IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında El Görmek




Falda el görmek, herkesin takdirini davranacak örnek davranışlar sergilemeye ve başkalarının sizi takdir etmesi anlamına gelir. Sağlam karakteriniz ve güçlü yapınız ile insanları etkileyecek, büyük bir tesir bırakacaksınız. Şu günlerde başkaları sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilirler. Ya da bir işi öğretmenizi isteyebilirler. Uzman olduğunuz konularda başkalarına yol gösterebilirsiniz. Falda el çıkması, aynı zamanda zafere ulaşmak, başarı sağlamak demektir. Bu güne kadar almış olduğunu kararların ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız ve şükredeceğiniz olaylar gerçekleşecek. Özellikle yaşantınız ile ilgili aldığınız kararlar gelecek için çok faydalı olacak ve sizi pişman etmeyecek. Ne kadar hırslı, azimli ve mantıklı bir insan olduğunuzu insanlara kanıtlama şansı elde edebilirsiniz. Bir konuda herkes sizin başarı ve azminizi görerek, sizi örnek alabilirler.
Kahve falında el görmek, bazı yorumcular tarafından mal mülk satın almak ve yeni yatırımlar yapmak olarak yorumlanır. Eğer uzun süredir ev ya da araba satın almayı planlıyorsanız, birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz çok güzel bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Maddi yönden eliniz rahatlayacak ve elinizden çıkan para size büyük getiri sağlayacak.
Kahve Falında El İzi Görmek

Sürekli özlem çekilen bir insana yorumlanır. Uzun süredir görmek istediğiniz ve uzakta yaşayan birinden haber alabilirsiniz. Ya da bir süredir dargınlık yaşadığınız bir insan varsa yeniden yollarınız kesişebilir ve aranızdaki sorunları düzeltme fırsatı elde edebilirsiniz.


Kahve Falında El Yazısı Görmek

Yabancı bir insanın hayatınıza çok büyük etkisinin dokunacağına, size büyük bir fırsat sunması ve hayallerinizin gerçek olmasında öncü olması anlamına gelir. Bu kişi sizin bir yeteneğinizin herkes tarafından fark edilmesini sağlayabilir ya da başarılarınızın başkaları tarafından da bilinmesine yardımcı olabilir.
Kahve Falında El Sıkışmak Görmek

Büyük bir anlaşma yapmak ve ardından çok önemli başarılar elde etmek demektir. Yakın zamanda yeni ortaklıklar ve benzeri ortak girişimler olumlu sonuç verecek. Biri ile uzlaşma sağlayacak, bir konuda çok iyi anlaşacaksınız. Belki sizinle benzer fikirlere sahip olan bir insanla tanışarak onunla ortak hayaller kurabilirsiniz.
Kahve Falında El Uzatan Adam Görmek

Bir insandan borç para almak ya da vermek demektir. Şu günler bir erkek ile aranızda para muhabbeti olabilir, o size ya da siz ona para konusunda yardımda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda satmak ya da almak istediğiniz bir şeyler varsa, bu konuda da yakında biri ile anlaşma sağlayabilirsiniz.
Kahve Falında El Öpmek

Aile büyükleri ile bir araya gelmek, bir vesile ile aile büyüklerini ziyaret etmek, kısmetli işlerin olması demektir. Yakın zamanda kız isteme, kız verme gibi durumlar da söz konusu olabilir. Hane içerisinde yakın akrabaların bir araya gelecekleri bir takım görüşmeler olacak.
Kahve Falında El Parmakları Görmek

Yakın zamanda almanız gereken kararları çok iyi irdelemeli ve acele etmemelisiniz. Özellikle sadece duygularınız ile karar vermek size zarar verebilir. Bunun yerine tüm detayları gözden geçirmeli ve bir şeyleri sorgulayarak karar almalısınız.
Kahve Falında El Kaldırmak

Radikal kararlar alarak uygulamak, hayatınızda önemli değişiklikler yapmak demektir. Belki ev değişikliği yapabilirsiniz. Ya da işinizi değiştirebilir, kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Şu günlerde kendinize güvenerek büyük işler başarmak arzusu taşıyacaksınız.
Kahve Falında El Açmak

Dileklerinizin ve hayallerinizin kabul olacağına, ancak bunun için bir süre daha beklemeniz ve çaba harcamanızın gerektiğine yorumlanır. Biraz daha sabır ettikten sonra gönlünüzden geçen şeylerin gerçek olması sizi mutlu edecek.
Kahve Falında El Sallamak

Yakın zamanda birini yolcu etmek ve sevdiğiniz biri ile ayrı kalmak olarak yorumlanır. Bazı yorumcular tarafından ise bir süreliğine yaşadığınız yerden uzaklaşacağınıza ve seyahate çıkacağınıza yorumlanır. İş seyahati ve benzeri sebepler ile yakın zamanda yolculuk yapabilirsiniz.
Kahve Falında Elini Havaya Kaldırmak

İç huzurun artması ve hayallerin gerçekleşmesi, güç kudret sahibi olmaya yorumlanır. İyi niyetiniz sayesinde tüm kapılar açılacak ve geri çevrilmeyeceksiniz. Başka insanlardan yardım göreceksiniz.
Kahve tabağında elin anlamı, gönlü bol ve eli de bol insanlar sayesinde çok güzel yerlere gelecek, ailenizden de büyük destek alacaksınız. Sevdikleriniz sizi pek çok konuda desteklemeye ve yanınızda olmaya devam edecekler. Hatta size güzel öğütler verebilirler.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında Harita Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:38
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve Falında Numara Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:07
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27