IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2012, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'ta Ustalara Saygı gecesi




7 yıldır düzenlenen etkinliğin 23 Nisan'a özel konuğu Halit Kıvanç oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beşiktaş Belediyesi tarafından 7 yıldır düzenlenen ''Ustalara Saygı'' Toplantısının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel konuğu, yıllarca TRT'de ''23 Nisan Çocuk Şenliği''nin sunuculuğunu yapan gazeteci, yazar ve televizyon sunucusu halit kıvanç oldu.
Akatlar Kültür Merkezinde düzenlenen gece, gazeteci ve belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk'ün Kıvanç hakkında hazırladığı ''Bir Yudum İnsan'' belgeselinden bir bölümün gösterilmesiyle başladı.
Gecede Halit Kıvanç'la anılarını anlatan dostlarından gazeteci Aydın Boysan, Kıvanç'ı en eski tanıyan insanlardan biri olduğunu belirterek, kendisinden çok genç olan Kıvanç ile çok güzel bir dostluğa sahip olduklarını dile getirdi.
Gazeteci uğur dündar da, çocukluğundan bu yana Kıvanç'ın sesiyle büyüdüğünü anlatarak, meslek yaşamında da Kıvanç'ın deneyimlerinden çok faydalandığını belirtti.
PELE'NİN İMZALADIĞI TOPLA SAHNEYE ÇIKTI

Programda, Çocuk Müzesi kurucusu şair Sunay Akın da halit kıvanç tarafından müzeye hediye edilen dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Pele'nin imzaladığı topla sahneye çıktı.
Akın, sahnede gazeteci uğur dündar ve tiyatro sanatçısı müjdat gezen ile birlikte Kıvanç'ın spikerliğinde kısa süreli bir maç yaptı.
Gecenin sonunda konuşan halit kıvanç da, böyle bir gecenin Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi önemli bir günde düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu belirterek, beşiktaş Belediyesine teşekkür etti.
Bu gece yapılan konuşmalarla adeta eskiye dönerek o günleri bir daha yaşadığını dile getiren Kıvanç, meslek yaşamında her fırsatta yanında olan dostlarının bu gece de kendisini yalnız bırakmadığını, bu nedenle çok mutlu olduğunu ifade etti.
Spikerlik, sunuculuk ve gazetecilik mesleğinde yaşadığı bazı olayları anlatan Kıvanç, zamanın çok çabuk geçtiğini, önemli olan şeyin doğru ve sevdiğin işleri yapmak olduğunu söyledi.
TRT'de 13 yıl boyunca sunma fırsatı bulduğu Çocuk Şenliği'nin meslek ve Türk yayın yaşamında önemli bir yerinin bulunduğunu kaydeden Kıvanç, dünyada hiç bir ülkenin çocuklarının bayramının olmadığı dönemde Türk çocuklarının dünyanın değişik bölgelerinden gelen çocuklarla buluşmasının çok önemli olduğunu anlattı.
Kıvanç, bu geleneğin bugün de devam etmesini sağlayan ve hayata geçiren yetkililere teşekkür etti.
Geceye, beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, sinema sanatçısı Türkan Şoray, gazeteci Ali Kırca, ressam bedri baykam ile sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaşta, gecesi, saygı, ustalara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Can Yücel'e Saygı Gecesi Nigar Kültür ve Sanat 0 21 Ocak 2012 15:29