IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır




Aşk büyüleri genel anlamda yapılışları farklı ama amaçları aynı olan bir uygulama şeklidir. Aşk büyüsü nasıl yapılır sorusu en çok sorulan sorulardan biridir. Aslında aşk büyülerinin yapılışları bu büyü hazırlanırken kullanılan malzemelere göre farklılıklar gösterir.En çok kullanılan aşk büyüsü şekli canbar büyüsüdür.
Canbar büyüsü günümüzde bir çok medyumun ilk tercih ettiği bir aşk büyüsü seçeneğini oluşturuyor. Aşk büyüsü tarifi yemek tarifi gibi buraya yazılacak kadar kolay değildir sevgili kardeşlerim.
Aşk büyülerini ben size buraya ne kadar yazarsam yazayım kendi başınıza uygulamanız olanaksızdır. Bu şekilde bazen insanlar bana yazıyorlar hocam aşk büyüsünün tarifini bana yazar mısın diye. Eğer her önüne gelen bu işi yapsaydı bugün medyumlara ve hocalara iş kalmazdı. Bu işler görüldüğü gibi kolay değildir. Siz siz olun internette oradan buradan okuduğunuz bir takım eksik bilgilerle aşk büyüsü falan yapmaya çalışmayın. Zaten yapsanız da sonuç alamazsınız.
Aşk büyüsü tarifi dedik ya, hepinizin bu tarifi okumak için sabırsızlıkla bu makalemi okuduğunuzu biliyorum. Ama ben sorumlu bir medyum olarak elbette buraya açık açık aşk büyüsü tarifi yazacak halim yok. En fazla size aktaracağım bu vefklerin hazırlanırken hangi malzemelerden faydalanılarak hazırlandığı olur. Genelde aşk büyüleri havas ilmine göre yazılan yüksek tesirde etkisi olan yazılı vefkler kullanılarak hazırlanır. Bunun yanı sıra pek çok değişik malzeme de kullanılarak gayet tabi aşk büyüsü hazırlanabilir.
Örneğin burada aşk büyüsü tarifi adlı makalemi yazarken sizlere en çok kullanılan malzemeler hakkında bilgi vereceğim. Nohut büyüsünde kullanılan nohut aşk büyüsü tarifi içine giren seçeneklerden sadece biridir. Bunun yanı sıra pamuk çekirdeği, kurşun, biber, bakır, tırnak ve bunlar gibi burada hepsini tek tek sayamayacağım kadar malzeme ile aşk büyüsü yapılabilir.
Aşk büyüsü hazırlanırken kişilerin bilgileri, doğum yılları ve yıldız uyumlarına bakılarak kişiye özel hazırlanılması gerekir. Hazırlaması süresi genel olarak 1 haftayı bulmaktadır.
Hiç bir medyum size aşk büyüsü tarifi yazamaz bu doğru olmaz bu yüzden ordan burdan alıntı yaparak kendi başınıza bir aşk büyüsü tarifi oluşturmayın. İhtiyacınız varsa bana yazın ben size bu konuda yardımcı olurum ama yanlış kaynaklardan bu işi yapmaya çalışırsanız ” Dimyat ‘a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak ” var.
BİR KAÇ TANE AŞK BÜYÜSÜ TARİFİ
1) Sevdiği insanı hemen elde etmek için Arabi ayın 7’sinde 100 kere ” Ya Velud, ya Allah” okunup dua edilir.
2) 3 tane pamuk çekirdeği üzerine birer kere Yasin süresi okunup üflenir. Her üfleyişten sonra …..kızı/oğlu……nın ağzını, dilini bağladım denilir. Bu çekirdekler aşık edilmek istenilen kimsenin evinin eşiğine gömülür.
3) Mümkün olduğu kadar uzun bir mum alınır. Üzerine Tebbet süresi, okunur. Mum uygun bir yere dikilip dua edilir ve yakılır. Mum yanmaya başlayıp da eridikçe, sevmesi istenilen kimse de öyle yanar.
4) 1 tane kırmızı biberin üzerine 7 kere aşağıdaki dua okunur.Ateşte yakılır
” Ve lekad ateyna Musel Kitabu enzelnahu mübareketen ücüreha fil ardı fiha halidün.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, büyüsü, nasıl, yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sabun Büyüsü Nasıl Yapılır Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:18
Papaz Büyüsü Nasıl Yapılır Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:13
Sevgi Büyüsü Nasıl Yapılır Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:30
Eşini Kendine Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır Swat İslamiyet 0 26 Kasım 2014 21:26
Sakız nasıl yapılır, nasıl üretilir? Sakızın içinde neler vardır? Violent Sağlık Köşesi 0 16 Haziran 2012 18:18