IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2012, 22:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları




ENKA'nın yaza damgasını vuracak etkinliklerinin biletleri Biletix'te satışta!

ENKA Kültür Sanat'ın, "Silinen Sınırlar, Buluşan Dünyalar" sloganıyla ENKA Açık Hava Tiyatrosu'nda; Oyun Atölyesi'nden, MFÖ'ye, Fazıl Say'dan, Dostlar Tiyatrosu'na ve birçok ünlü isme ev sahipliği yapacağı 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nın biletleri Biletix'te satışa çıktı! Sanat tutkunları; 20 Haziran – 13 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerle adeta sanata doyacaklar!

24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nda; 16. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Nebi Birgi'ye "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı" ödülünü kazandıran "Sidikli Kasabası Müzikali"nin yanı sıra; Londra'da gerçekleşecek "Uluslararası Shakespeare Festivali 2012"de Türkiye'yi temsil edecek Oyun Atölyesi'nin "Antonious ile Kleopatra"sı, "Bölge Hastanesi", "Kazaen, Beyoğlu'nda Çarpışmalar", "Batı Rıhtımı" ve "Azizlikler / Nereye Gidiyoruz?" gibi sezonun özel tiyatro oyunlarını sahnesinde ağırlıyor.

Buluşmalar kapsamındaki müzik etkinliklerinde ise, Türkiye'nin en köklü grubu MFÖ unutulmaz şarkılarını açık havada seslendirecek. Klarnet ustası Serkan Çağrı, "Crazy Brassy Balkans" -----ünden şarkılarını müzikseverlerin dinletisine sunarken, evrensel müziğin ustası Mircan; sonsuzluğu ENKA sahnesinde İngiliz Matthew Barley gibi dünyanın en önemli viyolonsel sanatçısını ülkemizin önemli virtüözleriyle buluşturarak yakalayacak. 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve arkadaşlarının konseri ile sonlanacak.

Programda yer alan Folklor Kurumu İstanbul, Karadeniz yöresine ait dansları sahneleyeceği "Bizim Deniz Kuzey Deniz" etkinliğinde performansları ile nefes kesecek.

Numaralı koltuk bilet satışı uygulanan 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'na ait biletler Biletix'ten ve ENKA Kültür Sanat gişesinden temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00'de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu'ndan kalkacak servis, konukların Taksim-AKM'ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
24, buluşmaları, enka, kültür, sanat, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trabzon'da Kültür Sanat Thetis Kültür ve Sanat 0 10 Mayıs 2012 18:52
İzmir'de Kültür Sanat Cemalizim Kültür ve Sanat 0 15 Mart 2012 09:51
Kültür ve sanat nedir ? kont_dracula Kültür ve Sanat 31 29 Ekim 2010 18:00
Başkentte Kültür Sanat Luis Kültür ve Sanat 0 22 Nisan 2010 13:58