![]() |
Çiğ köfte yapımının püf noktaları! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BAHARATLAR MUTLAKA TAZE OLMALIDIR -Kullandığınız bulgur (sümüt) içinde bulunulan yılın ürünü olmalı, bayat olmamalıdır. Bulgur fazla beklemişse, sıcak ortamda kalmışsa kokusu değişir. Bulgurun içindeki esansiyel yağların bozulması ve kokusunun değişmesi, köftenin lezzetini ve kalitesini etkiler. -Baharatlar mutlaka taze olmalıdır. Baharatlar, çekirdek veya tohum halindeyken sıcaklığa ve zamana karşı daha dayanıklıdır ama öğütüldükten sonra hızla bayatlar. Aromasını ve kokusunu kaybeder. Adıyaman'da köftelik baharatlar fazla miktarda alınıp bekletilmez. Bittikçe yeni baharat öğütülür. alıntı |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Sağ kol kaslarımı anama çiğ köfte yoğurmaya borçlu olduğum doğrudur. |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Alıntı:
|
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Alıntı:
Buluşunca görecen beni. Eridim resmen bu sınav döneminde. |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Alıntı:
|
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bugun ki paylaşımlarını gördükçe agzımın suyu akıyor yeter ya Allah aşkına bak |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Yapmaktan ziyade yemesi daha keyifli :gulucuk::gulucuk: |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Alıntı:
Başkan erimedim. Protein tozu sürüyorum kollarıma o beni ayakta tutuyor. |
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Çiğ köfte yapımının püf noktaları! Bizim Memlekete de çok güzel Yaparlar ve her şey tabiki taze :gulucuk: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:17. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk