IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Afrodit

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ağustos 2011, 22:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Natalia Vodianova Biyoğrafisi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D

Pazarda meyve satıyordu şimdi hem asil hem zengin

Calvin Klein ve Loreal'in güzel yüzü Rus model Natalia Vodianova'nın hayatı masallardan farksız. 15 yaşında ailesini geçindirmek için pazarda meyve satan Natalia, şimdi 22 yaşında ve modellik kariyerinin doruğunda. Genç kadın üç yıl önce evlendiği İngiltere'nin 22. zengini Justin Portman'la da mutlu bir hayat sürüyor. Üstelik bir anne...

21. yüzyılın Külkedisi

Rus model Natalia Vodianova, birkaç yıl önce Rusya'da yokluk içinde yaşıyor, pazarda meyve satarak ailesine bakıyordu. Şimdi İngiltere'nin 22. zengini, aristokrat Justin Portman'la evli.

Rus güzel Natalia Vodianova, tam anlamıyla bir "Külkedisi"... Fakir bir genç kızken, dört yıldan kısa bir sürede tüm dünyanın tanıdığı bir süper model oldu ve İngiliz aristokrat Justin Portman'la evlendi. Üstelik üç yaşında Lucas adında minik bir oğlu var. Ünlü tasarımcı Tom Ford'un "Dünyanın en güzel kadınlarından biri" dediği 22 yaşında Natalia, 16'dan fazla göstermiyor. Calvin Klein ve L'Oreal'le milyon dolarlı kontratlara imza atan güzel model, çocukluk günlerindeki yoksulluğa karşın şimdi lüks içinde yüzüyor. Onun hikayesi kuşkusuz tek değil. Benzeri olaylar şimdiye kadar pek çok kez yaşandı.

Ama tüm bunları onun kadar kısa sürede yapana rastlamak pek mümkün değil. Calvin Klein'la 2003 ilkbahar sezonunda çalışmaya başlayan Natalia Vodianova, geçtiğimiz yıl Tom Ford ve Yves Saint Laurent defilelerinde podyuma çıkmıştı. Vanity Fair Dergisi'nin Ocak sayısında ailesiyle birlikte objektifin karşısına geçen Natalia'nın tarifsiz bir güzelliği var.

Onu yakından görenlere göre genç kadın tam anlamıyla 'büyüleyici'. Makyajsız olsa bile pürüzsüz cildi ve kristal gibi parlak mavi gözleriyle dikkat çekiyor. 35 yaşındaki eşinin de ondan geri kalır tarafı yok. Sevimli mavi gözleri, güçlü ve güven veren yapısıyla tam bir aristokrat... Natalia Vodianova oğlunun İngiltere ve Rusya'da eğitim almasını istediğini söylüyor. Genç anneye göre oğlu yalnızca İngiliz değil Rus kültürünü ve dilini de öğrenmeli.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hem Çalışıyor Hem Okuyordu

Natalia, otomobil ve votka fabrikalarıyla tanınan, Moskova'ya 250 mil uzaklıkta bulunan Nizhniy Novgorod'da büyüdü. 6 yaşına kadar babası onları terk ettiği için annesiyle birlikte büyükbabasının evinde yaşamış. Natalia o zamanlarda ailesinin maddi zorlukları nedeniyle pek çok işte çalışmış. 14 yaşındayken tezgahta meyve satmış. Sabahın erken saatlerinde kalkıp hale giden Natalia, en düşük fiyattan meyveleri alıp, sonra da satmaya çalışıyormuş. "Aynı zamanda okula da devam ediyordum. Yemek yapmak ve kardeşlerime bakmak diğer görevlerimdi.

Gelecek planları yapamıyordum." 15 yaşına geldiğinde erkek arkadaşı Oksana Marchukevich'le birlikte kendi evine çıkmış. Oksana, Natalia'yı iyi bir model olacağına inandırarak, model ajansına göndermiş. Yetkililer Natalia'yı çok beğenmişler. Yalnız bir tek kusur bulmuşlar, "dil bilmemesi". İngilizce öğrenmesini söylemişler genç kıza... Sonra da Paris'e göndermişler. Natalia Vodianova Paris'teki hayatına çok çabuk adapte olmuş. İki ayda İngilizcesini ilerletmiş. Bu sırada erkek arkadaşıyla aralarındaki iletişimde kopmaya başlamış. "Ben hızlı bir şekilde geliştim ve değiştim.

Ama o hala aynı yerdeydi." Paris'e gidişinden bir yıl sonra ise bir partide kocası Justin Portman'la tanışmış. Justin Portman, İngiltere'nin en zengin aileleri arasında yirmi ikinci sırada bulunan, Portmanlar'ın üç oğlundan biri. O partide birbirlerini görmüşler ve gece bitmeden birbirlerine aşık olmuşlar. Kısa bir süre sonra Portman, ailesiyle tanışmak için onu İngiltere'ye götürmüş. Natalia o gün yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Anne çok önemlidir. Bence o gün çok başarılı geçti. Sadece kibar, tatlı ve normal bir kız olmaya çalıştım."


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
biyoğrafisi, natalia, vodianova


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Natalia Hanikoğlu Hayatı ( Biyografisi ) AftieL Sporcular 0 08 Haziran 2014 22:48
Natalia Vodianova (1982 - ) Liaaa Mankenler 1 09 Haziran 2012 17:05