IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Kasım 2011, 19:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Görünmeyen Dil ve Ahenk Kurmak




İçinizdeki Değişim kıvılcımlarının barut gücünde bir katalizöre ihtiyacı olabilir, eskiden 6 ay veya bir yıl belkide daha fazla zamanda ruhsal değişimler için harcanan zaman NLP ve ya benzer yöntemlerle 4 saat gibi kısa bir zamana sığdırılabiliyor.Kişisel Gelişim seminerlerini takipediyorsanız böyle bir yöntemin olduğunu yakinen anlayabilirsiniz. Ama bu süreç sizin değişime olan inancınız ile uzayıp kısala bilir. Seminer dışı teknikler; kitap, internet ve gurupsal çalışmalarlada bu hedefe ulaşabilmek mümkündür.21 Günde NLP, Trans ve Değişim, gibi ( isteyen olursa elimdeki kitaplardan önerebilirim.)kitaplar sonderece hızlı bir değişim sağlayabiliyor.
----------------------
Hepimizin sevdiği bir dans türü vardır, kelebekler gibi uyum içinde kanat çırparcasına kendini rüzgarın esintilerine bırakınca, bu ahengi izleyen kişinin ruhuna doğanın sevgisini enjekte edebiliyor.
Beden dili ve içtemsil dilinin ( görsel, işitsel ve dokunsal dilinin) uyumu sonucunda da iletişim kurduğunuz kişinin de ruhunda aynı ruhsal tatmini uyandırıp mükemmel bir uyum senfonisi oluşturabilirsiniz.

BEDENSEL VE İÇTEMSİL SENFONİSİ:

Madem ki teorik temel üzerinde uygulama teknikleri ile anlatım ve anlama dengesi kurulabiliyorsa. bizde bundan sonraki dersanlatım tekniklerini bu temel üzerinde gerçekleştirelim.
Okuduğum beden dili kitaplarında da anlatıldığı gibi iletişim kurduğunuz kişinin bedeni nasıl bir duruş içinde ise kendimizi ona benzer bir duruş içerisine sokup işe başlayacağız.Öncelikle onun konuşurken yaptığı mimikleri, el kol hareketlerini, duruşunu ve oturuşunu ve en önemlisi ses tonu ile birlikte ses şiddetini kopyalayıp benzeşim kurup ( ahenk sağlayarak )başlamamız gerekiyor.

Örnekle tekrarlayalım:
Serdar: ( Kafasını ellerinin arasına alarak dirseklerini masaya dayayıp) Off nasıl çıkacağım ben bu işin içinden, daha satış yapamadım saat iki oldu.
Ümit : ( Serdar gibi yavaş bir ses tonu ile tek elini başına dayayarak) üzüldüğün zaman yüzün asılacak ve müşterilerin ilgi görmeyince senden ürün almayacak. Neden satış yapamadın bugün, bir sebebi var mı?
Serdar:Kardeşim yakında ameliyat olacak ona para bulmam gerek, moralim bozuk ve kafam oralarda...
Ümit
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ses tonunu hafif sertleştirip kalınlaştırarak elini yumruk yapıp masaya hafifçe vurdu, sonra serdar'ın çenesinden parmak uçları ile tutup yukarı doğru kaldırdı ve gözlerine bakarak) BU HAFTA SENİNLE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ VE ÜRÜNLERİ ÇOK İYİ TANITARAK PAZARLAMA REKORU KIRACAĞIZ.. YALNIZ SENDEN BİR İSTEĞİM VAR, MÜŞTERİNİN BEDEN DİLİNE ÇOK DİKKAT ET. ADETA NASIL BİR RİTİMDE NEFES ALIYORSA AYNI ŞEKİLDE NEFES AL. MÜŞTERİYE GÜVEN VER, YANİ ÖNCE ÜRÜNE SEN GÜVEN ÖNCE SEN İYİ TANI VE SEN ALACAKMIŞSIN GİBİ SAT. MÜŞTERİNİN KONUŞTUĞU KELİMELERE ÇOK DİKKAT ET, DOKUNSAL,İŞİTSEL VEYA GÖRSEL NİTELİKLİ YÖNLERDEN HANGİSİNİ KULLANIYORSA ONUNLA AHENK KUR VE AYNI TİPTE KELİMELER KULLAN..

Serdar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
havada kalan ellerini indirerek, heyecanlı bir nefes çektikten sonra gözlerinde güven ve destek bulmuş birinin cesaretini yansıtarak, Ümit' in ses tonuna benzer bir ton ile ) Anlaştık Ümit, Bunları nerden öğrendin ? Bana çok iyi geldi konuşmaların..

Ümit : İçinizdeki Devi Uyandırın Kitabında çok iyi motivasyon ( güç verici ) dersler var. onları uyguladım..

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi, Önce muhatap ile benzeşim kurun, beden dili ahengi ile aynalama yaparak sizin karşıdaki insanda oluşturmak istediğiniz duyguları bir süre sonra yansıtarak, bedendiliniz değiştiğinde karşıdaki insanda size ayak uydurmak zorunda hissedecek ve davranışını değiştirecektir. Vücudumuzun bu görünmeyen dilini ( beden dilini) sonraki derslerde tekrar edeceğiz..
Önerilerinizi bekliyorum.. Trans ve değişim kitabını okumanızı tavsiye ediyorum...

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ahenk, dil, görünmeyen, kurmak, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google'dan görünmeyen yenilik! Spy Ağ, Network ve Networking 0 21 Ekim 2011 12:56