26 Aralık 2009, 07:21 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Üzümlü Fırın Kebabı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 300 gram dana nuar 1 kahve fincanı kuş üzümü 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 1 kahve fincanı süt 1 yemek kaşığı wochestershire sos (soya sosu, soğan, sarımsak, sirke, mısır şurubu vb. Marketlerden edinilebilir.) 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet arpacık soğan 1 diş sarımsak 2 adet Defne Yaprağı Kekik karabiber Fırın torbası Hazırlanışı Dana nuar zeytinyağı, süt, wochestershire sos, karabiber taneleri, defne yaprakları ve kekikle en az 3 saat marine edilir. Et marine sosu ile beraber fırın torbasına konulur. Torbanın içine kuş üzümü, fıstık, sarımsak, arpacık soğan ve tereyağı konulduktan sonra ağızı bağlanır. Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında bir saatten biraz fazla pişirilir. | |
|
Etiketler |
firin, fırın, kebabi, kebabı, uzumlu, Üzümlü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Üzümlü Fırın Sütlaç | Zen | Tatlılar | 0 | 06 Kasım 2012 18:14 |
Domates Fırın | Kralice | Sebze Yemekleri | 1 | 12 Mart 2009 13:56 |
Fırın Isı Tablosu | Kralice | Yemek Tarifleri | 1 | 12 Mart 2009 13:34 |