IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

136Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2013, 23:47   #1
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Röportaj : NucLeaR




Özel Röpörtaj ;

Herkesin merakla beklediği bir röpörtajdı ve sonunda geçerkleşti... IF`in değerli adminlerinden nuclear
ile IRC ve geleceğe dair bilinmedik her şeyi sizler için konuştuk.

İşte Nuclear..

Beston ; Dostum Hoş geldin.


Nuclear : hoşbulduk kardeşim


Beston ; Sesin soluğun çıkmıyor keyifler nasıl.


Nuclear : hamdolsun iyiyim kardeşim senin keyifler nasıl


Beston ; İyidir dosttum bildiğin gibi
Beston ; Seni neden rahatsız ettiğimi tahmin etmişsindir?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Nuclear : evet tahmin edebiliyorum uzun zamandır bekleyen bir röportaj
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Öncelikle röpörtaj teklifimi kabul ettiğin için şahsım ve IRC&IF adına tşk ederim.


Nuclear : aslında şimdiye kadar röportaj tekliflerini her zaman geri çevirmişimdir. fakat zamanı geldiğine inandığım için bide tanıdığım bir insandan
bana böyle bir teklif gelince röportajın daha samimi olacağına inandığım için teklifini geri çevirmek istemedim. asıl ben teşekkür ederim röportaj isteğinde bulunduğun için.


Beston ; Teşekkür ederimm beni kırmardığın için..
Beston ; Uzun zamandır herkesin beklediği bir röpörtajdı diye düşünüyorum. Gelen röpörtaj tekliflerinin hemen hemen hepsini reddedip kendini
buna hazır hissetmediğini söylüyordun şimdi o gün çattı ve geldi hazırmısın?


Nuclear : aslında kendimi hazır hissetmiyorum değil konu sadece uygun ortamın oluşmasını istemiştim ve röportaj isteklerine gelen arkadaşlarımızın beni tam olarak tanımadıklarını düşündüğüm için sorucakları sorularının bana hitap etmiyeceğini düşündüm röportaj teklıflerine sıcak bakmadım her zaman beni tanıyan ve samimiyetimi bilen bir insanla yapmak istemişimdir ki beni tanıyan biri olduğun içinde sorucağın soruların bana hitap edebileceğini düşündüğüm için senin teklifine hayır diyemedim.


Beston ; Herkes gibi seninde bir mazeretin varmış demek. Seni tanımayanlar için bize biraz kendinden bahsedermisin?


Nuclear : 28 yaşındayım 20 yaşıma kadar sakaryada yaşadım askerden sonra istanbula yerleştim ve hayatımı burada sürdürüyorum.


Beston ; Ne iş yapıyorsun, Aslen nerelisin neden istanbulda yaşıyorsun?


Nuclear : aslen trabzonunun of ilçesindeniz seneler önce dedem sakaryaya yerleşmiş ve sülalenin bi kısmı trabzonda kalmış bi kısmı sakaryaya yerleşmiş çok değil 7 amcam da istanbulda ikamet etmekte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bende askerden sonra babamla iş konusunda geçinemediğimden dolayı istanbula amcamların yanına gelmek istedim daha dogrusu kendi ayaklarımın üzerinde durmak hayatımı şekillendirmek istedim ve sonuç olarak ta bu yüzden istanbuldayım..


Beston ; Nuclearın tüm sırları bu röportajda ortaya çıkacak demek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Nuclear : soracağın sorulara bağlı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Konu başlığımız IRC olsun.. İlk IRC`e hangi sunucuda başladın, IRC`e başladığın ilk zamanlarda neler hissediyordun
kullandığın rumuz dan itibaren şimdiye kadar ilk günkü gibi o heyecanı yaşıyormusun.


Nuclear : ilk chat.veezy.com da başladım kurumsal bir şirkete aitti o zamanlar evlerimizde internet olmadığı için internet cafe'den giriş yapardık ve bizim ilçe ufak olduğu için bir tane internet cafemiz vardı arkadaşlarla yarış yapardık ilk önce sunucuya girebilmek için çünkü bir ip adresinden 3 kişiden fazla giriş yoktu aksine bu sunucuya girmek isteyen 4 - 5 kişiydik hep kavga ederdik internet düşsünde ilk ben girim diye beklerdik bazen gizli gizli modeme reset attığımda olmuştur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Ozamanları bilmezmiyim 50 kla internete bağlanırdık. Sende az değilmişsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonrasında hangi sunucuya takılmaya başladın?


