IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
186Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2020, 21:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
< Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Merhaba değerli IRCForumları.Net kullanıcıları,IRC Dünyasının Tanınmış Yüzlerinden Zurna.Net Üst Yönetiminde bulunan ve Sales Departman Lideri olan beatrice ile röportajımı sunuyorum.Öncelikle İF'deki ilk röportajımı beatrice gibi zeki,çalışkan,marjinal ve güçlü bir kadınla gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduğumu belirtmek isterim.Ben röportajdan büyük keyif aldım,umarım sizler de okurken keyif alırsınız.
( beatrice`in IF`deki nicki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`dır.)

«judith»Merhaba beatrice,öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için hem IRCForumlari.Net adına hem de kendi adıma teşekkür ederim.
«judith»Öncelikle;IRC/d dünyasında oldukça merak edilen biri olarak bize kendinizden bahseder misiniz?

«beatrice» Merhaba!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumlara olan mesafem yakın çevrem tarafından bilinir ancak söz konusu sen olduğunda asla reddedemeyeceğim bir röp teklifi oldu benim adıma. Ben teşekkür ederim asıl .
«beatrice» Buradan bu satırları okuyan tüm zaman yolcularına ve serserilere selam ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

«beatrice» 32 buçuk(!) yaşında , Ankara'da yaşayan -Ankara'ya düşman- bir Egeliyim.

«judith» Neden Ankara'ya düşman okuyucularımıza minik bir bilgi verelim dilerseniz ?

«beatrice» Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti olmanın dışında, kültür, sanat etkinlikleri ve eğitim açısından şahane bir yer olmasına karşın; bürokrasinin bütün ağırlığının şehri yavaşlattığı kanaatindeyim. Deniz olmaması yüzünden sevmeyişime bahane buluyorum sanırım şuan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ankara'yla zorunlu bir ilişkim var diyelim.

«judith» Peki beatrice,IRC/d ile tanışmanız nasıl oldu,dünden bugüne hangi departmanda,hangi sunucuda bulundunuz?

«beatrice» 1997 yılında, Raksnet buluşmasına giden bir komşu kızının evden çıkış bileti olarak yanında bulunduğum gün tanıştım. Abiler ,ablalar bira içip okuldan, müzikten sohbet ederken ben şeftali suyumu içip hafızama kazımaya çalışıyordum bahsettikleri şeyleri.
«beatrice» Meraklı bir tip olduğum için günlerce nasıl girilir, ne yapılır? Orada benim yaşımda çocuklar da var mıdır? Sadece Türkler mi var acaba? gibi sorular kafamda dolaşırken, Raksnete ( daha sonradan gediknet oldu) girmeye başladım.
«beatrice»Daha sonra dönemin popüler yerli ve yabancı sunucularına takılmaya başladım.
«beatrice» Ankara'da Raksnet'in 50-60 kişilik bir buluşmasından sonra, bir grup chat arkadaşıyla yemek yerken bir saldırıya uğrayan Kiko'nun ölümünün duyulması ve yine aynı yıl bir gazetede yer alan( Hürriyet Gazetesi'ydi sanırım ) chate dair bir yazı dizisini okuyan ailemin, ders çalışmaya teşvik ettiği süre zarfında bir kac yıl girmeyi bırakmıştım.

«judith» IRC/d'nin en karmaşık zamanları sanırım?

«beatrice» evet kesinlikle.. Bir tarafta müthiş bir bilgi kaynağı, sınırsız insanla tanışma platformu öte yandan tehlikelere açık olduğumuz bir yaş ve bugunku bilincimiz yok henüz internetin hayatımıza yeni girmesiyle beraber tecrübe ettiğimiz dönemler.
«beatrice» 2000 yılından sonra çoklu giriş yapıp başka sunucularda yazışıp, Muhabbet.Net'te yetki almaya başladım. Daha sonra orada adminlik , kanal founderliği yaptım.Benim için ondan öncesi superonline, showtv,adanet ,dalnet donemleri kullanıcı olarak bulunduğum yıllardı.
«beatrice» 5-6 yıl bu şekilde takıldıktan sonra, üniversite sınavına hazırlanırken tekrar ara verme sürecim oldu.
«beatrice» Sonrasında Sohbet.Net'e girmeye başladım ve ZaiL yönetiminde önce #edebiyat kanal founderi olarak sonra da admin olarak yer aldım. Bir arkadaşımın davetiyle Trsohbet ve Zurna.Net (o süreçte beraberlerdi) sunucuları yönetimine geçtim. Şuan aktif olarak Zurna.Net'te bulunuyorum.

