IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 01 Mart 2012, 17:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İş Dünyasında Başarının Sırrı : Sertifikalı Eğitimler




Sertifikalı eğitimlerin iş dünyasında ne gibi avantajları var?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hızla gelişen iş dünyasında kariyer hayallerinizi, artık zaman ve bütçe kısıtlamaları nedeniyle ertelemek zorunda değilsiniz. Onlarca yıllık uzaktan eğitim tecrübesine dayanarak zengin içerikli bir platform oluşturan Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ, bireylerin kişisel gelişimine eğitim alanında katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yüzlerce uzmanın farklı eğitim yöntemlerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan profesyonel ve kişisel gelişim portalı ProG ile zaman, mekan kısıtlamaları ve binlerce liralık eğitim maliyetleri tarihe karışıyor. Ekonomiden hukuka, satış pazarlamadan bilişim teknolojilerine, finans ve liderlikten yabancı dile kadar 70'in üzerinde sertifikalı eğitimi içeren ProG ile kariyerinizde yeni sayfalar açacaksınız.

İş dünyasında emin adımlarla ilerlemek, güçlü bir özgeçmişe sahip olmak, farklı iş alanlarında kendini geliştirmek ancak alınan eğitimlerle mümkün olabiliyor. Bu eğitimlerin sertifikalandırılması ise profesyonel hayat için büyük önem taşıyor.

Yüzde yüz Türk Telekom iştiraki Sebit, eğitime katkılarını sürdürüyor. İş dünyasında kariyer hedeflerine ulaşmada zaman sıkıntısı yaşayan, yüksek maliyetleri nedeniyle eğitim fırsatlarını erteleyenlerin yaşamına yeni değerler katmak için geliştirilen profesyonel ve kişisel gelişim platformu ProG ile iş dünyasında başarı hedefleniyor.

SERTİFİKALI EĞİTİMLER

Dinamik yapısıyla sürekli değişen günümüz iş dünyası, yoğun rekabet ortamıyla bireylerin kendini her zaman geliştirmesini gerektiriyor. Bu nedenle daha iyi bir iş sahibi olmak ve kariyer hedeflerini büyütmek isteyenleri buluşturan ProG, yetkinliğini ispatlamış enocta, EF Dil Okulları, Tell Me More gibi kurumlarla işbirliği yapıyor.

ProG, 70'in üzerinde sertifikalı eğitimiyle kişisel gelişime her açıdan katkı sağlamayı amaçlayan çok zengin içeriklerden oluşuyor. İş dünyasında profesyonellerin kullandığı eğitimlerin yer aldığı ProG, geçerliliği kabul edilen sertifikalarıyla da kişinin özgeçmişini zenginleştiriyor.

Kendisini geliştirmek isteyen herkes ve özellikle iş dünyasına yeni adım atanlara yönelik hazırlanan ProG'de kullanıcılar, birçok kategori altında 70'in üzerinde sertifikalı eğitimi zaman sınırı olmaksızın tamamlayabiliyor. ProG eğitimlerinin tamamına ayda 4.90 TL'ye sahip olunabiliyor.

İstenildiği zaman eğitim alabilme ve uygun fiyat avantajıyla yeni bir dönem başlatan ProG, sosyal ağ özelliğiyle de benzer konularla ilgilenen kullanıcılarının görüş ve bilgi paylaşımına olanak sağlıyor.

YABANCI DİL ÖĞRENMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

Farklı alanlarda birçok kategoride eğitimin kısa sürede alınabildiği ProG ile günümüzde özellikle iş dünyasında karşılaşılan yabancı dil problemi de tarihe karışıyor. Dünyaca kabul gören Tell Me More İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca eğitimlerinin yanı sıra ayda sadece 19.90 TL'ye "Canlı Canlı İngilizce" programına katılmak da mümkün. Canlı Canlı İngilizce ile kullanıcılar, ana dili İngilizce olan eğitmenlerle haftanın altı günü, günde bir saat karşılıklı İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorlar.

DİNAMİK VE KULLANIŞLI ARAYÜZ

Yoğun tempoda çalışan ve kariyer planlarını ertelemek istemeyenler için çalışma kalitesini en verimli düzeye çıkaran ProG, kullanıcı dostu arayüzüyle de dikkat çekiyor. Herkesin bilgisayar ve İnternet başında kolayca kullanabileceği bir görsellikte ve yapıda geliştirilen ProG, profesyonel gelişimden iş dünyasına, liderlikten yöneticiliğe, hukuktan satış, pazarlama ve kurumsal gelişime kadar onlarca konu başlığı altında onlarca eğitimiyle kullanıcılarına ulaşıyor.

Bu eğitimlerden yararlanabilmek için, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ya da TTNET Çağrı Merkezi'nin 444 0 375 no'lu telefondan ProG'ye üye olunabilir.

ProG'DE NELER VAR?

Diğer katılımcılarla iletişim kurulabilecek, soru ve önerilerini paylaşabilecekleri interaktif ortamın da yer aldığı ProG ile kullanıcılar oluşturdukları forumlarda eğitimlerini pekiştirebiliyor. Kullanıcıların başarıyla tamamladıkları eğitimlerin yaygın geçerliliği olan sertifikaların da verildiği ProG'nin eğitim kataloğu ise şöyle;

Yabancı Dil

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca

Profesyonel Gelişim

İletişim, İş Hayatında Başarı, Liderlik ve Yöneticilik, Hukuk, Satış ve Pazarlama, Kurumsal Gelişim

Bilişim Teknolojileri

Bilgi Teknolojisi Kavramları, Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office Outlook 200, Microsoft Office PowerPoint 2007, Microsoft Office Word 2007

Finans

Ekonominin Temel Kavramları, Ekonomiyi Anlamak, Finansal Matematik, Uluslararası Ticaret

Kişisel Gelişim ve Hobi

Sağlık, Gurme, Hobi, Çevre, Spor, Yaşama Dair

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dünyasında, sertifikalı, İş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk usulü başarının sırrı Ay Serbest Kürsü 0 20 Nisan 2010 11:32
Alfabetik olarak başarının sırrı KiLL Serbest Kürsü 0 25 Temmuz 2007 01:49