Nuclear : sunucuları saymaya gerek yok çok yerde bulundum bi çoğunda yöneticilik yapmışımdır fakat yüzük.net'in yeri bende ayrıdır..


Beston ; Yüzük.net senin için neyi ifade ediyor.


Nuclear : yüzüknet benim gerçek anlamda irc hayatımın dönüm noktası olmuştur. ozamanlar aldığım zevki ve heyecanı sonrasında kendi sunucumda bile almış değilim. ayrıca yüzük.net bana sağlam dostluklar kazandırmıştır hala bu dostluklarımız sanal dışında sürmekte.. öyle güzel bir ortamımız vardı ki şimdi çok özlüyorum o günleri gerçekten şimdi o eski ortamdan nete giren nadir 3 - 4 kişi var diğerleri geçim derdinde..


Beston ; O zamanları hatırlarsın global bir kanalda bırak @p olmayı + bile almak büyük bir ödüldü şimdi ise sunucu açmak basit ve sıradan oldu.


Nuclear : evet ben mesela sıfırdan başlamışımdır şuan olduğum konuma öyle havadan düşme gelmedim kendi çabamla ve azmimle gerçekten ama gerçekten sanal dışı özel hayatımdan ödün vererek buralara geldiğimi düşünüyorum okul hayatımı etkileyen irc tir derslerim çok iyiken notlarımın kötüye gitmesi ve hemen hemen haftanın 4 günü okuldan kaçmamla sonrasında okuldan kovulmam babamın buna kızıp beni sanayide makas ustasının yanına sokması sırf hayatın zorluklarını öğreneyim diye bunun gibi çok zorluklar yaşadım eski günlerimi hatırladım şimdi bak yeterli bukadar geçelim bence.


Beston ; Sence türkiyenin en büyük IRC ağı hangisiydi? Süperonline, doruknet, mynet, ekolay


Nuclear : süperonline ama bu saydıkların kurumsal bir şirket olduğu için kullanıcıların ve yöneticilerin özgür hareket edemediklerinden dolayı kendi adıma konuşuyorum bu saydıkların sunucuların hepsine girmişliğim vardır ama pek zevk aldığımı söyleyemem..


Beston ; IRC de eskisi gibi samimi ortamların olduğunu düşüyormusun?


Nuclear : hayır düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem belki bunda yılların verdiği yorgunluğun etkiside olabilir irc e yeni başlayanlar için zevkli ve samimi olacağını düşünüyorum.


Beston ; Hiç IRC den birine aşık oldunmu?. pardonnnn zor bir soru sordum sormucam diye anlaşmıştık ama sordum bile kusura bakma adı üstünde röpörtaj gizlisi saklısı olmass..


Nuclear : evet zor bi soru
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
fakat gerçek anlamda aşık olmadım tabiki hoşlandığım insan olmuştur ama bunu real'e döktüğüm 1 veya 2 kişi vardır. onlarda çok kısa sürmüştür sonrası olmamıştır.


Beston ; 2000 li yıllarda ki IRC le şimdi ki IRC arasında ki fark nedir?


Nuclear : 2000 ve 2013 arasında çok şey değişti inan mesela ozamanlar domain register'lemek bile şimdiki kadar kolay değildi ozamanlar elle sayılacak sunucu 3 - 5 tane idi ve bunlarda kurumsal şirketlere ait sunuculardı sanırım ozamanlar şahsa ait bir sunucu vardı oda zurna.netti.. biz eskiden arkadaşlarımızı bi kanalda toplar muhabbet ederdik bu zamanda artık kanal yerine sunucu açıyorlar sırf arkadaşlarıyla bi çatı altında toplanıp muhabbet edebilmek için burdan anlaya bilirsin farkı.


