IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2010, 20:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Parababasi Çok kazandiriyor , alisilmisim disinda gercek yontemler !




10.02.2010

Ümit Tatlıcıoglu (Uzman, E-Broker)

Her gün sabah soğukta kalkıp ile gitmek, akşama kadar çalışmak ve kazandığınız para karşılığında tatmin olmamak yerine, her gün Pazar günüymüş gibi yatak keyfi yapmak, istediğiniz zaman kalkıp istediğiniz zaman kahvaltınızı yaparak ve istediğiniz saatte bilgisayarınızın başına geçerek günde sadece 1-2 saat evde çalışarak sizi yeterince tatmin edecek bir maaşınızın olması daha iyi olmaz mıydı?

Eğer siz de benimle aynı fikirde iseniz aşağıdaki yazıyı mutlaka okuyun!

Dünyada bir çok her gün insan bilgisayar başında sadece birkaç saatini ayırarak para kazanıyor. Bu insanların kimi internetten üzerinden emlak danışmanlığı yapıyor, kimi borsa oynuyor, kimi ticaret yapıyor, kimisi ise affiliate marketing de dediğimiz satış ortaklığı sistemi ile başkalarının ürünlerini pazarlayarak yüksek komisyonlarla para kazanıyor.

Bugün piyasada birçok ürün internetten para kazandırmayı öğretebileceğini iddia ediyor. Ama bunların %99’u bu işi ya hiç bilmiyor, ya da hiç bilmiyor. Ben dahil birçok kişi bu ürünleri satın almış fakat başarılı olamamıştır. Yurtiçi ve yurtdışında bu ürünlerden yüzlercesini satın aldım ve hepsini denedim. Ve her defasında hayal kırıklığı yaşadım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] almadan önce kullandığım diğer ürünlerin sahipleri ile görüştüm. Bir internet girişimcisi olarak onların bütün işini satın almak istediğimi söyledim. Birçoğu bana bedava üyelik vererek sistemlerini incelemem için süre verdiler. İncelediğim her sistemde hemen hemen aynı şeylerle karşılaştım:

Modası geçmiş taktikler

Çalışmayan linkler,

Paralı üyelik isteyen başka sitelere yönlendirmeler,

Çalışmayan yardım bölümleri,

Çalışmayan e-mail desteği,

Para getirmeyen yöntemler (mail oku, tıkla kazan, anket doldur kazan vb.)

Denemelerim sonucunda bu sistemlerin ayda birkaç dolardan fazla getirmediğini öğrendim. Hatta dahil olduğum hiçbir sistemde satın aldığım ürünün parasını dahi kazanamadım.

Bir çok hayal kırıklığından sonra web sitesi bilgisi olmadan internetten para kazanılamayacağı görüşüne kapılarak pes etmk üzereydim ki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanıştım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğerlerinden farklı şeyler söylüyordu ama yine de işimi sağlama almalıydım. Sistemin anlattıklarını defalarca okudum, haftalarca satın alıp almama konusunda ikilemler yaşarken zaafım üstün geldi, para iade garantisi olduğunu öğrendiğim an ürünü aldım.

Aldıktan yarım saat sonra da bu ürünü neden daha önce almadım diye kendime söylenmeye başladım. Herkesin aradığı ürün meğer burnumun ucundaymış.

Ürünün iddia ettiği her şey doğru ve %100 uygulanabilir. Hem de bilgisayarda Msn’e giren ve mail atmayı bilen herkesin de uygulayabileceği yöntemler ile saatler içinde yüzlerce dolar kazanabileceğimi gördüm.

Birçok hayal kırıklığından sonra aldığım ürünün parasının 10 katından fazlasını birkaç günde kazandığımı görünce çok etkilendim ve ayrıca gurur duydum. Ürün en sıradan internet kullanıcısının bile günlük en az 200-300$ kazanabilmelerini sağlayacak bilgiler ile donatılmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fiyatının da bu işe yeni başlayacak olanların bütçesini zorlamayacak kadar cüzi bir rakam olarak belirlenmiş olduğunu gördüm.

Bu kadar bilginin senin için yeterli olacağını umuyorum.

Aşağıdaki linkte hem ürüne hem de ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alisilmisim, cok, disinda, gercek, kazandiriyor, parababasi, yontemler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gerçek Gıdalar Gerçek Enerji Kaynakları Ecrin Alternatif Tıp 0 24 Ekim 2014 23:19
stad disinda yakalarsam... (x Rohit Komik Loglar 1 26 Eylül 2011 13:25