IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2012, 21:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gençlerin suça meyyali dertten mi?




Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız suç haberleri hepimizi hayretler içerisinde bırakıyor. Henüz okul çağındaki gençlerin işlediği suçlara bakıp da “Bu masum yavrular nasıl bu hale gelebiliyor?” demeden alamıyoruz kendimizi. Gençleri suça iten pek çok sebep var; fakat içlerinde en etkili olanı aile yapısındaki sarsıntılar. Bu nedenle gençlerin suça eğilimi konusunu ele alırken, daha çok olayın aile açısından nasıl cereyan ettiğine dair bir tablo çizmeye çalıştık. Çocuğuyla bu tarz sorunlar yaşayan ailelerin ve de eğitimcilerin faydalanacağını umuyoruz.

Giderek daha da kötüleşen çevre şartlarına rağmen gençlerden sevindirici haberler de gelmiyor değil. Bursa Başaranlı bir grup genç kardeşimiz aile kurumunun önemine değinen bir mail göndermiş bizlere. Semerkand Aile Dergisi’nin sadece hanımlara hitap etmediğini, kendileri gibi birçok beyin de bu dergiyi ilgiyle takip ettiğini belirten Başaranlı gençler, aile konseptli bir yarışma düzenleyeceklerini söylüyorlar. Dergimizin işlediği konulardan soruların olacağı yarışmanın diğer beylere de örnek olmasını isteyen genç kardeşlerimizin çağrısı öyle görünüyor ki yakın zamanda yankısını bulacak. Çünkü en az hanımlar kadar beyler de dergimizi ilgiyle takip ediyor, görüşlerini bildiriyor.

Bu ay dergimizin başyazısında M. Saki Erol, “eşler arası ilişkide denge”nin nasıl olması gerektiğine değindi. Eşinin hakkını gözetmenin öneminden bahseden yazımız, dileriz tüm evli çiftler için yol gösterici olur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dertten, genclerin, meyyali, suca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gençlerin son çılgınlığı? Luis Genel Paylaşım 1 25 Nisan 2010 10:35