Beston ; 2000 li yıllar sonrası IRC`in tekrardan yükseldiği bir dönem olmuştu o dönemlerde çok şaşalı gelişmeler oldu bunlardan biride Kelebek script , mircturk ve yüzük script isminde Türkçe mirc scriptlerin tekrardan zirve yapmasıydı.. Sence bu scriptlerin IRC`e ne gibi etkisi oldu?


Nuclear : evet mynet'in irc girişlerini kapatması türkiyede irc sunucular için bir dönüm noktası olmuştur özellikle yüzük.net olarak yüzük script'i çıkardığımızda ozamanlar mynet giriş modülünü script coder arkadaşlarımız bulmuş ve script'e eklemişlerdi onların emeğiyle mynetin sayesinde yüzük script türkiyede en çok kullanılan bir script haline dönüştü sonrasında kelebek piyasaya çıktı ve pastadan payını almıştır çok kısa sürede yüzük script kadar yaygınlaşıp kullanılmıştır. daha sonrasında türkçe mircler popüler hale gelmiştir ve bu vesileyle mirctürk kullanıma sunduğu türkçe mirc'le popüler olmuş oda türkiyede büyük sunucular içersinde yerini almış bulunmaktadır.


Beston ; Seni IRC`e çeken neydi?


Nuclear : ozamanlar bilgisayar başına oturduğumuzda öyle pek oyun siteleri mevcut değildi vakit geçirmenin en iyi yolu bana göre irc'ti nasıl şimdi insanlar zamanlarını facebook ve twitter'da geçiriyorsa bizde ozamanlar irc le vakit harcardık ve sonrasında bağımlısı olduk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Nuclearın bakışıyla kaliteli bir IRC ağında neler olması gerekir.


Nuclear : buna öyle uzunca bir cevap vermek istemiyorum sadece örnek vereyim söyle.net'in şimdiki kullandığı sistem yeterli herkeze örnek olabilecek bir sunucu


Beston ; Bunca yıldır IRC desin IRC alemine bir şeyler kattığını düşünüyormusun?


Nuclear : : süslü cümleler kurup kendini beğenmiş dedirtmek istemem açıkcası sadece ilk kuşak olduğumuz için bütün zorlukları yaşadığımızı düşünüyorum katkı olarakta onu yaptım bunu yaptım diyemem sadece türkiyeye büyük sunucular kazandırıp bilinçli userler yetiştirmişizdir.


Beston ; Bildiğin gibi artık web portallarına ait tüm IRC ağları kapandı bunların sonuncusuda mynet oldu. Mynet ve diğer portallara ait IRC ağlarının sence kapanma sebebi neydi?


Nuclear : mynet kurumsal bir şirket olduğu için kullanıcıların samimi ortamlarını sohbetini pek önemsemez onlar bunu nasıl paraya çevirebilirim diye düşünür ve sonucuda öyle olmuştur smeets'i faliyete geçirip para kazanma hedeflerinede ulaşmışlardır ve mynet sohbet kullanıcıları mağdur olmuştur geçmişe bi bakın showtv süperonline ttnet.net.tr teklan ve bi kaçı daha hep bu şekilde kapanıp kullanıcılar mağdur olmuştur o yüzden ben kurumsal bir sunucuda pek bulunmadım göreve getirmek istedikleri halde geri çevirmişliğim olmuştur..


Beston ; Bir çok sunucu ve yönetimde yer almışsın hiç kendi sunucunu açma gereği hissetmedinmi?


Nuclear : evet hissettim bunu hissetmemin sebebide yüzük.net'in kiralanmasından kaynaklanmıştır ve sonrasıda baksen.net'i faliyete sokup web olarak ta gelhadi.net'i de aktif ettik öz kardeşimle birlikte ben irc kısmına kardeşim web kısmına bakıyordu gelhadi.net googlede sohbet kelimesinde 1. sayfaya geldiğinde baksen.net açtığımızdan 2 yıl sonrasında anlık 400 kullanıcıyı görmüştür sonrasında yüzük.net kiradan geri geldiğinde onuda baksen.net'e yönlendirip eski ortamı oluşturmayı amaçladık ama kardeşim okul nedeniyle aramızdan ayrılmasından ötürü bizlerinde irc'e olan doygunluğu üst seviyelere ulaştığından artık bu alanda faydalı olamıcağımızı düşündük ve elimizdeki tüm sohbet sitelerini değerindeyken sattık.


