27 Mart 2012, 20:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Adana Kebabı Adana Kebabı - Malzemeler - İçindekiler
Adana Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ? Kasaptan alırken geniş kıyma aynasında çektirdiğiniz dana bonfile, kuruk yağı, kuzu boşluğu'nu içine baharatlarını koyup çiğ köfte gibi yarım saat kadar yoğurun ve buzdolabında bekletin. Soğanları rendeleyin.Maydanozları ince ince kıyın. İkisinide karıştırarak birkaç saat bekletin. Bekletme işleminden sonra kıymaya katalım yoğuralım ve bir saat daha buzdolabında bekletelim. Kıymayı şişe takmadan önce şişleri sıv yağ ile ovalım. Kıymayı şişlere takalım bunu yaparken ellerimizi ya svı yağ ile yada suyla ıslatalım ki kıymalar yapışmasın. Daha sonra ister mangalde isterseniz yağsız tava da pişirin.. | |
|
Etiketler |
adana, kebabı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saç Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 11 Ocak 2010 19:16 |
Adana Kebabı | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 30 Nisan 2009 13:20 |
Tas Kebabı | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:54 |