IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2012, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tuğba Özay Misafirlerini Coşturdu




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tuğba Özay Kemer Göynük Dino Park'ta misafirlerini coşturdu, Küba Asıllı Amerikalı Sanatçı Nayer ise, hayal kırıklığı yarattı.

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Beldesinde gündüz açılışı yapılan Dino Park'ta Gece muhteşem bir konser veren Tuğba Özay sabahın ilk ışıklarına kadar herkesi eğlendirdi.

Gerek güzelliği ile gerek sesiyle gönüllere taht kuran Tuğba Özay birbirinden güzel şarkılarını Dino Park açılışına gelenlere seslendirdi. "Çat diye çat diye" şarkısını söylerken Özay'a Zombi kızlar dans gösterisi ile eşlik ettiler.

Tuğba Özayı dinlemeye gelenler arasında Magazinkolik İnternet sitesi genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur ve Ünlü manken Arzu Yanardağ'da vardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde birbirinden özel sürprizlerle ve Dans gösterileri ve Davetliler arasına katılan Korku Tünellerindeki Zombiler davetlilere korkulu dakikalar yaşattılar. Dino Park tarafından farklı bir hizmet sunumuyla gelen misafirlerde hallerinden çok memnun olarak geceden sabahın ilk ışıklarında Korku parkından ayrıldılar.


Sanatçı Nayar'dan Davetlilere Hayal Kırıklığı


Tuğba Özay'ın programından sonra sahne alması beklenen Dünyaca ünlü sanatçı Nayer bir şarkı söyleyerek sahneden inmesi hayal kırıklığı yarattı. Dakikalarca bekleyen davetliler Nayer'i protesto etti.

Nayer Kimdir?

Küba Asıllı Amerikalı Nayer genç yaşlardan itibaren modellik ve oyunculuk yapmaya başladı. Ama Nayer'in en büyük tutkusu kuşkusuz müzikti. 14 yaşındayken ailesinin desteğiyle Los Angeles'a taşınan Nayer, burada 6 şarkılık bir demo yaptı. Bu -----ün piyasaya sürülmesinin ardından 16 yaşında da içinde Latin ezgileri olan dans müzikleri -----ü yaptı. -----ü Billboard listelerinde rekor kırdı.

Gitar ve piyanoya olan yeteneğini de ilerleten Nayer, 2007 yılında Pitbull tarafından keşfedildi. Pitbull'un kendisini keşfetmesiyle, Sony ile kontrat imzaladı ve Pitbull'la çalışmaya başladı. Pitbull ve Neyo ile düet yaptığı ilk single'ı Everything Tonight, Afrojack tarafından düzenlendi. Ardından yine hız kesmeden Pitbull ile gerçekleştirdiği "Suamente" isimli single Dünya Dance listelerinde üst sıralardaki yerini aldı ve şu anda tüm Dünya Club'lerinde sayısız defa gece boyunca çalınmaya devam ediyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tuğba, özay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuğba Özay siyasete atılıyor Feronia Haber Arşivi 3 29 Mart 2010 06:20
Tuğba Özay'a İcra Şoku! Kralice Haber Arşivi 0 01 Aralık 2008 08:59