Beston ; Herkes bilmiyor ama IF`in kurulmasında ki en büyük rolü üstlenen kişilerden biride sensin. Biz buna halk nezinde gizemli kahraman diyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden IF gibi bir forumun kurulmasını istedin seni buna teşvik eden neydi?


Nuclear : if in kurulmasında teknik olarak bi emeğim olmadı fakat bir gün yüzük.nette beraber çalıştığımız volkan kardeşimin bana gelip sinan ircforumlari kuruyoruz dediğinde bende ozamanlar ufak çaplı bi araştırma yapmıştım türkiyede elle sayılacak forum siteleri vardı bunların en büyüğüde forumtr.com du hatta genel bir forum olmasına rağmen irc bölümüde mevcuttu araştırmalarım sonrasında
bu alanda büyük bir eksikliğin olduğuna inandığım için volkan arkadaşımıza kurulup aktif edilmesi hakkında fikrimi belirttim ve sonuç olarakta aynı hafta içersinde forum kuruldu ilk üye olarak volkan 2. üye olarak yerimi almıştım kısa süre içersinde beklentilerimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık buda bizi memnun etti.


Beston ; Sizden sonra gelen IF yönetimlerinin hatalarının olduğunu düşünüyormusun her yönetimin farklı bir bakış açısı olabiliyor biliyorsun. Sence IF`in iyi zamanları ve en iyi yönetim zamanı ne zamandı?


Nuclear : ilk zamanlar yoğun talepten ötürü cevap veremediğimize inanıyorum ki zaten yoğun talepten ve çevremizdeki arkadaşlarımızın forum içersinde yaşadığı olaylardan ve forumun gittikçe artan masraflarından ötürü volkan forumu satma kararı aldı ve hatırladığım kadarıyla mafia (gökhan) arkadaşımızın benimle iletişime geçip forumu satın almak istediğini belirttiğinde bende kendisini daha önceden tanıdığım için forumun yabancıya gitmesini istemiyordum ve volkan'la buluşturup satış işlemlerini gerçekleştirmesinde yardımcı olmuştum hatta ve hatta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
3 binlira gibi bir rakam istiyordu volkan benimde devreye girmemle yanlış hatırlamıyorsam 2 binlira gibi bi rakama devrettik. yönetim olarakta eski reis nick'li coşkun abi zamanında iyi olduğunu düşünüyorum.


Beston ; Seni tekrardan IF yönetimine aldıran şey neydi neden tekrardan IF yönetiminde yer almayı düşündün?


Nuclear : mahmut (ReiS) benim çok sevdiğim bir arkadaşım yüreği çok temiz bir insandır çocukluğumuz beraber geçmiştir ve tekrar bu alana dönelim dediğimizde öncelikle ircforumlarini satın alınmasını gerektiğini belirttim ve o sıralar forumun satıldığını duyduğumuzda mahmutun forum sahipleriyle iletişime geçmesiyle forum satın alındı ve yönetimi devraldık neden ilk önce forumu aldınız diyecek olursanız eğer bu alanda daha önce bi geçmişiniz varsa ve tekrar başlamak istiyorsanız büyük oynamamız gerektiğini düşündüm ve sonucunda düşündüklerimizi gerçekleştirdik. mahmut çok değişik bi adamdır bakarsın yarın başka süprizlerle karşımıza çıkabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Forum kullanıcılarıyla aran nasıl? Kendini iyi bir yönetici olarak görüyormusun..


Nuclear : egosu olmayan bir insan olduğum için hiçbir kullanıcımıza tepeden bakmak gibi bir düşünce içersinde olmadım elbette herkezin olduğu gibi ufak tefek problemlerimiz olmuştur ama yönetici olduğum zamanlarda dahil forum içersinde kişisel bir sorun yaşadığım kişilerle bile forumda yetkimi kullanmış değilim şuan bu forum içersinde kavgalı olduğum ve tartışmalı olduğum insanlar vardır bu yetkimi kullanarak onları forumdan uzaklaştırma düşüncesine hiç kapılmadım. iyi bir yönetici olarak görüyormusun sorusuna gelecek olursak bunun cevabını forumda bulunan kullanıcılarımız verecektir.


Beston ; Forum haricinde yaptığın başka şeyler varmı web tasarım , seo , yada siteler gibi..


Nuclear : evet geçmişin verdiği tecrübeyle bir kaç kişisel yönettiğim web sitelerim mevcut. genellikle (sağlık, oyun, güzel söz) alanında ilgileniyorum.


Beston ; Parasız adam gereksiz adammıdır?


Nuclear : aslında para gerektiği yerde bi okadar önemli gerektiği yerde bi okadar önemsiz bir araçtır. paranın adı var derler fakat adının yettiği yerlerde vardır ama kişilik çok önemli kişiliğin olmadığı zaman paran olsa bile insanlar içersinde bi saygınlığın yoktur o yüzden benim için kişilik çok önemlidir. onun için parasız adam gereksiz adam değildir kişiliksiz adam gereksiz mahlukattır.


Beston ; Hiç vazgeçemediğin alışkanlıklar neler?


Nuclear : en kolay soru buymuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İNTERNET!!..


Beston ; Geçmişle bugünü kıyasladığımız zaman değişen neydi, Teknolojinin hızla yükselişimi yoksa alternatif olarak görüntülü sitelerin kurulmasımı yada sosyal ağların çoğalmasımı..


Nuclear : teknolojinin gelişmesiyle paralel olarak sosyal ağlarda çoğaldı bununla beraber teknoloji hızla gelişmeye başlamıştır..


Beston ; Hangi sunucuların yönetiminde bulundun ve yönetmekle , yönetilmek aransında ki fark nedir?.


Nuclear : diğerlerini saymayım yüzük.net, baksen.net, sunucularında yönetilen pozisyonda olmadım yöneten kısmında yer aldım. bana göre yönetmekle yönetilmek arasındaki fark kurallar neyse o uygulanır.


Beston ; Dosttummmmm sorular seni sıkmıyor dimi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)


Nuclear : terletiyor bile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)


Beston ; Devam edelim ozaman
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Nuclear : edelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Herkes gibi seninde beğendiğin coderler, helperler ve yöneticiler mutlaka vardır. Bunlar kimler?


Nuclear : yönetici olarak Tha (volkan), Gravity (emre), Aslı, coder olarak Cesuryurek (hasan), Gemlik (Ali) web alanında Join (kardeşim) Saydek (erkan) bu kişileri beğeniyorum.


Beston ;Sence geçmişten bugünlere gelen mirc scriptler aransında en iyi mirc script hangisi?


Nuclear : NucLeaR Script ve Yüzük Script Favorilerim. diğer scriptler olarak ta kelebek, papatya vei intel..


Beston ; En beğendiğin ve takip ettiğin Sohbet (IRC) ağı?


Nuclear : siberchat.net i beğeniyorum.. neden diye soracak olursanız sahiplerini tanımıyorum bi muhabbetimde yok forumda gördüğüm konularından dolayı sunucuya daha önceleri giriş yapmıştım sonrasında ara ara her girdiğimde kullanıcı sayısının devamlı arttığını görüyorum ve her geçen gün yeni domainler alarak sunucularını geliştirmekteler. bi okadarda söyle.net'i beğenmekteyim sistemini ve yönetimini..


Beston ; Hangi takımlısın ve tuttuğun takım senin için neyi ifade eder.


Nuclear : bize her yer trabzon
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) başka söze gerek yok..


Beston ;Hiç ircden birine aşık oldunmu … pardoonnnn bu soruyu sormuşdum dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Nuclear : aynı şeyleri tekrarlama ido
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Geçelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beston ; Sosyal ağlarla aran nasıl facebook, twitter ve diğer benzer sosyal ağları kullanıyormusun.


Nuclear : evet facebook ve twitter'i kullanıyorum ama diğer sosyal ağlarla pek aram yok.


Beston ; Yakın zamanda duyduğumuz bir haber var. Bunu senden de duymak isteriz. Evlendiğin hakkında söylentiler var aslı nedir?


