IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Temmuz 2014, 22:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arkadaşlık Gardırobunu Doldur !




Arkadaşlar kıyafetlere benzer. Kimi jean gibi her gün kimi etek gibi özel durumlarda giyilir. Sizin kızlardan hangisi gardırobunun hangi elemanı bulmaya ne dersin?

NE ZAMAN: EVDE PİNEKLERKEN




Ne giymelisin: Pijama
Hangi arkadaşın pijama: Yıllanmış olanı




Onunla küçük yaşlardan beri berabersiniz; birlikte büyüdünüz. Aranıza yollar zaman mekan girmiş olsa da (olmasa da) siz hep yakın arkadaş olarak kaldınız. Senin her şeyini biliyor. Bu yüzden onun yanında kimsenin yanında olmadığın kadar rahatsın. Bu samimiyete güvenerek de çekinmeden savsakça davranabiliyorsun. Ona en çok kendini keyifsiz ve anti-sosyal hissettiğin zamanlarda ihtiyaç duyuyorsun. Böyle günlerde pijamalarla evde oturmak gibisi yoktur. Sen de arkadaşlık gardırobundan pijama vazifesi gören arkadaşını çıkarıyorsun. O da yanında hiç sıkılmadan oturuyor sana eşlik etmeye çalışıyor.
Bakım talimatı: Eski ama aslında hiç eskimeyen atmaya kıyamadığın ayıcıklı pijaman gibi onu da çok seviyorsun. Ama nedense ona gereken değeri vermiyorsun. Arkadaşlarının içinde en rahat ve aldırmaz davrandığın o. Sana kızmayacağını düşünerek bazen onu kırabiliyorsun. Her ihtiyacın olduğunda yanında olan ve seni rahatlatan bu arkadaşına karşı bencil davranmamalısın. Onu diğer arkadaşlarından ayrı tutmak olmaz. Pijamayla sokağa çıkamayabilirsin belki ama bu kız yeri geldiğinde kullanışlı bir tişört görevi de görebilir unutma

NE ZAMAN: TATİLE ÇIKMAK İÇİN




Ne giymelisin: Jean
Hangi arkadaşın jean: En yakın arkadaşın




Nasıl ki jeanler dolabımızın kurtarıcısıdır ve her gün giysek de bıkmayız sen de bu arkadaşınla her gün takılsan haftalarca yan yana kalsan sıkılmazsın. En sevdiğin kendine en çok yakıştığını düşündüğün pantolonunun içinde kendini nasıl fit hissediyorsan en yakın arkadaşın da kendini böyle hissetmeni sağlar.
Bakım talimatı: Dolabında en çok elinin gittiği kıyafet şüphesiz o. Her evden çıktığında onu giymek istemeni anlıyoruz. Hele de üzerine yakışan bir jean bulduğun zaman onu üzerinden çıkarmak istememen çok normal. Ama eninde sonunda çıkarmalısın elin mahkum. Bu kız senin en yakın arkadaşın olabilir ama her gün her gün beraber olmanız da şart değil. Hem bu durum arkadaşlığınızın ömrünü de kısaltabilir. Yapman gereken pantolonunu arada bir yıkamaya vermek. Yoksa kokuşabilir dikkat! Onu seviyorsan haftada bir gün onu görmemeyi ve onun farklı arkadaşlarıyla buluşabilme ihtimalini de sevmelisin




NE ZAMAN: SOSYALLEŞİRKEN



Ne giymelisin: Baskılı tişört
Hangi arkadaşın tişört: Eğlenceli olanı




Hani şen şakrak hafif de çatlak arkadaşın var ya ta kendisi! Bugün canın hem eğlenmek hem de yepyeni arkadaşlar edinmek mi istiyor? Giy üzerine tişörtünü çık dışarı. Onunla dışarı çıkmak mükemmeldir çünkü her zaman seni güldürmeyi başarır. Üstüne üstlükçevresi de çok geniş. O yanındayken sen de "eğlenceli ve iletişimi kuvvetli" imajı çizecek sadece çizmekle de kalmayacak kendine güvenen bir kız olup çıkacaksın. Yoksa senin gardırobunda böyle bir tişört yok mu? Oysaki bu yaz çok moda. Hemen en kısa zamanda bir tane edinmelisin. Ne de olsa en sık giydiklerinden biri olacak!
Bakım talimatı: Bu "ben sosyalim" sloganlı kız"Eğlenceli olmazsam beni kimse sevmez" diye düşünüyor olabilir. Ona bunun yanlış bir düşünce olduğunu göstermek senin görevin. Sen de onu özel palyaçon gibi kullanmamalı ona saygı duymalı ve sana hayatındaki endişeleri anlatabilmesine de fırsat vermelisin. Arada bir sloganı değişebilir. Böyle durumları yakalamaya çalış.




NE ZAMAN: ALIŞVERİŞE ÇIKARKEN



Ne takmalısın: Şık bir el çantası
Hangi arkadaşın çanta: Kokoş olanı




Hani şu her daim mükemmel bakımlı ve şık görünen hatunlar vardır ya; Hani "taklitlerimden sakınınız" diye ortalarda gezerler. İşte bu arkadaş o kızlardan biri. Süslenip püslenip sokağa çıkmaya bayılıyor. O bir alışveriş tutkunu! Trendleri de sürekli takip etmekte. Diğer arkadaşların seninle alışverişe çıkınca sıkılabilir ama o asla sıkılmayacaktır. Onu yanında çanta gibi taşıyabilirsin. Söz konusu alışveriş olunca asla bu durumdan rahatsız olmayacaktır.
Bakım talimatı: Görünüş konusunda fazla özenli (belki de özenti) olduğu için insanlar onun hakkında farklı yargılarda bulunabilir. Alışveriş seansınız bittiği zaman onu sizin kızlarla bir sinema ya da pizzacıya götürebilirsin. Ona farklı ilgi alanlarının neler olduğunu sormakla işe başla. Senin gördüğünden bambaşka biri de olabilir. Belki çantanı farklı kombinasyonlarla da kullanabilirsin değil mi? Fena durmayabilir.




NE ZAMAN: PARTİYE GİDERKEN



Ne giymelisin: Stiletto
Hangi arkadaşın stiletto: Dikkat çekici olanı




Kendini her durumda ve her şartta belli eden bu arkadaşınla bir tatil köyünde ya da yazlıkta tanışmış olabilirsin. Erkeklerle arasından su sızmayan bu kızla takıldığında sen de yüksek topuklu şık bir ayakkabı giymiş gibi olacaksın. Parti ya da herhangi bir gece eğlencesine beraber gitmek için o harika bir arkadaş. Yanında kendini her zamankinden farklı hissedeceğin kesin.
Bakım talimatı: Onunla gülersin eğlenirsin erkeklere daha yakın olursun ama onu tam olarak tanıyamayabilirsin. Stilettonu her zaman giyemezsin ve bu da onu iyi tanımana engel olabilir. Arkadaşlığınızı biraz daha ilerletmeye bak. Sadece geceleri ya da partiden partiye görüşmemelisiniz. Gündüz onu bir kahve içmeye çağırabilir muhabbeti geliştirebilirsin. Gece hayatı yakın arkadaş olduğunuzda daha iyi gider.




NE ZAMAN: ADRENALİNE İHTİYACIN OLDUĞUNDA



Ne giymelisin: Elbise
Hangi arkadaşın elbise: Çılgın olanı



Bu kız diğer arkadaşlarından biraz farklı. Ama sen yine de onunla arkadaş olmayı seviyorsun. Risk almayı seven biri olması hem güzel hem de endişe verici. Ama sonuçta ona uymak ya da uymamak senin elinde. Macera adrenalin iyidir. Zaman zaman şık eteğini giymek sana iyi gelebilir. Tabii onunlayken her an her şeye bolca sürprize hazırlıklı ol.
Bakım talimatı: Siz ikinizin ortak pek fazla şeyiniz olmasa da arkadaşlığınızı uzun ömürlü yapabilirsin. Bu farklı kızın bazı hareketlerini garipsesen ve kendine yakıştıramasan da onu hemen dolabın bir köşesine tıkmamalısın. Yeri gelince güzel vakit geçirmeni sağlayabilir. Seni yeni pek çok şeyle tanıştıracağından emin ol. Tabii sen de aynı şeyi onun için yapabilirsin.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkadaşlık, doldur, gardırobunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doldur bakalım. Hesna IF Ekstra 1 16 Temmuz 2012 14:01
Ünlüler Gardırobunu Açtı... Kralice Ah Kadınlar 5 14 Mayıs 2008 20:54