IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2012, 00:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara'da "Denizli Tanıtım Günleri" Başladı..




Denizli'de üretimi gerçekleştirilen ve dünyanınçeşitli ülkelerine ihraç edilen havlu, bornoz, çarşaf, nevresim, Buldan bezi, NASA'nın uzay çalışmalarında kullanılan kablolar ile Hollywood ünlülerinin banyo ve mutfaklarını süsleyen Mermerler Ankara'da gerçekleştirilen bir etkinlikle tanıtıldı.
Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli İhracatçılar Birliği ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği organizasyonunda düzenlenen "Denizli Tanıtım Günleri", Ankamall Alışveriş Merkezi'nde başladı.
Tanıtım günleri kapsamında kentte üretimi gerçekleştirilen ve tüm dünyaya ihraç edilen havlu, bornoz, çarşaf, nevresim, Buldan Bezi, NASA'nın uzay çalışmalarında kullanılan kablolar, Hollywood ünlülerinin banyo ve mutfaklarını süsleyen Mermerler ile Yatağan palası kurulan stantlarda sergilendi.
Etkinliğin açılışında konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin Türkiye ihracatında sekizinci sırada yer aldığını hatırlattı.
Denizli'den 2011 yılında 3 milyar Dolar ihracat yapıldığını aktaran Demir,
"Türkiye artık dünyanın zengin ülkeleri arasında. Biz yerli piyasayı, Anadolu'yu ihmal ederek istediğimiz noktaya gelemeyiz. Dolayısıyla bu iş aslında şudur; tanıtım hatırlanmak demektir. Denizli bilinir, tanınır, Denizli'nin gündemde olması, Ankara'nın gündeminde olması çok önemli. Onun için Denizli Tanıtım Günleri bizim için büyük bir öneme sahip" diye konuştu.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Denizli'nin turizm, tarım ve sanayisiyle Türkiye'nin lokomotif illerinden biri olduğunu ifade etti
Ak Parti Denizli milletvekili Nihat Zeybekci de, Denizli'nin gurur duyulacak bir seviyeye geldiğini dile getirerek, Denizli'nin Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu söyledi.
Dünyada bir numara almak amacıyla yola çıktıklarını belirten Zeybekci,
"Bugünkü organizasyon, bu anlamda, çıktığımız yolda önemli bir adım. Önce kendimizi tanıtmamız lazım. Buna da Ankara'dan başlamak lazım" dedi.
Zeybek gösterisi ile başlayan etkinlikte Buldan Bezi'yle hazırlanmış kaftan ve kıyafetler Sema Şimşek, Ece Gürsel, Irmak Atuk, Tuğba Melis Türk gibi mankenlerin yer aldığı bir defile ile sunuldu.
Antik kent Laodikya tanıtım filminin ardından mitolojik kıyafetlerden oluşan koleksiyon defilesi ile Denizli'de üretilip ihraç edilen tekstil ve bornoz defilesi de gerçekleştirildi.
Tanıtım günleri'nin açılışına Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, oda ve birlik başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Açılışın ardından, stantlar gezildi.




Haber Tarihi: 26 Mayıs 2012 Cumartesi Saat 00:20

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ankarada, başladı, denizli tanıtım günleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Denizli'de "Kültürlerarası Resim Kampı Projesi" Başladı Thetis Kültür ve Sanat 0 06 Mayıs 2012 12:36
"Yazlık Sinema Günleri"ni Kaçırmayın Kralice Sinema Dünyası 0 17 Haziran 2008 18:16