IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2012, 18:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galeri/Miz Konuk Sanatçı Programı Başladı!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Galeri/Miz Teşvikiye'de düzenleyecekleri konuşmada sanatsal pratiklerini ve İstanbul projelerini anlatacaklar.

Program kapsamında farklı ülkelerden İstanbul'a gelen sanatçılar,29 Haziran 2012 Cuma günü Galeri/Miz Teşvikiye'de düzenleyecekleri konuşmada sanatsal pratiklerini ve İstanbul projelerini anlatacaklar.

Uluslararası genç sanatı İstanbul sanat ortamına taşıma amacıyla oluşturulan Galeri/Miz Konuk Sanatçı Programı, Haziran 2012 itibariyle ilk konuklarını ağırlamaya başladı. Yaz aylarına özgü olan program boyunca galeri, sergileme mekânı olmaktan çıkarak bir üretim mekânına, sanatçı atölyesine dönüşüyor. Üç dönem hâlinde farklı sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan program üçer haftalık periyotlar şeklinde, Ağustos ayının sonuna dek sürecek. Program boyunca meydana getirilen yapıtlar, sezonun ilk sergisinde sergilenecek. Gelişmeleri blog adresimizden takip edebilirsiniz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlk dönem sanatçıları Cape Town'dan Elize Vossgatter, Londra'dan Emma Wieslander ve Newcastle'dan Rebecca Travis, 29 Haziran 2012 Cuma günü 18:00-19:00 saatleri arasında Galeri/Miz Teşvikiye'de düzenleyecekleri konuşmada sanatsal pratikleri ve konuk sanatçı programı süresince üzerinde çalıştıkları projeleri anlatacaklar.

Konuşma İngilizce olarak gerçekleştirilecek ve çeviri yapılmayacaktır. Etkinlik ücretsizdir.

Elize Vossgatter: 1981'de Johannesburg, Güney Afrika'da doğan sanatçı, güzel sanatlar eğitimini University of Cape Town bünyesindeki The Michaelis School of Fine Art'da, 2002 yılında tamamladı. Yerel öykülerden esinlenen, kadın olgusunu farklı bağlamlarda sorgulayan, bu durumu geliştirdiği deneysel teknik ve resmin diliyle irdeleyen sanatçı Cape Town'da yaşıyor ve çalışıyor.

Emma Wieslander: Lund, İsveç'te 1979'da doğan sanatçı, lisans eğitimini Kent Institute of Art and Design fotoğraf bölümünde 2004'te, yüksek lisansını ise Londra'da Royal College of Art fotoğraf bölümünde 2007 yılında tamamladı. Çalışmalarında sıklıkla doğayı ve manzarayı başlangıç noktası olarak alan sanatçı fotoğraf temelli projelerinde algılanan, betimlenen ve tarif edilenler arasındaki bağlantıları inceliyor. Resimsel gelenekler ve üç boyutlu olanın resim yüzeyine geçişinde yaşadığı değişim ve bunun tersi, kültür ve teknoloji etkisinde doğanın geçirdiği dönüşüm ele aldığı başlıca kavramlardır. Wieslander, Londra'da yaşıyor ve çalışıyor.

Rebecca Travis: 1988'de Bradford, İngiltere'de doğdu. University of Newcastle-Upon-Tyne güzel sanatlar bölümünden 2011'de mezun oldu. Çalışmaları temelde yüzey ve maddeye dair bir araştırma ve onlara karşılık verme çabasıyla şekillenmektedir. Kimi zaman mimari mekânlar ve yüzeyleri ile doğrudan etkileşime geçen sanatçı, kimi zaman ise çizimler ve sanatçı kitapları oluşturur. Bu kitaplar, sayfalarına uyguladığı yinelenen bir dizi işlem sonrasında saf bir görselliğe bürünmekle birlikte kâğıdın maddi yapısını, hassas ve geçici oluşundaki güzelliği belgeler. Travis, Newcastle'da yaşıyor ve çalışıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başladı, galeri or miz, konuk, programı, sanatçı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ankara Barosu Bilişim Hukuku Sertifika Programı 17-18.Grup kayıtları başladı. PopSy Bilişim Hukuku 0 19 Mart 2009 20:58