Nuclear : evet şimdiye kadar forum içersinde veya msn'den bir kaç yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim genellikle özel hayatımı sanal ortamdan uzak tutmuşumdur. 16.12.2012 tarihinden itibaren resmi olarak evliyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ;Evlilik sence nedir? Evliliğin sende yarattığı ilk duygu ve evli çiftlere söylemek istediğin bir şeyler varmı?


Nuclear : ebedi bir şifadır evlenmek. ilk yaşadığım duygu ise özlemini hep kurduğum aile olma duygusu bunu yaşadım. evlilere değilde evlenecek arkadaşlarımıza şunu diyebilirim evlilik karşınızdakini anlayabilme (empati) ve kendinizi anlatabilme yeteneğidir karşınızdakinde görmek istediğiniz bütün güzellik, iyilik, olgunluk hallerini önce kendinizde gerçekleştirmeye çalışmadıkça hiçbir şey istediğiniz gibi gitmeyecektir aradığınız niteliklerde bir insan bulma gayretinden önce aranılan niteliklere sahip bir insan olmayı gaye edinmelerini dilerim.


Beston ; Röpörtajımızın sonuna geliyoruz.


Nuclear : iyidi böyle ben yeni ısındım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Beston ; Bitirelim Bitirelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beston ; Son sözlerimizi alalım ? IRC&IF sever kullanıcıları için söylemek istediğin bir şeyler mutlaka vardır.



Nuclear : doğru yolu bulup doğru yolda sağlam durabilmelerini temenni ederim..



Beston ; Bu güzel vaktini bizlere ayırdığınız için IRC&IF kullanıcıları adına sana tşk ederim hayatında başarılar dileriz…



Nuclear : asıl ben teşekkür ederim aynı güzel dileklerinizin sizin ve forum kullanıcılarımız içinde geçerli olmasını dilerim.. ALLAH'a emanet olun. Hadi Selamün Aleyküm..

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Ocak 2013, 00:18   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucleaR




Beston kardeşimizi kutlarım bizzat şahit oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok büyük bir emek verdi bu röp. için, Sinan kardeşim her soruyu samimi cevapladı ve bir çok kişinin merak ettiği Nuclear ı anlattı. Başarılarının devamını dilerim Sinanım.

__________________
official web page | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 00:32   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucleaR




İlk tanıştığımız gün, askerden dönüşün, döndüğün gün yüzük admin kanalında yapılan sohbetler, senin askerliğini yapmış olmanın verdiği gurur ile böbürlenmelerin dün gibi aklımda. Ne güzeldi o günler; temiz insanlar, temiz bir ortam... Farklıydınız.

Her şeyin en güzeline layıksın canım benim. Eşinle birlikte kurduğun hayatında güzel günlerin olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 00:41   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucleaR




Ey güzel kardesim cansın can. Her daim her konuda yanindayim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 03:06   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucleaR




Röportaj bana kısa süreli bir zaman yolculuğu yaptırdı.

Emeğinize sağlık.

__________________
Üşeniyorum öyleyse yarın
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 07:17   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucLeaR




Röportajınız güzeldi. Her ikinize de beklentileriniz de, mutluluk - başarı dileğiyle saygılar..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 11:54   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucLeaR




iki sevdiğim arkadaşım eski günler gözümüzün önünden film şeridi gibi geldi geçti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunun için sıcak ve içten sohbetiniz için ayrı teşekkür ederim sizlere. Uzun zamandır tanırım sinanı doğru dürüst parmakla göstereceğim delikanlılığından efendiliğinden asla taviz vermeyen biri şu alemde benden birşey isteyip kıramayacağım tek kişidir. Umarım evlilik hayatında huzurlu ve mutlu geçer
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
senden ders alıcaz artık ömür boyu başarılar dilerim dileğim bütün isteklerin gerçekleşir inşallah.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 12:59   #8
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucLeaR




Hoş bir röportaj gerçekleştirmişsiniz, iki tarafa Da te$ekkurler ..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 22:11   #9
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucLeaR




Mutluluklar dilerim Nuclear .

__________________
Unuttum diyemem, fakat üzerimde bir tesiri kalmamış
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Ocak 2013, 23:21   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : NucLeaR




Teşekkür ederim, hoş bir söyleşi.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
nuclear asker. NucLeaR Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 63 02 Mayıs 2007 16:12