IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2006, 20:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çılgın Türkler sesli kitap oluyor




Milli mücadeleyi konu alan ve satış rekorları kıran “Şu Çılgın Türkler” kitabı, görme engelliler ve yaşlılar için sesli kitap haline getirilecek.
Yazar Turgut Özakman'ın, 2005 yılının Nisan ayında piyasaya çıkan ve aylarca en çok satan kitaplar listesinin zirvesinden inmeyen eseri, CD'lere aktarılarak, satışa sunulacak.

Özakman, “Şu Çılgın Türkler”in sesli kitap olarak piyasaya sürülmesi projesinin, zamansızlık nedeniyle geciktiğini söyledi.

Kitabı, görme engelliler ve yaşlılar için seslendireceklerini kaydeden Özakman, projenin en kısa sürede hayata geçmesi için çalışmaların sürdüğünü anlattı.

Özakman, kitap sayfalarının deneyimli tiyatro sanatçısı Rüştü Asyalı'nın sesinde canlanacağını, müzik ve efektlerle de süsleneceğini kaydetti.

Sesli kitap projesinin uzun zamandır gündemde olduğunu belirten Özakman, “Vakitsizlikten bir türlü tamamlayamadığımız bir çalışma. Artık bir an evvel yapmak istiyoruz” dedi.

Özakman, Çanakkale Zaferi'ni konu alan yeni bir kitabın hazırlıkları içinde olduğunu da kaydetti. Roman türündeki kitaba ilişkin malzemeleri topladığını belirten Özakman, en kısa sürede yazım sürecine başlayacağını ifade etti.

“50 YILLIK EMEĞİN ÜRÜNÜ”

Turgut Özakman'ın milli mücadele yıllarını anlattığı ve “50 yıllık emeğimin ürünü” olarak nitelendirdiği “Şu Çılgın Türkler” eseri, 284. baskıya ulaşarak 568 bin adet satıldı.

“Dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanı, şaşırtıcı bir yakın zaman destanı” sözleriyle tanıtılan kitap, Ulusal Kurtuluş Savaşı meşalesinin tutuşturulduğu günlerden başlayarak, zaferin kazanılarak genç Cumhuriyet'in temellerinin atılmasına kadar geçen dönemi roman kurgusuyla işliyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve milli mücadeleye kanlarıyla, canlarıyla emek verenlerin yanında Özakman'ın roman karakterlerini de katarak zenginleştirdiği eseri 747 sayfa.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilgin, Çılgın, kitap, oluyor, sesli, turkler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şu Çılgın Türkler – Turgut Özakman Kitap Özeti Violent Kitap Özetleri 0 07 Mayıs 2014 20:43
Şu çılgın Türkler Luis IF Ekstra 1 29 Nisan 2010 16:59