IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2018, 14:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternetten Para Kazanma Yolları İle Kendi İşinizin Patronu Olmaya Hazır mısınız ?




Maaşlı İşinize Devam Ederken Aynı Zamanda Kendi İşinizi Kurmak Nasıl Olurdu?


- Kim kendi işinin Patronu Olmak İstemez ki?

Bir işe Girersiniz Biraz zaman geçdikden sonra biraz para birektireyim sonra kendi işimi yaparım diye düşünürsünüz.Fakat çoğu zaman bu düşünce havada kalır.Ya para biriktiremezsiniz,ya cesaret edemezsiniz kendi işinizi yapmaya yada başka aksilikler bulur sizi..



Evliyseniz,borçlarınız varsa,bakmakla yükümlü olduğunuz eşiniz,çocuklarınız ve onların bakım masrafları felan...Birtürlü casaret edemezsiniz kendi işinizi kurmaya.Korkarsınız işinizi kaybetmekten.Eeeee haklısınızda aslında.



Peki sizlere şöyle bir soru soralım!!



Hiç Ek iş Yapmayı Düşündünüz mü?


Maaşla çalıştığınız işinizi bırakmadan (malum borçlarınız ve bakmakla yükümlü olduğunuz aileniz var) ek iş yapmak! Nasıl kulağa sizce de hoş geliyor mu?

Mevcut işinize devam ederken ek iş yapmak aslında hiç de zor değildir.Önemli olan asıl işinizden kalan zamanınızı verimli kullanabilmek.Ek iş olarak sermaye gerektirecek işlerde yapabilirsiniz yada sıfır sermaye ile internet üzerinden para da kazanabilirsiniz.Örneğin satış ortaklığı sistemi gibi.

Peki Ek İş yapabilmek için nasıl bir yol çizmelisiniz; Satış ortaklığı sistemi





1.Kesinlikle Maaşlı İşinizi Aksatmayın

Sizlere asıl geçim kaynağınız olan maaşlı işinizi aksatmamanızı tavsiye ediyorum.Unutmayın ek işiniz olsa da yarın öbür gün diyelim ki işiniz umduğunuz gibi gitmedi,en azından asıl işiniz devam etsin herhangi bir sıkıntı olmasın değil mi?


2. Gününüzü iyi planlayın

Gününüzün asıl büyük bir bölümünü maaşlı işinize ayırın kesinlikle sorun olmasın,Çünkü evde sizden ekmek bekleyen bir aileniz var.Fakat günün az bir bölümünü de ek işinize ayırın ki dengeli olsun.Fazla vakit ayırmamanızı gerektiren sadece günde 2 saat vakit ayırarak internet üzerinden para kazanabileceğinizi unutmayın.Sakın Çok Para kazanacağım diye bütün gününüzü işlere de ayırmayın.Unutmayın her şey den önce sağlığınız.Sonra Sizi evde bekleyen bir aileniz var onlara da vakit ayırmalısınız.





satış ortaklığı sistemi / internet üzerinden para kazanmak / internetten para kazanmanın yolları / goomass kiti / Google kazançları / master kazançlar / paratube sistemi

İnternet üzerinden para kazanmak için satış ortaklığı sistemini deneyin!







3. Zamanınızı etkili kullanın
Siz artık Ek iş yaparak aynı zamanda girişimci oluyorsunuz.Başarılı girişimciler zamanını kullanmayı çok iyi bilirler.Uyku ,,maaşlı iş,ek iş ve aile kavramını çok iyi ayarlayın.Unutmayın hepsinin size ihtiyacı var...Zamanınızı çok etkili kullanmalısınız!



4. İşiniz motivasyonunuz olsun



satış ortaklığı sistemi / internet üzerinden para kazanmak / internetten para kazanmanın yolları / goomass kiti / Google kazançları / master kazançlar / paratube sistemi

Yüksek motivasyonla internet üzerinden para kazanabilirsiniz!

Hem maaşlı işinize hemde ek işinize karşı motiveniz çok yüksek olsun.Unutmayın yüksek motive yüksek kazanç...Unutmayın ek iş yaparak gelirinizi belkide 2 katına çıkaracaksınız.Ve böylelikle daha rahat edeceksiniz,fatura ödeme derdiniz olamayacak.Eşiniz veya çocuğunuz bir şey istediğinde sıkılmadan daralmadan alabileceksiniz.Belki daha güzel yerlerde yaşayacak,istediğinizi giyip istediğinizi içip rahat bir yaşam süreceksiniz.Sizlere bir kez daha tavsiye ediyorum.Eğer sermayem ve ek işe ayıracak fazla zamanım yok diyorsanız internet üzerinden para kazanmayı deneyin.Tıpkı dünyadaki milyonlarca insan gibi.Satış ortaklığı sistemini yakından tanımanızı tavsiye ederim.Çünkü ek işe ihtiyacınız var ise inanın aylık gelirinize çok katkıda bulanacak bir sistem.

5. İnternetten para kazanmak istiyorsanız harcamanız gereken sermaye

İşte size şimdi bir süprizimiz var internetten para kazanmak istiyorsanız sahip olmanız gereken iki şey bilgisayar ve internet!

İşte bu kadar kolay..İnanın internet üzerinden para kazanmak çok keyifli ve çok kazançlı bir sistem.Fakat internetten her yapılan işin kazançlı olduğu söylenemez.Ben Mehmet BALIK olarak size satış ortaklığı sistemini tavsiye ediyorum.Eğer içinizde pazarlama ruhu varsa internetten ürün satıp karşılığında komisyon almak hiç fena olmazdı değil mi? Sizlere bu yazımda satış ortaklığı sistemini açıklamayacağım.Bununla ilgili aşağıdaki videoyu seyredin.


Ve aşağıda vereceğim satış ortaklığı eğitim setleri ile ilgili ürün sitelerine gidin ve nasıl internetten para kazanılıyormuş öğrenin.


Konu AttackMan tarafından (04 Mart 2018 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: İnternetten Para Kazanma Yolları Bölümü Hk.di 2 kural geregi işlem yapılmıştır
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
internetten kazanc, internetten para kazanma yolları, satış ortaklığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnternetten Para Kazanma Yolları: İnternetten Nasıl Para Kazanılır? ZooM İnternetten Para Kazanma Yolları 2 26 Şubat 2018 12:32
İnternetten Para Kazanma Yolları Bölümü Hk. IF-Global İnternetten Para Kazanma Yolları 0 27 Ekim 2013 13:37
Jeffrey J. Fox-Kendi İşinizin Patronu Olun N999 Kitap Tanıtımları 0 25 Mart 2012 02:37