IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2011, 17:07   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uluslararası Altın Saat Kulesi Ödülleri'ne Festivalli Açılış




İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği (İZBA), İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ tarafından desteklenen Uluslararası Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali, bu yıl sekizinci defa düzenleniyor.
İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği (İZBA), İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ tarafından desteklenen Uluslararası Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali, bu yıl sekizinci defa düzenleniyor. Açılışa, karnaval yürüyüşü kortejinde develeri eşliğinde yörükler öncülük yapacak.

Ege Bölgesi'nin dünyaya açılan penceresi olan festivale, başını Azerbaycan ve Bulgaristan'ın çektiği Avrasya coğrafyasından 16 ülkeden, Türkiye'den ise İzmir, Muğla, Kütahya, Denizli, Konya ve Mardin ile Karadeniz'den sekiz il, Alevileri temsilen Erenler dahil çok sayıda sivil toplum kuruluşu katılıyor. Festival, "Avrasya Kardeş Kültürleri İzmir Buluşması" ve "Evliya Çelebi 400 Yaşında Kutlu Olsun" temalarıyla 24-27 Kasım 2011 arasında İzmir Uluslararası Fuarı'nda yapılacak. Evliya Çelebi ve Kütahya Günleri etkinlikleriyle kapılarını açacak olan festivalde 25 Kasım'da karnaval yürüyüşü, 26 ve 27 Kasım'da Muğla Günleri ile uluslararası boyutun öne çıkacağı diğer katılımcı ülkelerin günleri yapılacak. İzmirlileri dünyanın birçok köşesinden leziz yemeklerin sunulacağı, mahalli ezgiler ve halk oyunları, çeşitli gösteriler, defileler ve yarışmalarla neşelenecekleri dört gün bekliyor. Festivali yöneten İZBA Başkanı Nihat Sözeri, giriş ücreti olmayacağını belirtti.

İzmir, Muğla ve Kütahya'dan çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve bürokratın katılacağı karnaval kortejine ise develeri eşliğinde yörükler öncülük edecek. Kortej başta Azerbaycan, Bulgaristan ve Afrika Birliği olmak üzere 16 ülkeden yabancıların temsilcileri, sekiz katılımcı ilin kültürel temsilcileri, uluslararası alanda başarılar elde etmiş İzmirliler, başını efelerin çektiği farklı yörelerden folklor grupları, çeşitli meslek dallarından iş erbapları, tiyatro, moda ve eğitim merkezleri, katılımcı hemşehri dernekleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyelerinden bine yakın kişiden oluşacak. İZSU binası önünde toplanacak kortej, Kordonboyu istikametinden Cumhuriyet Meydanı ve oradan da Fuar Atlas Pavyon'a yürüyecek. Karnaval havasında yapılacak yürüyüş sırasında İzmirlilere karanfiller ve hediyeler verilecek.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açılış, festivalli, kulesi, saat, ödüllerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muğla saat kulesi Ecrin Ege Bölgesi 0 17 Eylül 2011 11:27
İzmir Saat Kulesi Ecrin Ege Bölgesi 8 15 Eylül 2011 22:19
Sivas Saat Kulesi Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 31 Ağustos 2011 12:45
Kayseri Saat Kulesi Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 26 Ağustos 2011 20:31
Çankırı Saat Kulesi Ecrin İç Anadolu Bölgesi 0 21 Ağustos 2011 01:51