IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2016, 21:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalyanca Evde Nasıl Öğrenilir?




Günümüz üretici toplumunda ev, üreticiliğin başlıca kaynaklarından biri olmuştur. Birçok kurum ve kişi, işlerini ev ya da ofis-evlerden halletmekte, sürdürmektedir. Evde üretebileceğiniz, kendinize katabileceğiniz değerlerden bir tanesi de, dil öğrenmektir. Evde dil öğrenmek, tercihinize bağlı olarak ücretsiz ya da oldukça ucuz bir şekilde olabilir, gerekli tüm araç gereç elinizin altındadır, zamanlaması size kalmıştır ve öğrenmeniz için bir topluluğa gerek yoktur.

Dünyada 65 milyon aktif konuşanı olan, etkisi gün geçtikçe artan dillerden olan İtalyanca da, evde biraz vakit ayırıp, emek harcayarak kolaylıkla öğrenilebilir.

Peki evde İtalyanca nasıl öğrenilir?

Eğlenerek öğrenmenin gerekliliğine inanın. Eğer eğlenmek, verimli bir öğretim süreci sağlıyorsa, oyunlar oynamak oldukça önemli dil öğrenim araçlarıdır. Temel bilgilerinizi kullanarak, sözlük yardımı ile İtalyanca kelime oyunları oynayabilirsiniz. Ya da hafıza kartları oluşturarak, arkadaşlarınızla sorgulayabilirsiniz. Bu yolla hem üreticiliğinizi hem de İtalyanca’nızı geliştirmiş olursunuz.

İtalyan mutfağını dil öğrenmede kullanın. Oldukça zengin bir mutfağa sahip İtalyanların, yemek kitaplarını orijinal dillerinde alabilir, İtalyan ürünlerini kullanabilirsiniz. İlk başlarda anlamasanız da zamanla kelimelerin kendi dilinizde anlamını öğrenecek ve görsel olarak da aklınızda kalmasını sağlayacaksınız.

İtalyanca çocuk kitapları edinin. Dil öğrenmede kitapların önemi tartışılmaz bir gerçektir. Siz de evde seviyenize göre kitaplar edinebilirsiniz. Özellikle öğrenmek isteyenler, renkli, çizimden anlaşılabilecek temel seviye kitapları kullanabilirler.

Duvarınız İtalyanca bilgi duvarı haline gelsin. Evinizin bir köşesini, yapışkan kağıtlarla doldurun. İtalyanca basit kelimeler, renkler, günler, isimler ve günlük konuşmaları bu kağıtlara yazın, sık sık tekrar edip gözden geçirin.

Kelime dağarcığınızı geliştirin. Evde yapabileceğiniz en kolay İtalyanca öğrenme tekniği, her gün 3-5 kelime sınırı koyarak yeni kelimeler öğrenmektir. İlk başlarda zor gelse de, bir yılda öğrenebileceğiniz 1500-1820 arası kelime olabilmektedir.

Sosyal medyayı aktif şekilde dil öğreniminizde kullanın. İnternette birçok site, uygulama ve kişi İtalyanca öğretmektedir. Siz de araştırarak ücretli ya da ücretsiz şekilde derslere katılabilir, bloglar takip edebilirsiniz.



aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
italyanca evde nasıl öğrenilir?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flemenkçe Nasıl Öğrenilir? PySSyCaT Yabancı Diller 0 26 Şubat 2016 21:30
Ön Muhasebe Nasıl Öğrenilir Desmont Ödev ve Tezler 0 13 Aralık 2014 23:40
İtalyanca İsim Sorma, İtalyanca İsim Nasıl Sorulur? Violent İtalyanca 0 12 Nisan 2014 22:50
Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Evde Pratik Saç Bakım Önerileri Nelerdir taLia Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Eylül 2013 17:22
Baba Olmak Nasıl Öğrenilir efLatun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 23 Aralık 2011 21:21