![]() |
Gelin Kebabı Tarifi Gelin Kebabı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: Hamur Için: 1,5 Su Brdagi Un 2 Çorba Kasigi Sivi Yag 1/2 Çay Kasigi Kabartma Tozu Biraz Su, Tuz Üzerine: 2 Çorba Kasigi Sivi Yag 1 Adet Sogan 250 Gr Kiyma 2 Adet Sivri Biber 1 Adet Domates 5 Adet Mantar 2 Çorba Kasigi Ince Kiyilmis Maydanoz Tuz, Karabiber, Kekik Sos Için: 1 Çay Kasigi Salça 1 Tatli Kasigi Un Tarifi: Önce hamuru hazırlayın.Bunun için un,tuz,sıvı yag ve kabartma tozunu karıştırın.Yeterli miktarda su ilave edin.Yogurarak hamur haline getirin.Üzerini nemli bir bezle örtüp,dinlendirin. Sonra hamurdan iri bezeler koparın.Yemek tabagı büyüklügünde açın.Teflon tavayı yaglayın.Hamuru tavaya alip,arkali önlü kızartın. Üst malzeme için sıvı yagı kızdırın. Soganı rendeleyip yagda kavurun.Kiymayi ekleyin.Kavurun.Küçük dogranmış biber,domates ve mantarları ilave edin.Tuz,karabiber ve kekigi ekleyin.Hamuru servis tabagina alın.Üzerine malzemeyi yayın. Salça,un ve et suyunu çırpın.Ateşte koyulasana dek pişirin.Yemegin üzerinde gezdirin. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip,servis yapın. Alıntı |
Cevap: Gelin Kebabı Tarifi güzel gözüküyor :) olsada yesek |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk