IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Mayıs 2013, 18:35   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yargılarımızdan Özgürleşmek!




Yargılarımızdan Özgürleşmek
Yargılayarak düşünme, negatif bir düşünce tarzıdır, negatif duygulara sebep olur. Peki, Negatif duygular ortaya çıktığında biz ne yaparız? Onları bastırarak kontrol altına almaya çalışırız. Bu kontrolcü yaklaşım bize ne yapar? nefesimizi etkiler, kısıtlı nefes almaya başlarız. Kısıtlı nefeste zaman içinde olaylara daha kısıtlı bakma halini getirecektir.
Bugün, negatif düşünceleri negatif duygulara dönüşmeden fark edebileceğiniz nefes kadar güçlü bir teknikten, Bryon Katie’nin “The work” (Çalışma:“ komşunu eleştir”) isimli çalışmasından bahsetmek istiyorum. “The work çalışması “Zihninizde barış ve huzur “bulup aydınlanmak isteyenlere özel bir çalışmadır. Bryon Katie, bu çalışmayı keşfetmeden önce yargılarının yarattığı bir dünyada yaşıyormuş. Kendisini o kadar değersiz hissediyormuş ki geceleri uyurken yatakta yatmak yerine yerde yatmayı tercih ediyormuş. Bir gün bir mucize olmuş ve bir çeşit aydınlanma hali yaşamış. Ondan sonra da ailesinin yanına giderek hem ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürmüş hem de bu güçlü tekniği bizlerle paylaşmaya başlamış. The work çalışması nasıl bir çalışma mıdır?
Bu çalışma gücünü, 4 akıllı sorudan alır. 4 akıllı soru negatif düşüncelerin, negatif duyguya dönüşmeden fark edilmesini sağlar. Thework, haklı olmak yerine yargılarından özgürleşip koşulsuz sevgiyi deneyimlemek isteyenler için vazgeçilmez bir uygulamadır. Sizin de bildiğiniz gibi “Koşulsuz sevgiye karar verdim ve seni koşulsuz olarak seviyorum “demekle koşulsuz sevgi deneyimlenmiyor. Çünkü koşullu sevgi ile koşulsuz sevgi arasında fark bayağı fazla. The work çalışması, yaşamınızda koşulsuz sevginin olmadığı alanları su yüzüne çıkaracaktır
Bu konu ilginizi çektiyse Bryon Katie’nin “Var olanı sevmek” isimli kitabını okuyabilir ya da The Work of Byron Katie :: Homepage sitesinden Türkiye’deki eğitmenlerinin bilgisine ulaşabilirsiniz. Ya da bizlerin düzenlediği Transformal nefes seminerlerinden birine katılıp The Work çalışmasının gücünü nefesin gücü ile birleştirerek voltranı oluşturabilirsiniz.
Unutmayın, zihninizden özgürleşmedikçe düşünce ve duygularınız neyse gerçeğinizi de onlar oluşturacaktır. Aydınlanmak için zihniniz üzerinde çalışmak atacağınız en doğru adım olacaktır.

Her daim ışık ve sevgiyle
Sibel.kavunoglu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
özgürleşmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sınırlardan özgürleşmek Ruj Kişisel Gelişim 0 05 Eylül 2011 19:19