek için kullanışlı bir araç olarak göze çarpıyor. Tıpkı diğer araçlar gibi bu özelliği de kullanmak için birkaç basit dokunuş yeterli oluyor.

Wondershare’ın geliştirdiği Fotophire uygulamasını ücretsiz denemek ya da satın almak isterseniz sitenizi ziyaret edebilirsiniz.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~

Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez.

Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.

#
UzmaN ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fotoğraf düzenleme, fotoğrafçılık, fotophire


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Broast PhotoShop 71 02 Ocak 2020 22:09
WhatsApp için fotoğraf düzenleme ve GIF desteği geldi daiSy Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 04 Ekim 2016 16:40
Google’dan yeni fotoğraf uygulaması hayLaz Google 0 31 Temmuz 2013 17:55
Anti-Photoshop,Photoshop,resim,fotoğraf,bilim,rütuş Ünlülerin kâbusu: Anti-Photoshop! Deep Bilgisayar Donanımı 0 06 Aralık 2011 04:02