IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2009, 16:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sıkı Kas Dengeli Duruş




Özellikle sıkı kaslar ve düzgün bir duruş için geliştirilen Süpermen, menteşe, ölü böcek ve köprü egzersiz hareketleri ile görünüşünüzdeki hızlı değişimi hemen farkedeceksiniz.

Süpermen: Eller zemin üzerinde, dizleriniz de köpük üzerine gelecek sekide emekleme pozisyonuna geçin. Dizler kalça açıklığında, koöar omuz açıklığında olmalı ve yandan bakıldığında avuçlar tam omuz. dizler de tam kalça izdüşümüne gelmeli. Boynunuzu doğal halinde tutmaya gayret edin. kann kastanneı hissedin ve aynı anda birbirine ters kol ve bocağrıca kakJnn ve yere paralel konuma gelmelerini sağlayın. 10 saniye kadar bekledikten sonra, hareketi diğer tarafta da uygulayın. Her iki tarafta da 6 ia 18 arası tekrar yapn.

Menteşe: Bir önceki egzersizde olduğu gibi. eller omuz açıklığında ve zemin üstünde, dizler de kalça genişliğinde köpük üstünde olacak şekilde emekleme vaziyetine geçin. Kam kaslarınızı hissederek, bu kez aynı taraftaki kol ve bacağınızı yavaşça yerden kaldırın, bir menteşenin açiması gibi vücudunuzu yan pozisyona getirin.

Bu esnada dizinizin 90 derecelik bükülü pozisyonu değişmeli, belinizin natürel kavisi bozulmamalı ve boynunuz vücudunuzla aynı doğrultuda olmalı. Bu pozisyonda 10 saniye bekledikten sonra diğer taraf Çin de uygulayın. Toplam 6 8a 18 arası bir tekrarda çakşrı. NOT: Egzersiz 6 ve 7'de ayak uçların n yerde olup olmaması, kişinin denge kuvvetine ve seviyesine bağlıdır Yeni başlayanlar ayak burunlarını yerde tutarak hareketleri kolaylaştırabilirler.

Ölü böcek: Köpük üzerine, uzunlamasına sut üstü yatın. Başme ve kuyruk sokumunuz köpüğün üzerine denk gelmeli. Ellerinizi kalçanızın yanına rahat bir şekilde yerleştirin. Kann kastanneı hissederek zıt kol ve zıt bacağı yerden kaldırın. Bu sekide 10 saniye kadar bekledikten sonra hareketi diğer tarafa da uygutayn. 6 ia 18 arası bir tekrar yapın

prü: Zemine sırtüstü yatın ve bacaklarınızı dizlerden bükerek köpük üzen ne kalça genişliğinde yerleştirin Kann kaslannızın gerin ve yavaşça kalçanızı yerden kakjınn Vücut ağırlığı mümkün olduğunca topuktannea yakın bir bölgede olmalı, deler birbinne çok yaklaşmamalı ve kalçana diz ite omuz araş doğrultunun ne altında ne de üstünde kalmalı... Bu şekilde 10 saniye bekledikten sonra, seviyenize göre 6 ila 18 arasında tekrar yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Mart 2013, 14:33   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sıkı Kas Dengeli Duruş




- Çok faydaLı ßilgiler t$kler payla$ım için ..

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
dengeli, durus, duruş, kas, siki, sıkı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Para politikasında sıkı duruş sürecek" Seth Haber Arşivi 0 22 Ekim 2014 00:31
Dengeli Nüfus PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 26 Eylül 2014 14:13
Kur’ân Karşısında Nebevi Duruş Estela Kuran-ı Kerim 0 07 Eylül 2013 15:35
Dengeli Beslenme efLatun Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 09 Aralık 2011 20:52