IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Haziran 2014, 09:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendimizi Sevmek Ve Kabullenmek




Kadınlar, genetik olarak, sözcüklerle görünüşlerini eleştirmeye meyillidirler. Bunu yapmanızı engellemek sizin için zor olacak bir süreç ama eğer kendinizi olduğunuz gibi sevmeye karar verdiyseniz okumaya devam edin.

Erkek gibi düşünün

Genel olarak baktığınızda; erkekler kadınlar gibi dış görünüş konusuna takıntılı değillerdir. Günlerinin yarım saatini makyaj yaparak ya da yaşlanma karşıtı kremlere servet dökerek geçirmezler. Ama yine de her erkek, yakışıklı olsun ya da olmasın, bikini mankenleriyle çıkmayı hak ettiğine inanır. Erkeklerden örnek alın ve siz de biraz görüntünüz konusunda rahatlayın! Kendinize bir parfüm ya da iç çamaşırı modeli olabilecek erkekleri yakıştırın. Eğer kadınlar bu dediğimizin çok daha azını yapmayı deneseydi bile etrafta daha az boya küpü ve daha çok kendine güvenli kadın geziyor olurdu.

Pozitif olana odaklanın

Yukardaki 3 kelimeyi sizde bir refleks oluşturana kadar tekrarlayın! Ne olmuş üst dudağınız inceyse? Belki sizin de saçlarınız birçok kadını kıskandıracak güzellikte? Poponuz normalden biraz daha büyük olabilir ama insanlar sizin göğüslerinize sahip olmak için milyarlar ödüyor! Gerçek hayatta mükemmellik diye bir şey yoktur, bunu artık kabullenin. Sizin çok güzel ____________________ (boşluğu doldurun) var. İyi olanlara odaklanın ve kötü olanları görmezden gelin. Ve bunu tek gördüğünüz, negatiflikler değil, güzel şeyler olana kadar tekrarlayın!

Düzeltin

Eğer bir şey sizin canınızı, dikkatinizi başka şeye veremeyecek kadar çok sıkıyorsa, susun ve o rahatsız olduğunuz şeyi düzeltin! Estetik ameliyat yaptırın, egzersiz yapın, dolgulu sütyen kullanın, rejim yapın, korse giyin, düzeltin, kısacası kötü durumu iyiye çevirin! Üzerini örtün, düzeltin ya da dikkatleri başka yöne çekin. Kısacası takıntınızı yok etmek için elinizden ne geliyorsa yapın (en azından takıntınızı azaltın).

Kusurlarınızın arkasındaki sebepleri bağrınıza basın

Eğer göbeğinizi kıyafetin belini kaparken içinize çekmeniz gerekiyorsa ve bunun sebebi doğurduğunuz ikiz çocuklarınızsa ne güzel! Eğer anneannenizin çirkin dizlerini almışsanız, unutmayın ki anneannenizi seviyordunuz. Anneannenizi seviyorsanız, dizlerinizi de sevin. Kanser tedavinizden beri saçlarınız inceldiyse ve eskisi gibi değillerse, kendinizse kanseri yendiğinizi hatırlatın!

Perspektif kazanın

Sizin ve çocuklarınızın sağlığı yerinde mi? İyi bir işiniz ya da sevdiğiniz bir eşiniz mi var? Hayatınızın amaçları ve maksatları konusunda doğru ve iyi bir noktada mısınız? Bunları es geçmeyin. Ya Angelina Jolie gibi olsaydınız ama hayatınız berbat olsaydı? Görünüş, arkasında onu destekleyecek güzel şeyler yoksa tek başına hiçbir işe yaramaz. Unutmayın ki, insanların asıl kıskandığı ve arzuladığı şeyler bembeyaz dişlerdense; sevgi dolu bir evlilik, iyi bir kariyer, tatlı ve sağlıklı çocuklar ve mutlu bir hayattır.

Şimdi aynaya bakın ve ne kadar güzel ve özel bir insan olduğunuzu kendinize hatırlatın. Kendinizi sevin ve kendinize güvenin. Unutmayın ki, insanların sizi sevmesi için önce kendinizi sevmeniz gerekir.

istanbella

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kabullenmek, kendimizi, sevmek, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendimizi yönetme Kendimizi yönetmede Anne Babanın Etkisi Amelia Ruh Sağlığı 0 13 Şubat 2014 19:15
Ölümü kabullenmek... Lucifer Ruh Sağlığı 0 04 Ocak 2012 01:40
Sevmek...Karşılık Beklemeden, Bıkmadan, Usanmadan, Delice Sevmek... PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 18 Kasım 2011 12:16
Ölümü kabullenmek... Ruj IF Ekstra 0 13 Kasım 2011 18:17
Çocugu kabuLLenmek pyracantha Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Haziran 2010 16:21