«judith» Merak ile başlayan serüvenle oldukça güzel bir künyeye sahip olduğunuzu görüyoruz.

«beatrice»Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith beatrice nickini IRC/d bulunduğunuz sürecemi aldınız,anlamı ve sizin için önemi nedir?

«beatrice» Ah şu nick mevzusuna bu vesileyle açıklık getirmiş olayım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

«beatrice» beatrice nickini çok uzun yıllar önce La Divina Commedia eseri ile tanışmam sonucu aldım. Sonra sıkılıp Erica,lilja, muna gibi nickler kullanırken beatrice nickini de hep cebimde taşıyordum. Tek tek girip kaydedip başkalarının kullanmaması adına epey uğraştım ama baya talep gören bir nick oldu sanırım. Bir kaç sunucuda droplanıp başka kullanıcıların kullanımına açıldı sonra da önemsemedim açıkcası.Hatta burada da 2016 2017 yılına kadar kaydı bendeydi.
«beatrice» Şuan kullanan arkadaş gördüğüm kadarıyla 2-3 yılda epey içerik girmiş. Zaman zaman gelip soruyorlar sen misin diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

«beatrice» Profilime espri mahiyetinde özhakiki beatrice yazdım o sebepten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith» IRC'de uzun zamandır bulunmuş biri olarak kadın olmanın zorluğunu yaşadınız mı,başarılı bir yönetici olarak IRC de erkek hegemonyası algı klişesinin var olduğunu düşünüyor musunuz,Örneğin;Kadın yöneticiye kesin üst yönetimden sevgilisi var gibi gülünç yaftalar..

«beatrice» Sadece chat sunucuları özelinde değil, internet erişiminin yaygınlaşıp, hayatımızın odak noktası haline gelmesiyle birlikte her mecrada kadınlara zorluk çıkartılmaya çalışılıyor.Bu tarz söylemlerde bulunan insanlar kendi hayatlarında etrafındakileri kişilere zor anlar yaşatan, mutsuz, özgüvensiz tipler ne yazık ki.Kadınların internet zorbalığına maruz kalması yeni bir şey değil.Hayatlarında kaydadeğer bir şeyler yaşamayan kişilerin, kendine olan nefretini bu şekilde kusuyor olmalarını yadırgamıyorum.
«beatrice» Erkek hegemonyası olduğuna kendini inandırmış bir kitle var , onlar kendilerine benzeyen insanlarla beraber başarısızlıklarını bu şekilde perdeliyorlar. Bu tarz söylemleri hiçbir kadın arkadaşıma yakıştırmıyorum. Istisna olan iradesiz hemcinslerim de var elbet ancak azalarak tükenmelerini ümit ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith» IRC'de Sales Departmanı denildi mi akla ilk gelen tecrübeli ve profesyonel biri olarak ; Sales Departmanının sunucuya katkısı nedir sizce,zorlukları nelerdir biraz bahseder misiniz?

«beatrice» 2010 yılında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in ricasıyla Sohbet.Net'te başlayan Sales maceram 10 yıldır devam ediyor. Teknolojik gelişmelerle beraber pek çok uygulamanın ücretli sunulduğu bu dönemde , yetki satışının eleştiriliyor olmasını gülünç buluyorum. Her canı sıkılanın eskiden böyle miydi yea diye giriş yaparak başladığı cümleleri okurken sıkılıyorum. Çünkü asıl eskiler çok iyi bilir ki, pek çok sunucuda opluk, sopluk, kanal vs. ücret karşılığı el altından satılırdı. Cep telefonları popüler olduktan sonra sadece para değil kontör karşılığı bile verilir haldeydi. 10 arkadaşı olanın toplanıp reklam yapıp, büyüttüğü ya da kurumsal medya şirketlerinin ,holdinglerin irc sunucusu açtığı dönemleri geçeli çok oldu.
«beatrice» Farklı bir matematikle ilerlenen, seo desteğine, reklam yatırımına ve gelişime muhtaç olduğumuz bir dönemde;eğer büyük bir sunucuysanız tabii ki diğer kayıtlı kullanıcılardan farklı özelliklere sahip olmak isteyen kişilere yetki kiralamak çok doğal olmalı diye düşünüyorum.
«beatrice» Bunu ehil ellerde ve sistemli bir hale getirip , şeffaf bir anlayışla Sales Departmanı oluşumuna taşıdığınızda gayet güzel ilerlenebileceği kanısındayım.
«beatrice» Zorlukları oluyor elbette, ülkemizin içinden geçtiği ekonomik darboğaz, online eğlence anlayışında da zaman zaman dalgalanmaya yol açıyor ancak bunları hem kullanıcı hem de owner açısından dengede tuttuğumuz sürece sorun kalmıyor.

