IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kültür ve Sanat (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/)
-   -   Özhaseki, Resim Bölümü Öğrencilerinin Karma Resim Sergisini Açtı (https://www.ircforumlari.net/kultur-ve-sanat/485852-ozhaseki-resim-bolumu-ogrencilerinin-karma-resim-sergisini-acti.html)

Thetis 30 Mayıs 2012 20:35

Özhaseki, Resim Bölümü Öğrencilerinin Karma Resim Sergisini Açtı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışını yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışını yaptı. Özhaseki, eğitimin önemine işaret ederek, "Her işin başında eğitim var. Siz eğitim verirseniz insanlar da bunun güzel karşılığını veriyor." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşen açılışa; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Büyükşehir Belediyesi'nden üst düzey yöneticiler, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü'nden öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Serginin açılışını, eşi Neşe Özhaseki ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte yapan Başkan Özhaseki, daha sonra sergiyi gezerek resimler hakkında bilgi aldı. Sergide, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından çizilen Vali Mevlüt Bilici'nin portresini ve kendi portresini görünce beğenisini ifade eden Başkan Özhaseki, resmin gençlik haline benzediğini söyledi.

Sergi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Özhaseki, konservatuvarın başarısına vurgu yaptı. Gerek konservatuvar gerekse KAYMEK kurslarına katılanların bu kurslar sayesinde kendilerindeki yetenekleri ortaya çıkardıklarını söyleyen Başkan Özhaseki, "Her işin başında eğitim var. Ne olursa olsun eğitim verildiği zaman insanlar bunun karşılığında çok güzel ürünler ortaya çıkarabiliyorlar." dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nce açılan kurslarda yüz binlerce insana eğitim verildiğine vurgu yapan Başkan Özhaseki, "Şehrin bir taraftan altyapısıyla, bir taraftan üst yapısıyla uğraşıyoruz. Bir taraftan da şehri geliştirecek büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Bunların yanında, kültür-sanat etkinliklerini de unutmuyoruz. Bu manada Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. İşte o çabalar neticesinde böyle bir sergi ortaya çıktı. Katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ellerine sağlık diyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Özhaseki'ye sergide Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğretmenlerinin yaptığı 2 portresi armağan edildi. Sergide, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü'nde eğitim alan 65 öğrenci tarafından yapılan yağlı boya, sulu boya, pastel boya ve kara kalem yöntemleriyle yapılmış toplam 248 karma eser sergilendi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net