IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 16:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yarın Diyete Başlıyorum - Didem Kanca Üstay





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kilo vermenin dayanılmaz cazibesini diyetsiz keşfedin!

"Hem gülüp hem ağlayacaksınız... En önemlisi kendinizle ve insan iradesiyle ilgili bir gerçeği keşfedeceksiniz. Bu kesinlikle bir diyet kitabı değil."
- Adele Yedid, MS, RD Uzman Diyetisyen ve Sağlıklı Yemekler Şefi-

"Didem'in içtenlikle paylaştığı kişisel yolculuğunda satır satır ilerlerken, kendi içimde de yolculuğa çıktım. Yemekle olan ilişkimde ve vücudumun mesajlarını keşfetmemde anahtar olan bu kitapla yemeyi yeniden öğreniyorum. Sadece kilosuyla sorun yaşayanların değil, herkesin mutlaka okuması gerekiyor"
- Serra Turan, Çevirmen-

"Yarın Diyete Başlıyorum" ile beslenme uzmanı Didem Kanca Üstay diyet dünyasına bambaşka bir bakış açısı getiriyor. Senelerce kendi kilolarıyla olan savaşını kah gülerek kah ağlayarak anılar halinde kitabında anlatan Didem'in kitabını diğer diyet kitaplarından ayıran özellik kendi hayatı başta olmak üzere gerçek "diyet" hayatlarını dile getirmesidir.
Tüm dünyada diyet yapanların yüzde 98'inin kilolarını geri aldığını belirten Didem, artık diyetsiz diyet yapmanın vaktinin çoktan geldiğini, diyetler yaparak kendimize eziyet etmemiz gerektiğini ve "önce niyet sonra diyetsiz diyet"in nasıl gerçekleşebileceğini bu kitapta anlatıyor.
Didem Kanca Üstay, on seneyi aşkın bir süredir beslenme üzerine danışmanlık yapmaktadır. 2003'te New York Üniversitesi Klinik Beslenme bölümünden master diplomasını aldıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan Kanca Üstay SAYASA adlı "Sağlıklı Yaşama Sanatı" merkezi kurmuştur. Sağlıklı bir beslenmenin yaşam tarzı haline gelebilmesi için beden-zihin-ruh üçlüsünün ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulayan Kanca Üstay, tüm çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir. Kendisi hakkında daha detaylı bilgi almak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Didem'in Tavsiyeleri arasında yer alanlardan bazıları:
- Herkes çok farklıdır; vücutlarımız, zihinlerimiz ve en önemlisi de ruhlarımız. Sakın "Başkalarının yapabildiği diyetleri ben neden yapamıyorum?" diyerek kendinizi suçlamayın.
- Kendinizi dinlemeyi öğrenin. Acıktığınızda yiyin. Bırakın artık medyada sürekli söylenen 6 öğün, 8 öğün, 10 öğün tavsiyelerini. Siz ne zaman acıkıyorsunuz, ne kadarla doyuyorsunuz ona kulak verin. Dünyanın en sağlıklı ve uzun yaşayan toplumlarından biri Japonlar ve günde sadece üç öğün yiyorlar. Başkalarını dinlemek yerine artık kendinizi dinlemenin zamanı geldi.
- Eğer sürekli tatlı yemek istiyorsanız, hayatınızda ne gibi bir tat eksik, onu bulun ve hayatınızı onunla tatlandırın.
- Her daim, beden-zihin-ruh üçlüsünün önemini hatırlayın. Üçünü hep beraber ele almanız gerekiyor.
- "Kiloluyum" diye kendinizi eve kapatıp daha az sosyalleşmeyin. Bu sadece bir kısır döngü yaratır. kilo aldıkça daha çok eve kapanırsınız. Evde kaldıkça daha çok yersiniz. Dışarı çıkın ve hayatı doya doya yaşayın.
- Benim ne dediğimin çok da bir önemi yok. Size hayatta ne iyi hissettiriyorsa onu yapın ve mutlu olun. Kimse siz değil ve siz olamaz. Mevlana'ya sormuşlar: " Aşk nedir?" diye, "ben ol ki bilesin!" demiş. Artık kendinizi dinlemenin vakti geldi de geçiyor bile...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 424

Baskı Yılı: 2014

Dili: Türkçe

Yayınevi: Butik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlıyorum, didem, diyete, kanca, yarın, Üstay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
vBulletin’e Başlıyorum.. SeckiN vBulletin 7 05 Ağustos 2013 20:50
Pazartesi Diyete Başlıyorum AnqeL Diyet ve Sağlıklı Beslenme 2 02 Mart 2012 00:52
Başlıyorum...Ses kontrol...! Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Şubat 2011 16:12