IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2012, 20:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ulusal Antalya Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi




Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2'nci Ulusal Antalya Karikatür Yarışması'nda dereceye giren karikatüristlere ödülleri törenle verildi.'Genç olmak kolay mı?' başlığı altında yapılan yarışmaya bu yıl 493 eser katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2'nci Ulusal Antalya Karikatür Yarışması'nda dereceye giren karikatüristlere ödülleri törenle verildi. 'Genç olmak kolay mı?' başlığı altında yapılan yarışmaya bu yıl 493 eser katıldı. Jürinin değerlendirmesi sonucu 11 karikatür, para ve plaket ödüllerine layık görüldü.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Fuaye Alanı'nda sergilenmeye değer bulunan karikatürler için gerçekleştirilen sergi açılışı sonrası, AKM Perge Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çok genç yaşında olan bu yarışmanın uzun soluklu olmasını dilediğini söyledi.

Geçen yıl yarışmaya 169 eserin katıldığını hatırlatan Jüri Üyesi Cihan Demirci, başvuru sayısının bu sene 3 katına çıktığına dikkat çekti. Antalya'da karikatürcü açısından bir canlanma olduğunu ifade eden Demirci, "Çok genç, çok yeni arkadaşlar katıldı. Antalya'da sevindirici bir olay, bu yarışmaya belediyeden kimse jüride yer almak için başvurmadı. Biz karikatürcüler bütün eserleri kendimiz inceledik ve seçtik." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yarışmanın birincisi Sait Munzur'a 3 bin TL'lik ödülünü ve plaketini vererek, kendisini kutladı. Karikatür yarışmasının ikincisi Mehmet Kahraman olurken, üçüncü Oğuz Demir, ödülünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal'dan aldı. Yarışmada 2 adet mansiyonu ise Ömer Çam ve Asuman Küçükkantarcılar paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü Aytur Şahinbay'ın, Altan Erbulak Özel Ödülü Kürşat Zaman'ın, Jüri Özel Ödülü ise Tuncer Özer'in oldu. 18 yaş altındaki genç karikatürcüleri özendirmek amaçlı Jüri Özendirme Ödülleri'ni de Utku Kalıpçıoğlu, Berk Selçuk ve Baret Kazazoğlu kazandı. Yarışmadan sonra ise jüri üyesi Cihan Demirci, usta karikatürcü Altan Erbulak'ı anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antalya, dereceye, girenler, ulusal, Ödüllendirildi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altın Portakal Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Sevda Sinema Dünyası 0 21 Eylül 2011 08:21
FreeAgent ödüllendirildi Kralice Bilgisayar Donanımı 0 07 Ağustos 2008 09:38