«judith» Kullanıcı ve owner demişken;
«judith» Userle başlayıp üstlere çıktıkça Root ile son bulan bir hiyerarşik sistemin var olduğunu biliyoruz,yönetici olarak bu sistemin dengesini korumak zor mu vede paralı adminliğin bu sistemi baltaladığını düşünüyor musunuz?

«beatrice» Evet , dürüst olmak gerekirse zor. Sadece ücretli adminlerin yönetimde yer aldığı algısı oluşmasın. Uzun süre aramızda bulunan, gelişimimize katkıda bulunan, help desteği veren, kullanıcılara kanal ve admin kiralama desteği veren, radyolarda yayın yapan, çeşitli kullanıcılarımızı da yeterlilikleriyle ücretsiz olarak yönetimimize alıyoruz.
«beatrice» Ayrıca yaklaşık bir yıldır düzenlediğimiz Aylık Anket etkinliği ile, kayıtlı kullanıcı oylarıyla 3 kullanıcımıza 3 adet global kanal, özel günlerde yine Zurna.net kayıtlı kullanıcılarından oy kullanma şartlarını taşıyanların seçtiği kişilere ücretsiz oper/admin hediye ediyoruz.
«beatrice» Sistemin baltalanması söz konusu ise aslolan kurallara riayet edilmesi. Ücretli / ücretsiz adminliğe takılanlar önce bunu sorgulamalı.

«judith» Zurna.Net'in bünyesine Tamsohbet ve Harikasohbet'i ekleyerek gün geçtikçe geliştiğini ve daha sağlam ilerlediğini görüyoruz ileride bizi bekleyen sürprizleriniz ,projeleriniz var mı,varsa bahseder misiniz?

«beatrice»Üzerinde çalıştığımız,buraya entegre edip etmeyeceğimiz konusunda henüz test ettiğimiz farklı isim ve marka adı altında geliştirdiğimiz bir kaç proje var.Nihayetlenmeden burada paylaşmak olmaz.Takdir edersiniz ki sektör rekabete açık bir sektör bu nedenden ötürü maalesef detay veremeyeceğim.Hem dediğiniz gibi sürpriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith» Pekala;
«judith» Bir user olarak şunu sormak istiyorum neden Zurna.Net,diğer sunuculardan farkı nedir?

«beatrice» Hala bazı kullanıcı kitlesi tarafından, 'irc mi kaldı yea' , 'eskiden emayersiye girerdik' , 'mIRC duruyor mu?' , 'MIRÇÇ vardı eskiden' diye anılıp,kullanılmadığı düşünülse de; internet cafeli dönemlerden,90'lar nostaljisinden sıyrılırsak Zurna.Net bu yıl 22.yaşını kutluyor.Pek çok kişinin chat yapmaya ilk başladığı yer olmasının yanı sıra ,' tarih olmuş' sunuculardan ayakta kalan tek yer olmasının avantajıyla kullanıcının aklına ilk gelen yer hala Zurna.net'tir.
«beatrice» Bütün bunların yanında eskinin iyi veya kimilerine göre kötü şöhretini sırtında taşımanın dışında; 4 yıl önce sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve o zamandan bugune beraber yürüdüğümüz diğer arkadaşlarımız, ownerlar ile beraber kafa yorduğumuz şey Zurna markasını hakettiği yere getirmek idi.
«beatrice» Zurna.net şirketleşebilen, gelirinden ötürü vergi mükellefiyetini layığıyla yerine getiren, bütün yasal sorumluluklarının bilinciyle mevcut rakipleri arasından sıyrılmış ve her türlü istismara, ayrımcılığa karşı duruşu olan yapısıyla gurur duyduğumuz bir platform haline dönüşmüştür.
«beatrice» Ben içinde bulunduğum sohbet ağını ,insana kıymet verdiğimden ötürü ciddiye alıyorum. Bu nedenle bu duruşa sahip olarak içinde bulunduğum yönetim yapısıyla çizgimizden ödün vermemeye gayret ediyoruz.
«beatrice» Bir diğer husus da,ekip arkadaşları arasındaki uyum elbette. Farklı donanım ve kişilik yapılarına sahip olsak bile bunu olumlu yönde kullanıp uyumsuzluğu ahenge çevirdiğimiz için faydasını görüyoruz. Ayrıca yatırımlar ve projeler noktasında sunucu sahibi ne kadar vizyonerse , sunucuyu geliştirmek de o kadar kolay oluyor. Bütün bu çerçevede içinde yer almaktan mutluluk duyduğum bu oluşum hala ilk günkü heyecanı taşımama sebep oluyor.
«beatrice» İşin yöneticilik kısmından sıyrılıp eğlence kısmına dönersek, her sosyoekonomik gruba mensup binlerce insanı her ne kadar anonim olarak yer alsalar da, hiçbir sosyal medya platformunda görebilmem mümkün değil.
«beatrice» Bu nedenle Zurna.Net benim memleketimden insan manzaralarını izleyebildiğim, katılabildiğim şahane bir gözlem sahası ve geçmişten gelen arkadaşlarımla hala karnım ağrıyana kadar gülebildiğim yegane yer
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith»
IRC/d'nin köklü,kendini ispatlamış sunucularından Zurna.Net ve sizler gibi profesyonel ,deneyimli yöneticilerin emeği ile daha iyiye geldiği yadsınamaz bir gerçek.
«judith»
IRC/d'e uzun zamandır bulunan eski jenerasyonun yeni jenerasyona katkısı oluyor mu sizce,yetki şemasına bakıldığında sürekli aynı kişilerin olduğu yenilere izin verilmediği gibi söylemlerde mevcut,sunucu yetki şemasının sürekli kendini update edebilmesi durumunda oluşabilecek avantaj ve dezavantaj sizce nedir?

