IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Şubat 2014, 19:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayata pozitif bak!




Hayatın mükemmel olmadığını hepimiz biliyoruz. Her zaman çıkışlar ve inişler,önceden görülmeyen engeller olacaktır. Hoşunuza gitse de gitmese de, bu yüzden kendimizi mutsuz hissetsek de bu böyledır. Yaşamımızda beliren ve önceden kestiremediğimiz olaylar için hiçbir şey yapamayız ama en azından bunlarla başa çıkabilmek için bir şeyler yapabiliriz. Olumlu düşünmenin faydalarını sık sık duyarız ama bunu uygulamak her zaman kolay değildir. Sıkıntılı bir durumda bile nasıl pozitif düşünceler geliştirebileceğinizi biliyor musunuz? İşte bunun 9 yolu:
1) Kendinize doğru soruyu sorun: Kötümser kişi zor bir durumda kendine “Bu neden benim başıma geldi?” diye sorar, iyimser kişi ise “Bundan ne ders çıkarabilirim?” diye…
2) Çevrenizi pozitif kılın: Yani, sizi motive eden insanlarla daha fazla zaman geçirin; yapıcı ve öğretici okumaları artırın.
3) Şükredin: Sahip olduklarınıza şükretmek, pozitif düşünmenizi kolaylaştırır.
4) Fiziksel görünümünüze önem verin: Görünümünüze ve sağlığınıza verdiğiniz önem, pozitif düşünme yeteneğinizi pekiştirir.
pozitif dusunce Hayata pozitif bak!
5) Güne iyimser başlayın: Sabah güne nasıl başlarsanız, öyle gider. İyi bir kahvaltı ve biraz spor yaparak başladığınız bir günün kötü geçme olasılığı düşük olur.
6) Çözüme odaklanın: Negatif düşünceyi besleyen en önemli etmenlerden biri bir sorunun karşısında durup hiçbir şey yapmamaktır. Kat etmeniz gereken yol ne kadar uzun olursa olsun, her gün küçük adımlarla çözüme yaklaşın.
7) Endişelerinizi azaltın: Endişe, en yıkıcı duygulardan biridir. Gerçeklikle kurduğunuz sıkı bağlar, yersiz endişelerden kurtulmanıza yardım eder.
8) Mükemmelliğe saplanıp kalmayın: Mükemmel olma saplantısı, insanı pozitif düşünceden uzaklaştırır. İnsanüstü standartlar ve hedefler, gerçek hedefinizden uzaklaşmanıza neden olur. Bundan kurtulun.
9) Kendinize vazgeçmemeyi hatırlatın: Sürdürülebilir uygulamalar, olumlu düşüncenin olmazsa olmazıdır. Yukarıdakileri sürekli olarak uyguladığınıza emin olun, bunları zaman zaman kendinize hatırlatın.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bak, hayata, pozitif


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayata Pozitif Bak, Hastalıktan Kurtul Violent Ruh Sağlığı 0 11 Kasım 2013 12:10
Pozitif düşün, pozitif yaşa! Zen Kişisel Gelişim 0 20 Kasım 2012 18:37
Pozitif Enerji ... Candy Genel Paylaşım 0 25 Ağustos 2010 15:50
Kuantum Yaşam Felsefesi = Pozitif Düşünce Sanatı = Pozitif düşünmek, pozitif yaşamak ahmetnuray Serbest Kürsü 0 23 Temmuz 2008 23:18
Pozitif Birşeyler :D SeLF_BLooD Fıkra 0 15 Ocak 2008 20:45