IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2013, 12:06   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dante Denklemi - Jane Jensen




Dante Denklemi

Haham Aharon Handalmanın Tevratın şifreleri üzerindeki uzmanlığı -Kutsal kitaplarda kelime ve harfleri yeniden düzenleme çalışması - bir adamın ismini ortaya çıkardı. Yoscf Kobinski kimdir ve neden Tanrı onun ismini Kutsal Kitapa koymuştur? Cevapları bulmak için, Aharon bir araştırma başlatır ve bir Polonez haham olan Kobinskinin sadece Kabala üstadı bir bilge değil, aynı zamanda insanlık tarihinin belki de en önemli çalışmasını yazmış olan muhteşem bir fizikçi olduğunu öğrenir.
Seattleda, Jill Talcottun enerji dalgaları denklemleri ile ilgili çalışması, yaklaşık elli yıl önce iyilik ve kötülük kanununu keşfettiğini iddia etmiş ve uzun zaman önce ölmüş olan Yosef Kobinski ile ilişkilidir. Ama Jillin laboratuvarı havaya uçtuğunda, uç noktada bilimle uğraşmanın sandığından çok daha tehlikeli olduğunu anlar ve hayatını kurtarmak için kaçmak zorunda kalır. Üstelik bazı gizli kuvvetler, Talcottun bulduğu şeyi ele geçirmeye çalışmaktadır.
Jill, iş ortağı ve Kobinskiden çok etkilenen bir yazar, Polonyada Handalman ile buluşmak üzeredirler; hepsi de bu muhteşem buluşun sırlarını çözmek için yanıp tutuşmaktadır. Geçmişi araştırırken, Kobinskiyi Auschwitz yakınlarındaki ormanın ortasında bir açıklığa kadar izlerler. Ve o açıklıkta, inanılmaz bir olayla yüzleşirler: Kendi bilim simyasına ve Kabala ilmine sahip olan Kobinski, bir ışık patlaması içinde ölüm kampından sonsuza dek kaçmıştır. Şimdi, istihbarat ajanları peşlerine takılmışken, araştırmacıların başka bir seçeneği kalmamıştır: Kobinskiyi izlemeye devam edeceklerdir; hangi cehenneme gitmiş olursa olsun...
Bilim ve mistisizm, iyilik ve kötülük, uzay ve zaman arasındaki ilişkiyi irdeleyen bu soluk kesici gerilim romanında, Jane Jensen bizi bildiğimiz dünyadan alıp ancak sınırlı bir şekilde hayal edebileceğimiz bir gerçekliğin ortasına atıyor.



Sayfa Sayısı: 624

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Koridor

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dante, denklemi, jane, jensen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jensen Ackles Avatar Ve İmzaları Liaaa Avatar ve Smiley 0 09 Temmuz 2012 15:03
Dante 01 | PauL | Bilim Kurgu | PauL Sinema Dünyası 0 15 Şubat 2012 10:18
Dante Alighieri Liaaa Batı Edebiyatı 0 07 Şubat 2012 15:03