«beatrice» Yukarıda ekip uyumundan söz ederken, kastettiğim şeylerden biri de buydu aslında. Sizin tabirinizle eski jenerasyon dediğiniz kişiler irc'ye bağlanmak için mirc script kullanmış, günlerce komut ezberlemiş, yönetimde yer almış sonrasında ise bildiklerini paylaşıp ,öğreten kişilerse avantaj olarak görebiliriz.Bunun ne yazık ki tam tersi örneklerinde ise, bu eski denilen kişiler kibir ve egoları yüzünden sadece kendine çalışır, gelişmeyi geliştirmeyi önler.Yenilikçi olmadığı gibi yeniliklerin de önüne engeldir.
«beatrice» Aynı şekilde yeni jenerasyon dediğiniz kesim ise heyecanını kontrol edemeyip bilgi ve tecrübesi olmadan bir kademede görev alayım derdine düştüğünde host sevdalısı biri olmaktan öteye gidemiyor ne yazık ki.
«beatrice» O yüzden yönetim şemasında hem bilgili, yol yordam bilen eskiler hem de yeniliklere açık ancak eski altyapının üzerine fikir yürütebilen sabırlı arkadaşlar bir arada olmalı diye düşünüyorum.

«judith» Peki beatrice,
«judith»IRC/d'de rock,metal,edebiyat ve felsefe kanallarına değinmek istiyorum;sizinde sık sık bu kanallarda bulunduğunuzu görüyorum, bulunduğunuz süreç boyunca bu kanalların kullanıcıları hakkındaki izlenimleriniz nedir? Bu kanalların diğer global kanallardan farkı var mı?

«beatrice» Bu kanallar eskiden giriş kanalları diye nitelendirdiğimiz, daha bilinçsiz kullanıcının ya da amacı bir kaç saat sohbet edip kaçıp gitmek olan maceracı/ geçici kullanıcıların tercih ettiği kanallardan farklı olarak; yazışmayı, tartışmayı seven, belli konulara ilgi duyan insanların takıldığı, tanıştığı ve zirveler düzenleyip buluştukları kanallardı.
«beatrice» Rock, metal, heavymetal, nonserviam gibi kanallar şuan popülerliğini yitirseler de yine 90lı yıllarda dergilere, fanzinlere merak salan, düşünen, müzik yapan, Istanbul'da Akmar Ankara'da TunalıHilmi kültürünü benimsemiş gençler internetin nimetlerinden faydalanıp bu kültürü chat ortamında daha geniş kitlelerle paylaşma şansına sahip oluyorlardı.
«beatrice» Ben bu kanallardan çok şey öğrendim. Felsefe kanallarında sohbet edenlerin saatler süren siyaset tartışmalarını, edebiyat kanallarında 'Gurbetçi bir kadın bulurum ,belki beni de oralara götürür' hayaliyle İkinciyenici şairlerin şiirlerini kanala yazan abilerimizden şiir okumayı, kendi şiirlerini önceleri mail gruplarında paylaşıp sonra da chate taşıyan mahcup edebiyat öğretmeni ablaların yazılarını özlemiyor değilim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

«beatrice» Bugün ise geçmişe hülyalı gözlerle bakmamıza sebep olmasının yanında; sen, ben ,bizimoğlan modunda 100-200 kişinin birbirleriyle haberleştikleri kanallar olarak kullanılıyor daha çok.

