IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2012, 22:38   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kargo





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Jolly Joker İstanbul
Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba
Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Kargo'dan Yeni Solist, Yeni Şarkı
Kehribar
1992 yılında kurulan ve bugün rock müzik kariyerlerinde 20. yılı geride bırakan sektörün en köklü gruplarından Kargo, yepyeni solistleri ile yoluna devam ediyor. Daha önce farklı gruplarda sahnelerde izlediğimiz Ozan Anlaş'ın yeni solist olarak gruba katılması ile yoluna Selim Öztürk (gitar) ve Burak Karataş (davul) olarak 3 kişi devam etme kararı alan Kargo, DMC etiketiyle yayınlanacak yepyeni single'ları 'Kehribar'ı müzikseverlerle buluşturuyor. Grubun ilk dönem kliplerini de çeken, 'Hakan Dokurlar' yönetmenliğinde çekilecek klip çok yakında televizyonlarda izlenebilir...
Gruba solist olarak dahil olacak kişinin eski yapı içinde eriyecek biri olarak değil, beraberce müziklerini yeniden şekillendirebilecek birisi olarak düşünen Kargo, Ozan Anlaş ile tanışınca bunu yapabileceğini hissetti ve kendisini ekibe katmaya karar verdi.
Ozan Anlaş, uzun yıllar amatör ve yarı-profesyonel olarak bir çok grupla sahne aldı. 10 yılı aşkın bir süredir de bu işin tamamen içinde. Asıl amacı, kendi şarkılarını insanlarla paylaşabileceği bir ortamda yer almaktı. İşte bu yüzden şimdi tam istediği yerde, istediği ekiple yola devam ediyor.
Kargo, yeni şarkıları Kehribar'ı şu sözcüklerle anlatıyor: “Kehribar bir taş değil aslında. Çam ağacı reçinesi zaman içinde fosilleşerek taşlaşıyor ve kehribar dediğimiz güzel, sıcak ruhlu bir maddeye dönüşüyor. Zaman içinde kehribarın geçirdiği bu değişim onu değerli kılıyor. İşte şarkının hikayesi de bu zaman üzerine değerlenen bir aşk hikayesini anlatıyor. Yarım kalmış bir aşkın bir insanın zihninde nasıl canlandığını resmediyor. Herkesin böyle zaman içinde yarım kalmış veya tamamlanmış ama mutlaka değerli bulduğu bir aşk hikayesi olduğuna inanıyoruz.''
Parçanın devamında bu bahar aylarında bol bol sahnede izleyeceğimiz grup, ilkbaharda yayınlamayı planladıkları -----lerinin kayıtlarını da tamamlamak üzere.
Kargo'nun 20 Yıllık Hikayesi:
Kargo, 1992 yılında İstanbul'da en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmek üzere yola çıkan ve Selim Öztürk ve Mehmet Şenol Şişli (MŞŞ) tarafından kuruldu. Ekibe ilk katılan Serkan Çeliköz oldu, daha sonra davulcu olarak Burak Karataş'ın da katılımı ile genişleyen kadronun tamamlanması vokalist olarak ekibe dahil olan Koray Candemir ile gerçekleşti.
90'lı yıllara egemen olan Türk pop müziğine rağmen rock müzik sound'unda kaydettikleri -----lerle kendilerini sektöre kanıtlamayı başaran Kargo bugün birçok genç müzisyenin de yolunu açmayı başardı. 1996 tarihli 'Yarına Ne Kaldı' ve -----ün çıkış şarkısı 'Yüzleşme' sert rock tınılarına rağmen büyük hit olmayı başardı. İkinci ----- 'Sevmek Zor', devamında gelen melankolik ----- 'Yalnızlık Mevsimi', 'Sen Bir Meleksin' -----ler Kargo'nun en az gençler kadar orta yaş ve üstü insanlara da ulaşabilen geniş bir hayran kitlesi yaratmayı başardı.
2000 yılı grup için bir dönüm noktası oldu. Sen Bir Meleksin -----ünün sonrasında grup elemanları kendi özel işlerini yapmak üzere Kargo'ya ara verdi. Solist Koray Candemir ilk solo -----ü Sade'yi yayınladı. Burak ve Selim prodüktör olarak başka projelerde çalıştı.
2003 yılında Kargo yeniden biraraya gelip ----- kaydetme kararı aldı. Ancak Mehmet Şenol Şişli ekipte yer almayacağını açıkladı. 2004'de yayınlanan grubun 7. -----ü 'Ateş ve Su' sonrasında çok büyük turneler yapan ekip tamamen cover şarkılardan oluşan -----leri 'Yıldızların Altında'yı yayınladı, ----- büyük başarı kazandı.
2008 yılının son aylarında Koray Candemir ve Serkan Çeliköz gruptan ayrıldı Kargo grubu Mirkelam ile ortak bir ----- kaydetti ve sonrasında yaklaşık 80 konserlik bir turne gerçekleştirdiler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kargo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzaya 20 tonluk kargo! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Mart 2012 23:37
Rus Kargo Gemisi Uui'ye Kenetlendi Coder Haber Arşivi 0 05 Şubat 2010 11:04