IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2008, 00:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarık Akan Kars'ta film çekecek




Mahsun Kırmızıgül'den sonra Tarık Akan'da Kars'ta film çekecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ünlü ses ve sinema sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'den sonra ünlü sinema aktörü Tarık Akan da Kars'ta film çekecek.

Kars artık ünlülerin uğrak yeri olmaya başladı. Kars Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen Altın Kaz Film Festivali nedeniyle ses ve sinema sanatçılarının, ünlü yönetmenlerin uğrak yeri haline gelen Kars dizi ve film çekimleriyle de ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen Altın Kaz Film Festivali kapsamında; ünlü yönetmen Uğur Yücel, sinema ve ses sanatçıları Sezen Aksu, Şener Şen, Hülya Koçyiğit, Cem Yılmaz, Sertap Erener, İbrahim Tatlıses, Kenan İmirzalıoğlu gibi birçok ünlü en renkli
günlerini Kars'ta geçirdiler.

Kars konuk ettiği sanatçıların yanı sıra dizi ve film çekimlerine de ev sahipliği yapıyor. Sinema ve ses sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'ün geçtiğimiz gün Kağızman ilçesinde film çekimlerine başlamasından sonra bir film çekimi haberi de ünlü Aktör Tarık Akan'dan geldi.

Tarık Akan Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nu telefonla arayarak, Kasım ayının ortasında film çekmek için Kars'a geleceğini söyledi.

Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür vekili Hikmet Güler, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Naif Alibeyoğlu'nun üstün gayretleri ve çağdaş anlayışıyla kentimizi dünya genelinde tanınır hale getirdi. Yapılan hizmetler, kültür ve sanata verilen önem ülke genelinde olduğu gibi birçok Avrupa ülkesinde yaşayan aydınların da ilgi odağı oldu. Festivallerin yanında spor aktiviteleri de ön plana çıkarıldı. Böylelikle hem ilimizde ikamet eden vatandaşlarımız hem de il dışından gelenlere önemli fırsatlar sağlandı. 7'den 70'e her kesimden vatandaşın can sıkıntısını giderecek ortamlar oluşturulurken kentin çağdaş yüzü her ortamda ön plana çıkarıldı. Sanatı, kültürü, aydın insanlarıyla adından söz ettiren kentimiz sanatçıların da ilgisini çekti. Böylelikle her geçen gün ilimizi ziyaret eden ve farklı organizasyonlarla kentte çalışma yapan sanatçı sayısında da artışlar gözlendi" dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akan, cekecek, film, karsta, tarık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık