IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ocak 2015, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yapacaklarınızı Hayal Edin !




Hayallerine Koş!

Geçmişteki yaptığınız hataları şuan yapmayın. Sizler bugünleri de arayacak olanlarsınız. O yüzden şimdi hemen vaktiniz varsa koşun hayallerinize.

Siz de hayallerinizi zaman kavramı yüzünden keşke ve acabalar ile örümcek ağında tutanlardan mısınız? Hayaller kurulur hedefler belirlenir. Peki ya ne zaman gerçekleşecek diye oturup beklemek mi gerekiyor. Şimdi hepinize birden soruyorum mücadele etmeden kim nereye gelmiş! Herkesin kendisine yaşattığı şey aslında şu, zaman geçiyor ama istediklerim olmuyor? Yaşım kaç oldu hala hayallerim gerçekleşmedi! Geçmişte şu olmasaydı şimdi buradaydım! Biz kenara çekilir de suç hep mi zamanın olur. Nedir bu geçmiş suçlamalarınız! Zaman kavramlarınız. istikrar ve sabrınız yoksa ve mücadele etmiyorsanız nasıl olacak o istedikleriniz. Şimdi hepinizden şunu istiyorum. Oturun bir yere ve derin bir nefes alın. Gözlerinizi kapatın. Yaşınız kaç olursa olsun lütfen şimdi bunu yapın. Hayal edin. Şuan bulunduğunuz yaştan 20 yaş daha yaşlısınız. İliklerinize kadar hissedin. O andasınız. O yaşınızı yaşıyorsunuz. Gücünüz tükenmiş, artık eskisi kadar hızlı hareket edemiyor ve ihtiyaçlarınızı hemen karşılayamıyorsunuz. Yüzünüzü, ellerinizi, konuşmanızı, işinizi hayal edin. Parkta yeşilliklerin arasında bulunan bir banka oturdunuz. Ve sizin şuan ki yaşlarınızda olan biri gelip karşınızda arkadaşlarıyla hoş sohbet ediyor. Şimdi tek yapmanız gereken şu? Onun yerinde olsaydınız ne yapardınız? Evet, tamda bunu demek istiyorum. Zaman kavramı geçer, keşkeler büyür. İnsanoğluna bahane üret de yeter ki. Önemli olan geçmişe takılı kalmak değil! Siz yaşınızdan 20 yaş büyük olsaydınız, şu yaşınıza döndüğünüzde neler yapardınız? Lütfen hayatınızı, isteklerinizi engellemeyin. Yaşadıklarınız elbetteki sizi yoracak ama sızlanmayacaksınız. Nefes alacaksınız, dinleneceksiniz ve hayallerinizi canlandırıp kendinizi heyecanlandıracaksınız. Ve yolunuza devam edeceksiniz. Hem de hiç ara vermeden.

Evet hepinizin önünde şuan bu imkan var. Bahane üretme. Hayallerine koş. Hedeflerine koş. Bahanelerle ördüğün bedenindeki duvarları aş! Gözlerinizi açtığınızda o karşınızdaki kişi sizsiniz? Peki hala neden duruyorsunuz?





alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
edin, hayal, yapacaklarınızı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
pür Hayal blazeofglory Amatör Şairler 2 12 Eylül 2014 00:26
Hayal * Düş Avatar ve Smiley 1 04 Ocak 2012 14:08
Sadece HAYAL edin.. Dilara Komedi ve Mizah 0 14 Ekim 2010 02:15