IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2012, 19:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul 2012 Festival ve Konser Takvimi




İstanbul'da yükselen sesler!..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Nihayet hava durumunda sıcak günlerin yakın olduğu haberini alıyoruz. Kış döneminde kaybettiğimiz enerji ve asosyal halimiz, baharla beraber yerini enerji ve sosyalliğe bırakıyor. Yaz döneminin başlaması ile açık hava organizasyonlarının haberleri de bir bir gelmeye başladı. Rengarenk, müzik zevkimizden, tarzımıza kadar herşeye hitap eden alternatif festivallerden tutun, dünyaca ünlü sanatçılara kadar İstanbul Yaz 2012 sezonunda müziğe doyacak gibi gözüküyor. Sırası ile yapılan duyurular kapsamında en dikkatimizi çeken ve "mutlaka gidilmeli", "kaçmaz", "gitmezsek kimbilir bir daha ne zaman gelir" dediğimiz sezon festival ve konser örneklerinden birkaçını sizinle paylaşıyoruz. Biz mutlaka bu etkinliklerde olacağız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizlere de şiddetle tavsiye ediyoruz. Lakin aralarında Madonna ve Red Hot Chilli Peppers gibi "gitmezsek kimbilir bir daha ne zaman gelir" dediğimiz isimler öncelikli tercihimiz oluyor!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Chill Out Festival - Kemer Golf & Country - 20 Mayıs 2012
Chill Out Festival; Festival ve konser sezonunun açılışı olarak kabul ettiğimiz Chill Out Festival 2012, bu sezon altıncısını düzenleyerek, her sezon bir ritüele döünüşüyor olduğunun sinyallerini veriyor.
Türkiye'de rafine müzikseverlerin tek radyosu Lounge FM 96.0 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival Istanbul’un yedincisi 20 Mayıs 2012 tarihinde Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor!
Tüm müzikseverler tarafından yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen ve Lounge FM 96.0 farkıyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival İstanbul, 20 Mayıs Pazar günü sabah 12.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar, doğanın içinde, açık havada, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Kemer Country'de keyifli bir gün geçirmek isteyenlerin, mesafeyi umursamadan katılmaları gerektiğini düşündüğümüz sezonun açılış etkinliğinde mutlaka orada olacağız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Madonna - Türk Telekom Arena - 29 Mayıs 2012
Madonna; Madonna çok büyük bir parti veriyor ve bu partiye herkes davetli. Madonna, 2012 Dünya Turnesi, 29 Mayıs 2012 tarihinde, Tel Aviv, Israil’de başlıyor. Açıklama, turnenin uluslararası organizatörü Live Nation Entertainment tarafından yapıldı. Turne konserleri, spor salonları, stadyumlar ve Quebec’deki Abraham Ovası gibi açıkhava alanlarında gerçekleşecek. Konserler daha sonra, Madonna’nın 20 yıldır konser vermediği Güney Amerika ve Avustralya’da devam edecek. Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrinde gerçekleşecek Avrupa konserlerinin ilk ayağı 7 Haziran 2012’de İstanbul’da.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Megadeth - Maçka Küçükçiftlik Park - 19 Haziran 2012
Megadeth; Thrash metalin öncü gruplarından Megadeth, 19 Haziran 2012’de Küçükçiftlik Park’ta sahne alıyor!
Heavy/thrash metalin en önemli -----lerinden sayılan Rust In Peace, Countdown To Extinction, Youthanasia gibi -----lere imza atan grup, son -----leri Th1rte3n’in turnesi kapsamında ülkemize de uğruyor. Geçtiğimiz süreçte bir çok kadro değişikliği yaşayan Megadeth, son olarak 2010 yılında grubun orijinal basçısı olan David Ellefson’ı yeniden kadrosuna kattı. Gitarda Chris Broderick ve davulda Shawn Drover ile yoluna devam eden grup, 19 Haziran’da İstanbul’u sallamaya geliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tuborg Gold Fest - Parkorman - 4 Temmuz 2012
Tuborg Gold Fest; Parkorman, yenilenen çehresiyle “Tuborg GoldFest”e ev sahipliği yapıyor. Şehrin göbeğinde, stres ve kargaşadan uzakta, doğayla iç içe olacak bu festival, Türkiye’deki tüm rock severlerin de buluşma noktası olacak.
“Tuborg Goldfest” türler arası dağılıma gösterdiği özenle de dünya standartlarında bir festival olma özelliği taşıyor. Rock’n’roll, numetal, senfonik rock ve hard rock gibi rock müziğin farklı türlerinden dev isimlerin sahne alacağı festival, rock müziğin farklı türlerine gönül veren herkese muhteşem bir müzik deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Chris De Burgh - Maçka Küçükçiftlik Park - 10 Temmuz 2012
Chris De Burgh; Bu yaz, ılık bir Temmuz gecesinde İstanbul’a söylenecek aşk şarkıları İngiltere’nin en özel seslerinden olan Chris de Burgh imzasını taşıyacak. 70’lerden günümüze hiç eskimeyen, birbirinden kıymetli şarkılarla mücevher gibi bir gece yaşayacak İstanbul. Romantizmin en yalın, en kalbe kazınan şarkıları Chris de Burgh’ün kadife sesi ve benzersiz sahne şovuyla hafızalara işlenecek. Chris de Burgh ‘The Lady in Red’, ‘Don’t Pay the Ferryman’, ‘A Spaceman Came Travelling’ gibi klasiklerini, diskografisinin en romantik şarkılarıyla beraber İstanbullu hayranlarına icra edecek.

