IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Aralık 2012, 19:20   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özel İstihdam Büroları Başvuru Formu




Özel İstihdam Büroları Başvuru Formu

TÜRKİYE İŞ KURUMU

ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU İZİN BAŞVURU FORMU


TÜRKİYE İŞ KURUMU

......... MÜDÜRLÜĞÜNE




GERÇEK KİŞİLER İÇİN


Adı-Soyadı:
(Varsa) Tescilli Ticaret Unvanı
İnternet Adresi:
E-Posta Adresi :
Tel No :
Faks No :
......... MÜDÜRLÜĞÜNE

TÜZEL KİŞİLİK İÇİN

Ticaret Unvanı:
Temsil ve İlzama Yetkili Kişi/
Kişilerin Adı-Soyadı:

TC No:
TC NO:
Adresi :

İnternet Adresi:
E-Posta Adresi :
Tel No :
Faks No :


1-Özel İstihdam Büroları Yönetmeliğinin 7. maddesinde yer alan kriterlere uygun yeterli teknik donanıma sahip olduğumuzu beyan ederim.
2-Özel istihdam bürosu izni aldıktan sonra, Özel İstihdam Büroları Yönetmeliğinin 5 maddesinde yer alan faaliyetler dışında faaliyette bulunmayacağımızı taahhüt ederiz.
3-Formun arkasında yer alan açıklama ve şartları okudum, kabul ediyorum.


Yetkili Ad-Soyad

İmza (Kaşe)
Tarih



EKLER:

(Kurum personelince


doldurulacak)

Özel İstihdam Büroları Yönetmeliğinin 6 ncı maddesine uygun olarak;
Var
Yok
1)Yetkili kişiye ait başvuru yapılan büroda çalışmak üzere çalışma izin belgesinin örneği


2) Yetkili kişiye ait Lisans düzeyinde öğrenim belgesinin örneği/tercümesi


3) Yetkili kişiye ait İflas veya konkordato kaydı olmadığına ilişkin belge


4)Adli sicil beyanı/beyanları


5) Yetkili kişi/kişilerin özgeçmişleri ve imza sirküsü


6) Büroda çalışacak nitelikli uzman personelin imzalı özgeçmişleri ve belgeleri


7) Kesin ve süresiz banka teminat mektubu


8) Gerçek ve tüzel kişiler (şirketler) için Ticaret/Esnaf Sicili Gazetesi (faaliyet alanı, işyeri adresini ve yetkili kişilerin ismini gösterir), diğer tüzel kişilikler için noter onaylı kuruluş sözleşmesi veya yerine geçen belge


9) İş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetinin yapılması için tahsis edilmiş, iş arayanla görüşme yapılabilecek şartları haiz fiziki bir mekâna ve/veya internet sayfasına sahip olduklarını gösterir belge


10) Masraf karşılığı




Başvuru belgeleri kontrol edilmiş ve eksiksiz teslim alınmıştır.

Kurum personeli


Ad/Soyad imza






BAŞVURU VE FAALİYET ŞARTLARI

1-Bürolar, başvuru anında Kuruma ibraz ettikleri bilgi ve belgelerde değişiklik olduğunda 10 gün içinde Kuruma bildirmek zorundadırlar.
2-İzin belgesinde yer alan kişi ve şirket unvanlarında yapılan değişiklikler nedeniyle izin yenileme başvurusu yapılması gerekmektedir. İzin yenileme işlemlerinde Kurumca izin yenileme masraf karşılığı alınır.
3-Bürolar tarafından kullanılan Internet adresleri mutlaka başvuru anında Kuruma bildirilecek ve durum resmi belge ile kanıtlanacaktır. İzin sonrasında da Internet adresi kullanılmaya başlanılacak olması halinde önceden mutlaka Kuruma aynı şekilde bildirim yapılacaktır.
4-İzin alan bürolar, (merkez birim ve her bir şube için ayrı ayrı) Kurum tarafından bildirilen usullere göre izin tarihine bakılmaksızın her yıl Nisan, Temmuz, Ekim ve Ocak aylarının 20’sine kadar üçer aylık istatistik bilgilerini Kurum Portalı üzerinden göndereceklerdir.
5-İzin alan bürolar, her yılbaşından itibaren yeniden belirlenen ve bürolara duyurulan teminat miktarına göre oluşan farkı (banka teminat mektubu veya TL) yılbaşından itibaren en geç şubat ayının sonuna kadar tamamlamak zorundadırlar.
6-İzin verilen bürolar tarafından kullanılan, başlıklı kâğıt, tabela, afiş ve ilanlarda Türkiye İş Kurumundan izin belgesi alındığı belirtilecek ve Özel İstihdam Büroları Yönetmeliğin elindeki logo kullanılacaktır.
7- Özel istihdam bürolarının Kurumla yaptıkları yazışmalarda ve işe yerleştirme faaliyeti ile ilgili hazırladıkları her türlü belgede özel istihdam bürosu kaşesinin bulunması zorunludur. Yetkili kişi, kaşe altına atılan her türlü imzadan sorumlu olup, kendisi dışında imza atabileceklere ilişkin düzenlenen belgeleri, istendiğinde Kuruma ibraz etmek zorundadır.
8-Önceki izin belgesinin bitiş süresi ile yenilenen izin belgesinin başlangıç süresi arasında boşluk olmasıhalinde büroların bu süre zarfında yasal olarak faaliyette bulunması mümkün olmadığından, iznin sona erme tarihinden itibaren en az bir ay önce gerekli koşullarısağlayarak yazılı talepte bulunulacaktır.
9-Özel istihdam büroları, işve işçi bulmaya aracılık faaliyeti ile işgücü piyasası, istihdam ve insan kaynaklarına yönelik hizmetler dışında faaliyette bulunamaz.
10-Bürolar tarafından Kurum Portalına kayıt edilen “tercih edilen iletişim adresine” resmi tebliğ yapılabilecektir. Bu adreslerin geçerliliği ve güncellenmesi büroların sorumluluğundadır.
11-Kurum müfettişlerince yapılan denetim esnasında da beyana ilişkin belgeler istenebilir. Başvuru anında beyan edilen bilgilerin doğru olmaması halinde verilen izinler iptal edilecektir.
12-Bürolar başvuru anında Kuruma ibraz edilen belgelerin doğruluğundan sorumludur. Başvuru anında beyan ve ibraz edilen belgelerde yer alan taahhüt ve bilgilerin aksine dair tespitlerde verilen izinler uyarıya gerek kalmaksızın iptal edilecektir.

Başvuru yapan bürolar yukarıda açıklanan hususlara uymak zorundadır.

Kurumla ilgili görüş, istek ve şikâyetler için iskurozelistihdam@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ur.gov.tr adresine ileti gönderebilirsiniz.


ÖİB Yetkili Ad-Soyad

İmza (Kaşe)
Tarih







Not: Formun, belgeleri teslim alan Kurum personelince de imzalanması sonrasında bir örneği başvuru sahibine verilecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başvuru, büroları, formu, İstihdam, Özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İş başvuru formu. LuisCode Genel Paylaşım 0 28 Mayıs 2006 18:10