IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 13:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Memenin Ucunun Sertleşmesi İçin Ne Yapılmalı?




Memenin Ucunun Sertleşmesi İçin Ne Yapılmalı? Meme ucunun sertleşmesi için ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur. Meme ucu sertleşmeleri birtakım uyarılar neticesinde ortaya çıkabiliyor. Bu uyarılar, çevresel koşullar, cinsel birliktelik esnasındaki uyarlanma sonucunda da sertleşme olabiliyor. Bu nedenle memenin ucunun sertleşmesi için ne yapılmalı? diyenleri bu şekilde aydınlatabiliriz. Fakat meme ucu sertliği dışında, uç kısmında yaygınlık, küçük ya da büyük olması gibi şikayetleriniz varsa o zaman meme ucu ile ilgili olarak çeşitli operasyonlara başvurabilirsiniz.


Meme Ucu Nasıl Sertleşir?
Meme ucu, cinsel birliktelik sırasında cinsel uyarılar neticesinde sertleşme yaşar. Yalnızca genital bölgede değil aynı zamanda meme ucunda da böyle bir sertleşme durumlarının yaşanması mümkündür. Cinsel uyarılar haricinde meme ucunun sertleşmesine neden olacak bir diğer faktörlerin neler olduğuna bakıldığı zaman temas ve hava koşullarının da meme ucunu sertleştireceğini söyleyebiliriz. Memenin ucunun sertleşmesi için ne yapılmalı? konusu birçok kadınların üzerinde önemle durduğu bir konu olurken, saymış olduğumuz bu etkenler ışığında meme ucunda sertleşmeler meydana gelebilir.

Meme ucunun sertleşmesinin hiçbir şekilde bir sağlık problemi teşkil edecek bir durum olmadığını söyleyebiliriz. Fakat meme uç kısmında sürekli olarak sertlik durumu olursa o zaman bu durumun sağlık açısından sorun haline gelme durumu olabiliyor.





Meme Uçlarında Neden Hassasiyetlik Olur?
Meme uç kısımları hassas bir özelliğe sahip olabiliyor. Temas edildiği zaman hemen sertleşme meydana gelebiliyor. Meme uçlarında hassasiyet olmasının nedenleri arasında sürtünme ve tahriş durumlarının olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Hatta hassas meme uçlarına sahip olan kişiler ağrı, batma gibi çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Aynı zamanda meme uçlarında ara ara uyarılara karşı bir sertlik yaşanmasının hiçbir problem teşkil etme özelliği olmazken, sürekli sert olması sakıncalı diyebileceğimiz bir durumdur.

Meme Ucunun Sertleşmesi Hamileliğe Mi İşaret?
Meme ucu sertleşmeye başladığı zaman akla ilk gelen sorulardan biri de hamileliğe mi işaret ediyor olduğudur. Meme ucunun sertleşme durumu yaşandığında hamilelik belirtileri olma durumu söz konusu olabiliyor. Sadece sertlik değil aynı zamanda meme uç kısmında büyüme de oluşuyorsa o zaman hamile kalma ihtimalini arttırmaktadır.

Memenin ucunun sertleşmesi için ne yapılmalı? ile ilgili olarak merak edenleri aydınlattık. Buna göre meme ucuyla ilgili sertleşme nedenleri, hangi durumlarda sertleşir, sürekli sertleşmesi sıkıntılı mı öğrenmiş olacaksınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bebeklerin Dil Gelişimi İçin Neler Yapılmalı? Tanem Aile Evlilik ve Çocuklar 2 30 Kasım 2022 20:49
Yıpranmış Saçlar İçin Neler Yapılmalı? YaRen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Haziran 2019 14:31
Daha Güzel Kaşlar İçin Ne Yapılmalı Ezgi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Temmuz 2012 21:43
Sırt Güzelliği İçin Ne Yapılmalı Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 13 Temmuz 2012 02:44
Gözaltı Torbalarını Gidermek İçin Ne Yapılmalı Burce Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Mart 2012 02:00