IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Swat
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyü Yaptırmak Günah Mı?




Bazılarımız çeşitli konularda sorunlarımızı çözmek için büyü yaptırmayı tercih ediyor, fakat bunu yaptırırken ilk akla gelen soru büyü yaptırmak günah mı? sorusudur.
Aslında herkesin bu konuda kulaktan duyma bir bilgisi vardır. Bir çoğumuz büyüklerimizden büyü yaptırmanın günah olduğunu işitmişizdir. Peki bu sözün gerçekten geçerliliği var mıdır? Bize büyü hakkında söylenen sözler gerçekten doğru mudur? Bu soruların cevaplarına eğilmek istiyoruz.
Bu konuyu doğru teşhis etmek için yapılması gereken ilk şey büyülerin amaçlarını iyi anlamaktır. Bazı sihirler vardır bunlar direk olarak kötülük için yaptırılmış büyü ve sihirlerdir. Ama yine bazı sihirler vardır ki bu sihirlerin amacı sadece iyi bir gelecek, mutluluk, başarı gibi niyetler için yaptırılır. Örneğin kısmeti kapalı olan birisi kısmetinin açılması için bazı vefkler yaptırabilir. Bunda hiç bir günah yoktur.
Yine eşiyle sorunlar yaşayan bir kadın yada aynı durumdaki bir erkek eşinin kendisine sevgiyle bağlanması için bağlılık vefkleri yada muhabbet vefkleri yaptırabilirler. Bunda hiç bir günah yoktur. Fakat bunun yanında herhangi bir ailenin birliğini bozmak ve onları ayırmak için yapılan büyüler elbette günah olan büyülerdir. Bu iki durumu çok iyi analiz etmek gerekir.
Bazende insanların işleri yolunda gitmeye bilir. Siz işlerinizin yolunda gitmesi için bütün şartları yerine getirmiş olmasınız bile bir türlü işleriniz yolunda gitmez ve kazancınız hep düşük kalır. İşte bu gibi durumlar için insanların yaptırdıkları bereket vefkleri vardır. Bu vefklerin özellikle bir iş yerinde bulundurulması o işyerine hiç şüphesiz büyük bir bereket getirecektir.
Bunun yanı sıra çevrenizde hasımlarınız varsa sizi sevmeyen kişiler varsa bunların kem gözlerinden korunmak için nazar vefkleri yaptırmak size oldukça etkili bir korunma sağlayacaktır. Bunların hepsi ak büyü çeşidine girer ve bu büyüleri yaptırmak günah değildir. Herkes kendi için hayırlı bir isteği varsa bu vefklerin gücünden rahatlıkla yararlanabilirler.
Peki bu büyüleri yaptırmak günah değilse hangi büyüleri yaptırmak günahtır? Özellikle kara büyü dediğimiz gruba giren kötü niyetli büyülerin tamamı günahtır. Bu büyüler Allah katında yasaklanmıştır. O halde bu tip büyülerden uzak kalmak çok doğru olacaktır. Örneğin sabun büyüsü, voodoo büyüsü gibi amacı bir insana zarar vermek olan bu büyüler son derece günah olan sihir türleridir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Kasım 2014, 22:43   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Büyü Yaptırmak Günah Mı?




Büyücülerin ticari işleri görülsün diye AMAÇ ÖNEMLİ adı altında saçmaladığı bu zırvalıklar da nedir Allah aşkına ya?

Felak Suresi 4. ayette ''Düğümlere üfleyen (büyücü)lerin şerrinden'' buyurulmaktadır. Daha net ne arıyoruz?

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
büyü, günah, , yaptırmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dövme yaptırmak günah mı? 3 büyük din dövme için ne diyor? AsHaBe Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 6 20 Ekim 2013 18:26
3 Büyük din ve dövme yaptırmak! Zen İslamiyet 0 16 Mayıs 2013 18:29
Dövme Yaptırmak Günah mı?.. (Dövme ve İslam) Sevda Genel İslami Konular 4 21 Temmuz 2012 13:20
Bot Yaptırmak Istıyorum. KLas05 Eggdrop, NeoStats, BNC 1 29 Ağustos 2009 17:41