«judith» Oldukça imrenilesi bir dönem,denk gelememek üzdü..
«judith» Son olarak beatrice IF okurları ve IRC/d tutkunlarına söylemek istediğiniz bir şey var mı?

«beatrice» Selam, naber? asl? ile başlayıp saatlerce başından kalkamadığımız, 56k modem sesinin bizi bizden aldığı zamanlardan avuç içimizdeki telefonlardan iletişir hale geldiğimiz bu client, buralardan uzak kalmışların eskimiş, kullanılmayan vs. diyerek yok saymaya çalıştığının aksine içinde bulunduğumuz yılların 'hype' ı durumundadır, olmaya da devam edecektir.
«beatrice» Forum kültürüne uzak olsam da ortak paydamız olan irc sayesinde sorularını keyifle yanıtladım. Senin nezdinde tüm IRCforumlari.net ahalisine sevgiler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


«judith» beatrice röportaj teklifimi kırmayıp bizlere vakit ayırdığınız, net ve samimi yanıtlar verdiğiniz için yeniden teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını diliyorum.

«beatrice» Teşekkür ederim, ne diyorduk 'iyi forumlar'
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you..

Konu vioLeta tarafından (11 Ekim 2021 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Şubat 2020, 21:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Muazzör olmuş kankam. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yı yakından tanıma fırsatını sunduğun için tşkler.

Çabalarına bizzat şahidim, ellerine sağlık...

__________________
.


kıskanır rengini baharda yeşiller..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:16   #3
Çevrimdışı
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar diliyorum.
Güzel bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:21   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röportaj olmuş


Konu yeSa tarafından (15 Mayıs 2020 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:22   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle beatrice'i böylesine uzun uzadıya tanımamıza yardımcı olan röportajın için teşekkür ederiz ;*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (beatrice) 'i sanırım bundan birkaç yıl önce tanıma şansı buldum. Serserilerden ona da selam olsun! Onu tanımak gerçekten güzel :$

sales departmanının saygıdeğer föğndürü sayesinde bambu stoklarım her daim dolu! dsflkgkh

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:23   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Güzel bir sohbet olmuş, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar diliyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:42   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Yaaa sürpriz röportaj geldi sonunda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Okurken bolca keyif aldım. Zurna.Net te sık sık duyuyore ve görüyorum Beatrice yi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sağolsunlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ikisi Zurna.Net için hiç kırmaz yardımcı olurlar..

Hedefler düşünceler ve projeler güzel..
Bir zaman sales de bulunmuş birisi olarak salesi eğlenceli ve güzel buluyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nice 10 senelere diyeyim salesde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Salesci olmak ayrıcalıktır..

Başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni burada daha sık görmeyi yeğlerim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ilk röportaj ama fevkalade olmuş bence, artık sık sık röportaj görürüz senden :P
Devamını bekliyorum. Başarılar hep sizinle olsun ..
Ba - yıl - dımmm !!!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 21:44   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir ropörtaj olmuş elinize sağlık. Keyifle okudum.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 22:54   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Güzel olmuş.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Şubat 2020, 23:03   #10
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Zurna.Net > Üst Yönetim : beatrice Röportaj




Güzel röp olmuş, tebrik ederim ikinizide @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı uzun uzadıya tanıttığın için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


dip not ; Ankaralıların tepkisini çeken o açıklama olmadı be ? balıkmıyız biz deniz olmadan da seviyoruz ANKARAyı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

bip not ; Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unutmaki ANITKABİR burda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çok muhteşem bir röp yineliyorum tebrikler başarılarınızın devamını dilerim her ikinizinde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret!
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
röportaj, zurna, zurna chat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zurna.Net Güncel Yönetim judith Sunuculardan Son Haberler 31 26 Haziran 2021 08:00
Zurna.Net * Üst Yönetim Röportaj: apollon Mara IRC Dünyasından Röportajlar 41 30 Kasım 2019 17:10
Röportaj FeaRLeSs '' Zurna.Net Radyo Founder. '' Luthien DJ Röportaj 3 18 Eylül 2014 18:46