![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Mantarlı Ve Jambonlu Sıra Kebabı
Mantarlı Ve Jambonlu Sıra Kebabı yemeğinin hazırlanışı: Maydanozları irice doğrayın. Havuç ve soğanı da tavla zarı iriliğinde doğrayın. Margarin ve sıvı yağı karıştırıp, sebzeleri soteleyin. Tuz, karabiber ve kekik serpin. Soğanlar pembeleşince 1 kahve fincanı kadar su ilave edin. Hazırladığınız bu karışıma defne yapraklarını da parçalayarak katın. Ayrı bir tencerede etleri haşlayın. İnce uzun bir fırın kabına 2 dilim et koyun. Üzerine hazırladığınız harçtan yayın. Onun üzerine jambon dilimi yerleştirin. Malzemeler bitene kadar bu şekilde üst üste dizin. Üzerine sirkeli su gezdirin. Orta ısılı fırında 20 dakika tutun. Suyunu çekerse su ilave edin. Fırından aldığınız bu yemeği dilimleyip, servis yapın. | |
| ![]() |
Etiketler |
jambonlu, kebabı, mantarlı, sıra, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Jambonlu Ve Üzümlü Risotto | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Mayıs 2012 23:41 |
Jambonlu Patates Salatası | NihaL | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 28 Şubat 2012 17:12 |
Jambonlu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 02:29 |