IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2012, 20:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özhaseki, Resim Bölümü Öğrencilerinin Karma Resim Sergisini Açtı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışını yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışını yaptı. Özhaseki, eğitimin önemine işaret ederek, "Her işin başında eğitim var. Siz eğitim verirseniz insanlar da bunun güzel karşılığını veriyor." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda gerçekleşen açılışa; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Büyükşehir Belediyesi'nden üst düzey yöneticiler, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü'nden öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.

Serginin açılışını, eşi Neşe Özhaseki ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte yapan Başkan Özhaseki, daha sonra sergiyi gezerek resimler hakkında bilgi aldı. Sergide, Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından çizilen Vali Mevlüt Bilici'nin portresini ve kendi portresini görünce beğenisini ifade eden Başkan Özhaseki, resmin gençlik haline benzediğini söyledi.

Sergi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Özhaseki, konservatuvarın başarısına vurgu yaptı. Gerek konservatuvar gerekse KAYMEK kurslarına katılanların bu kurslar sayesinde kendilerindeki yetenekleri ortaya çıkardıklarını söyleyen Başkan Özhaseki, "Her işin başında eğitim var. Ne olursa olsun eğitim verildiği zaman insanlar bunun karşılığında çok güzel ürünler ortaya çıkarabiliyorlar." dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nce açılan kurslarda yüz binlerce insana eğitim verildiğine vurgu yapan Başkan Özhaseki, "Şehrin bir taraftan altyapısıyla, bir taraftan üst yapısıyla uğraşıyoruz. Bir taraftan da şehri geliştirecek büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Bunların yanında, kültür-sanat etkinliklerini de unutmuyoruz. Bu manada Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. İşte o çabalar neticesinde böyle bir sergi ortaya çıktı. Katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ellerine sağlık diyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Özhaseki'ye sergide Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğretmenlerinin yaptığı 2 portresi armağan edildi. Sergide, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Resim Bölümü'nde eğitim alan 65 öğrenci tarafından yapılan yağlı boya, sulu boya, pastel boya ve kara kalem yöntemleriyle yapılmış toplam 248 karma eser sergilendi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
karma, resim, öğrencilerinin, özhaseki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Byegm Sanat Galerisinde Karma Resim Sergisi Açıldı Thetis Kültür ve Sanat 0 29 Mayıs 2012 20:57
27 Kırgız Ressam Başkent'te Resim Sergisi Açtı System Kültür ve Sanat 0 23 Kasım 2011 19:24
"anadolu'ya üç bakış" karma resim sergisi »Dєηiz« Kültür ve Sanat 0 08 Mayıs 2009 21:17