IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Eylül 2011, 19:21   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sorunsuz bir yaşam




İnsanlar bana soruyorlar “Nasıl sorunlarımdan kurtulabilirim,” diye. Ben de onlara “Öncelikle yaşamı sorunlarıyla birlikte kabullenin,” diyorum. Buradaki paradoks bu… Yaşam var oldukça sorunlar da olacaktır. Ama buna hala alışamadığını görüyorum. Sorunsuz bir yaşam, balıkların yüzmediği bir denize benzerdi. Denizi anlamlı kılan içinde yaşanlardır, onlar denizi güzelleştirir. Onlar denize farklı bir büyü katarlar.

Zorluklar da öyle! Onların senin yaşamındaki kutsal sınavlardır. Sınavını geçmek için doğru düşünmen gerekir. Eğer zorluğu kabullenmeyerek ona isyan edersen yeni bir sınav daha çıkacaktır karşına, bu kaçınılmazdır. Sınavı kazanmak istiyorsan onu alt etmelisin. Onu kabullenmelisin. Ona “Senden dersimi aldım,” diyebilmelisin.

İnsanlar karşıma geçiyor ve soruyorlar “Neden bu talihsizlik beni buldu? Neden boşanmak zorunda kaldım?'' , ya da ''Neden acı çekiyorum?” diye. Sonra da bunun yaşamlarındaki felaket olduğuna inanıyorlar. “Bu bir felaket!” diye isyan ediyorlar. Fakat çözüme odaklanmak yok! Tek odakları neden bunu yaşadıkları… Günlerce düşünüyorlar ve yaşam onları unutuyor. Yaşam “Sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun,” diyerek kırılıyor onlara… Ama bunu duymuyorlar… içsel sesleri o kadar gürültülü ki, yaşamın haykırışını duyamıyorlar.

Bana ”Bu bir felaket,” diyorsun, ama asıl felaket bu değil ! Asıl felaket senin geçmişte yaşaman. Sen gerçek yaşamında bir kere boşanıyorsun, ama zihnen her gün an be an bunu yaşıyorsun. Evet, sen dün bir kere acı çekmiş olabilirsin, ama bugün binlerce kez olayı zihninde canlandırmakla o acıyı tekrar tekrar yaşıyorsun…

Gerçek felaket bu!... Düşüncelerini takip et, bunu otur kendin için yap! Seni nereye götürüyorlar izle… Kendine zaman ayır. Bırak artık isyan etmeyi de çözüm için zaman ayır kendine.

Seni ben anlayamam, seni bir uzman anlayamaz, seni yalnızca sen anlarsın! Ben anlarım dersem yalan söylemiş olurum. Ben anlamak isterim sadece, ama seni senin kadar hiç kimse iyi anlayamaz.

Buradayım, güzel haberlerini bekliyorum… Yaşamı olduğu gibi kabullendiğini bana bildirmeni bekliyorum…

Şimdi git ve yalnız kal!

Sadece kendini izle…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, sorunsuz, yaşam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
“Acısız yaşam sevinçsiz; hüzünsüz yaşam neşesizdir.” AngeLus IF Ekstra 0 17 Eylül 2010 18:37
Sorunsuz XP!!! CyberNeaT Windows 1 25 Haziran 2006 19:24