IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2015, 13:27   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beni Benimle Aldatır mısın?




Beni Benimle Aldatır mısın?

Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak'ın aldatmayı her yönüyle inceleyen yeni kitabı “Beni Benimle Aldatır mısın?”, kadın için ve erkek için 'Seni seviyorum'un anlamları gibi pek çok ilginç konuyu ele alıyor.


Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak’ın “Ebeveynlik Cüzdanı” ve “Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan” kitaplarının ardından, son kitabı “Beni Benimle Aldatır mısın?” Esen Kitap etiketiyle yayınlandı.

Seda Sayan, Gülben Ergen, Saba Tümer başta olmak üzere birçok ünlü ismin canlı yayın konuğu olan ve hafta içi her gün Türkmax’ta 16.30’da “Buyrun, Paylaşalım” adlı programı hazırlayıp sunan Aşkım Kapışmak, bu kez kadın-erkek ilişkilerinin en önemli konularından biri olan “aldatma”yı kendi kaleminde farklı boyutlara taşıyor. “Beni Benimle Aldatır mısın?”da aldatmak, kadın ve erkeğin doğası içinde değerlendirilerek masaya yatırılıyor.

Günümüz ilişkilerinde “aldatma” ile o kadar sık karşılaşılıyor, çiftler “aldatma” kavramını o kadar yakından tanıyor ki, artık bununla başa çıkmak için hiç tahmin edilemeyecek yollara başvuruluyor. Bunlardan biri de “Eşlerinin kendilerini, kendileriyle aldatmalarını sağlamak.” Kitabının çıkış noktasını bu olaydan alan ve aldatmayı her yönüyle inceleyen Aşkım Kapışmak, diğer kitapları gibi bu kitabında da okuyucuya tanıdık duygular, yaşanmışlıklar ve izlenimler sunmaya devam ediyor.

Kadının doğası ile erkeğin doğası, beklentileri, bakış açıları farklıdır; iki taraf da bu durumdan hep şikayetçidir ama ne erkek kadından vazgeçebilir, ne de kadın erkekten. İşte bu yüzden Aşkım Kapışmak, “Beni Benimle Aldatır mısın?”da aşkı, aldatmayı ve ilişkileri, erkeğin ve kadının doğasını dikkate alarak, gerçekçi ve samimi bir şekilde okuyucuya sunuyor.

“Kadınlar genelde aşk için, erkekler ise seks için aldatır” diyen yazar, “aldatma”yı, bizden hikayelerle, ironik bir şekilde okuyucuya sunuyor. Bir yandan çevremizde sık sık karşılaştığımız ya da bizzat yaşadığımız sorunlara çözüm yolları getirirken, bir yandan da gülümsetiyor. Kitapta yalnızca “aldatma” kavramı değil, kadın ve erkek ilişkilerine, aşka, evliliğe dair birçok konu yer alıyor.

Balık ve kuşun birbirine aşık olması gibi hikayelerle, kimi aşkların doğası gereği imkansızlığı, bu tür aşklarda ortak bir yuva için yapılan fedakarlıklar, evliliklerde çiftlerin takındığı tavırlar, birbirlerine bakış açıları ve yaşadığı diyaloglar, kadın ve erkeğin algı farklılıkları, ilişkiler yasasında farklı boyutlar ve problem çözümü için “denge buyutu”nun önemi gibi çarpıcı konular bunlara örnek olarak gösterilebilir.

  • Kadın ve erkek evlilikten ne anlar?
  • Kadın için “Seni seviyorum” demek ile erkek için “Seni seviyorum” demek arasındaki farklar nelerdir?
  • Aldatılmaya kadınlar nasıl tepki verir, erkekler nasıl tepki verir?
  • Kadın ve erkeğin yetiştirilme farklılığı ilişkileri ne yönde etkiler?

Kitap tabu sorularla birlikte, herkesi ilgilendiren birçok farklı konuya da değinen yazar, bu kitabı yazmasının sebebini ise anlamak ve anlaşılmak; sevgi ve aşk olarak gösteriyor.

Aşkım Kapışmak kimdir?
“Ebeveynlik Cüzdanı” adlı ilk kitabıyla adından söz ettiren; çeşitli kurum, kuruluş, grup ve kişilere yönelik “İletişim Sihirbazı” adlı bir stand-up ortaya koyan Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul’da doğdu.

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olduktan sonra, psikoloji ve iletişim alanlarına duyduğu ilgi ve merak nedeniyle Kaliforniya’da bulunan Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri bölümünde lisansını tamamladı.

Bakırköy Zihinsel Engelliler Derneği ve Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gönüllü danışmanlık hizmeti veren Kapışmak, Final Dershaneleri’nde sınavlara girecek gençlere dört yıl boyunca motivatörlük yaptı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerine kurumsal gelişim eğitimleri veren Kapışmak, seminerlerini daha da renklendirmek amacıyla oturumlarını psikomedi türünde bir stand-up şeklinde yapmaya karar verdi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Sahne Sanatları, Drama ve Oyunculuk eğitimleri aldı.

2008 yılından itibaren kadın erkek ilişkilerini anlatan stand-up gösterilerini sahneye koymaya başlayan Kapışmak, bugüne kadar 5 bine yakın kişiye seminer verdi.

NLP ve hipnoz konusunda da eğitim alan Kapışmak, üniversiteler, okullar ve şirketlerde ilişki, iletişim, başarı, hedef, pozitif yaşam, motivasyon gibi birçok farklı kişisel gelişim başlıkları altında eğitim ve seminerler vermektedir.

Aşkım Kapışmak, konuk olduğu birçok TV programının yanında, hafta içi her gün Türkmax’ta 16.30-19.00 arası “Buyrun Paylaşalım” ile bilgi ve deneyimlerini izleyenlerle paylaşmaya devam ediyor.

Beni Benimle Aldatır mısın?
Aşkım Kapışmak
Esen Kitap
Fiyatı: 12 TL

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldatır, beni, benimle, mısın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Benimle Ölür müsün Sevgilim? Sevda Resimli Şiirler 0 25 Ocak 2012 06:53
Beni BenimLe Birak PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 21 Kasım 2011 12:34
Hadi desem...! Yine Benimle Yürür müsün?.. Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Nisan 2010 09:57
Beni Benimle Bırak~ AngeLus Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 17 Ekim 2009 09:23