Bu özel gece, İstanbul’un popüler konser mekanı Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek. Şehrin tam kalbinde fakat şehrin tüm telaşından uzakta, Chris De Burgh ve yıldızlarla başbaşa olacağınız bu eşsiz deneyimi kaçırmayın. 10 Temmuz gecesi Chris de Burgh, İstanbul Küçükçiftlik Park’ta, bugüne dek pek çok önemli organizasyonun altında imzası bulunan Purple Concerts kalitesiyle sizlerle olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Efes One Love Festival - Santral İstanbul - 14-15 Temmuz 2012
Efes One Love; Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla düzenlenen ve 10 yıldır dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan Efes Pilsen One Love Festivali bu sene 14-15 Temmuz’da santralistanbul’da gerçekleşecek. Efes Pilsen One Love Festival müzik tutkunları için sürprizler sunmaya devam edecek.
Geçen yıl toplamda 30 bin müzikseveri ağırlayan festivalde bu sene yer alacak müziğin efsane olmuş isimleri ve tüm 2012 programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Morrisey - Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi - 19 Temmuz 2012
Morrisey; İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilecek 19. İstanbul Caz Festivali, bu yıl da cazın önde gelen isimlerinden güncel müziğin yıldızlarına, iki hafta boyunca İstanbul’u bir caz kentine dönüştürmeye hazırlanıyor.
Festivalin bu yıl ağırlayacağı yıldız isimlerden biri de İstanbullu hayranlarının dört gözle beklediği efsanevi müzisyen Morrissey olacak. İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrissey, İstanbul Caz Festivali’nin konuğu olarak, 19 Temmuz Perşembe akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde etkileyici sesi, unutulmaz şarkıları ve güçlü sahne performansıyla İstanbullu hayranlarının karşısına çıkacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Red Hot Chili Peppers - Santral İstanbul - 8 Eylül 2012
Red Hot Chili Peppers; Ve bekleyiş sona eriyor! 8 Eylül Cumartesi akşamı Santral İstanbul’da müzikseverleri unutulmaz bir performans bekliyor. 1983 yılından beri Californication, Otherside, Scar Tissue, Under the Bridge gibi dünyada yankı uyandıran hitlerin sahibi olan Red Hot Chili Peppers’ın unutulmayacak İstanbul performansını kaçırmayın!


Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, festival, istanbul, konser, takvimi, ve, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Sınav takvimi... ELa__ YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 19 Mart 2012 03:52
İremsu 2012 Astrolojik Takvimi N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Şubat 2012 18:44
İstanbul Fashion Week Takvimi Belli Oldu N999 Ah Kadınlar 0 28 Ocak 2012 21:13
2012 Takvimi (Takvim - 2012) Sevda IF Ekstra 1 04 Aralık 2011 16:41