IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2011, 20:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayavukla Ve Bornova'da İlk Sanat Geceleri




Ayavukla Ve Bornova'da İlk Sanat Geceleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki Ayavukla Kilisesi ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rekreasyon Alanı'ndaki Açık Hava Tiyatrosu önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen "25. Uluslararası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Festivali" kapsamında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rekreasyon Alanı'nda "Kuğu Gölü" Balesi, Ayavukla Kilisesi'nde ise "Des Equilibres" konseri düzenlenecek.

İlk olarak 4 Temmuz Pazartesi günü Peter İlyiç Çaykovski'nin dünyaca ünlü eseri "Kuğu Gölü Balesi", 90 kişilik dev ekibiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da sahne alacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rekreasyon Alanı Açıkhava Tiyatrosu'nun ilk etkinliği olacak Kuğu Gölü Balesi, "temiz bir aşkın büyüsü ve kötülüğüne nasıl galip geldiğini" anlatıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de ilk kez 29 Haziran'da Aspendos'ta gerçekleşen gösterinin ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de sahnelenecek balenin başlama saati 21.30.

Devlet Opera ve Balesi'nin girişimiyle baş kareograf Mehmet Balkan tarafından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] müdürlükleri bale topluluklarından derlenen 90 kişilik dansçı kadrosunun görev aldığı eseri Amerikan asıllı Alman konuk Şef James Tuggle yönetecek. Türk bale tarihinde ilk kez 90 kişinin aynı anda rol aldığı yapıtı Lale Balkan sahneye koyuyor. Kuğu Gölü, (Marius Petipa ve Lev Ivanov'dan hareketle) Mehmet Balkan'ın koreografisiyle sahneleniyor. Dekor ve kostümleri Savaş Camgöz tarafından hazırlandı. Güncel librettosunu Şefik Kahramankaptan'ın yazdığı Kuğu Gölü'nün ışık tasarımcılığını ise Taner Aydın üstlendi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde sunulacak olan eserde başlıca rolleri; Elif Aktar, Sanem Ergüler, Melih Mertel, David Khozahli, Dolun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Aslı Çilek, Burcu Olguner, Kürşat Kılıç, Sibel Süral, Ebru Mıhçıoğlu, Zuhal Balkan, Çağrı Çekiç, Arzu Kaya, Hüma Ersel paylaşıyorlar.

Ayavukla'da konser

Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kent yaşamına kazandırılan Ayavukla Kilisesi de, düzenlendiğinden itibaren ilk olarak İKSEV tarafından festival kapsamında "Des Equlibres" konserine ev sahipliği yapacak. Orkestra müzisyenleri, konservatuar öğretmenleri, solistler, yerel ve uluslararası düzeyde oda müziği sanatçılarından oluşan bir işbirliğinin ürünü olan "Des Equilibres", 18. yüzyıl oda müziği ile modern müziği yeniden yorumluyor. Grupta, Agnès Pyka (1. keman), Marie Orenga (2. keman), Blandine Quincarlet (viyola), Edouard Sapey-Triomphe (viyolonsel) ve Bruno Robilliard (piyano) yer alıyor. "Des Equilibres", [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile 19 Temmuz 2011 Salı günü, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in yeniden dirilen hazinelerinden Ayavukla Kilisesinde konser verecek

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkadaşlık kanalları, arkadaşlık siteleri, ayavukla, aşk, aşk mesajları, bornovada, cet, chat siteleri, geceleri, gurbet sohbet siteleri, hadisler, islam sohbet siteleri, istek yap, mırc indir, okey oyna, oyunlar, radyo dinle, sanat, sevgi sözleri, sohbet, sohbet siteleri, sohpet, ve, videolar, yemek tarifleri, İlk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık