IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2009, 18:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fransizlarin efsanevi sarkicisi Sylvie Vartan 26 Ekim'de Istanbul'da!




Fransizlarin efsanevi sarkicisi Sylvie Vartan 26 Ekim'de Istanbul'da!
Konserin surprizi ise Carla Bruni! Istanbul hazirlanin!
Fransa’nin efsane sarkicisi Sylvie Vartan, Erkan Ozerman “Show Business’da 50.Yil” gecesinde konser vermek uzere Istanbul’a geliyor. Sylvie Vartan, 26 Ekim’de TIM Turker Inanoglu Maslak Show Center’de ozel orkestrasi ve bircok surpriz ile sahne alacak.
Sylvie Vartan Hakkinda
Fransiz pop efsanesi Sylvie Vartan.İk rock yildizlarindan biri, ayni zamanda Fransa, Quebec ve Ispanya’da 1960’larda ortaya cikan “ye ye” kizlari adi verilen pop tarzinin en unlu yildizi. Altmis yetmis hatta seksenli yillarda ulkemizde une kavusmus yabanci sarkicilarin en basinda geliyordu. Gecligin idoluydu her giydigi moda oluyor ozellikle kapusonlu gelinligi defalarca kopya edildi.

Bu tarzin ozelligi 16-17 yaslarinda hem seksi hem masum imajli genc kizlar tarafindan soyleniyor olmasi. Lolita kizlarin pop sarkilari olarak bilinen bu tarzi tum dunyada en populer noktaya tasiyan isim olan Sylvie Vartan, “Patate” adli sinema filmindeki roluyle unune un katmis.

1965 yilinda rock yildizi Johnny Hallyday ile evlenen Vartan, lolita sarkilariyla tum Amerika ve Asya’yi dolasmis ve konserleriyle yildizi en cok parlayan “ye ye kizi” olarak unlenmis. 1968 yilinda artik buyudugu icin oyuncak bebegini terketmesinden duydugu uzuntuyu anlattigi sarkisi “Jolie Poupee” bu tarzi en iyi ozetleyen sarkilardan biri sayilabilir.

Vartan’in tum dunyada gercek bir yildiz olarak unlenmesini saglayan koreografileri ve dans sovlari olmus. Ozellikle Fransiz ve Italyan televizyonlarinin sov yildizi haline gelen Vartan, “Cette lettrre-la” ve “ Irresistiblement” adli hitleriyle Avrupa’nin sarkilarini ezberledigi bir efsaneye donusmus.

Johnny Hallyday ile konserler veren Vartan , 60’larin ve 70’lerin ikonlarindan biri. Disko donemi olan 70’ler ortasinda John Kongos sarkisina yaptigi cover “Qu'est-ce qui fait pleurer les blondes?" sanatciyi ayrica bir disko yildizi olarak da parlatmis.

1977 yilinda Fransa’da yapimciligini Maritie ve Gilbert Carpentier’in yaptigi “Dancing Star” adli televizyon sovuyla, sanatci buyuk ilgi gormus. Evlenip amerikaya gidince muzige bir sure avrupadaki calismalarina ara veren yildiz Paris’e 2004 yilinda caz sarkilariyla tekrar sahnelere dondu. Ara veren yildiz, 2004 yilinda caz sarkilariyla tekrar sahneye donmus.

2005 yilinda Dunya Saglik Orgutu’nun Avrupa’da “Anne ve Cocuk Sagligi” İyi Niyet Elcisi secilen Sylvie Vartan, Fransa’da hem sarki soyleyip hem dans eden ilk yildiz olarak Fransiz popunun ikonlarindan biri olarak kabul ediliyor. Fransiz Belcika ve Isvicre halki Sylvie Vartan ve ilk esi Johnny Hollyday’i her zaman cok sevmis, gonullerindeki muzik dunyasinin degismez bir parcasi olarak gormus ve bunuda her firsatta ispat etmistir. Uc ay once ‘Stade de France’da (dunya futbol sampiyonasinin yapildigi en buyuk stad) uc gun ustuste verdikleri konserde 260 bin seyircinin izledigi yilin en muhtesem olayini yasadilar ve yasattilar.

Kariyeri boyunca 10 milyonun uzerinde albumu satilan unlu sanatcinin yillar sonra verecegi Istanbul konserinin surprizi ise Carla Bruni! Sylvie Vartan en son albumu Toutes Peines Confondues”’da yer alan Carla Bruni sarkisi ‘Je Chante le Blues’ u ilk defa sahnede canli okuyacak.

Sanatci’nin yepyeni albumu “Toutes Peines Confondues” ve “Le Meilleur des Années RCA” adli en iyiler albumu Sony Music etiketiyle tum muzik marketlerde.

Biletler Biletix'de!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="black"> Biletix Cagri Merkezi (0 216 556 98 00)

SYLVIE VARTAN konseri hakkinda daha fazla bilgi, gorsel ve roportaj istekleri icin;
Pasion Turca Basin Sorumlusu: CENK ERDEM
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- 0212 2744348-0533 499 41 49

Eklenen Resim Ön İzlemesi Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
26, efsanevi, ekimde, fransizlarin, istanbulda, sylvie, vartan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vartan Malakian Biyografisi - Vartan Malakian Kimdir - Vartan Malakian Hayatı AftieL Ressamlar 0 15 Mayıs 2014 23:02