IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2012, 18:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stevie Wonder Konserinin Mekanı Değiştirildi!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İKSV’nin 40. yıl sürprizlerinden “Garanti Caz Yeşili” etkinlikleri kapsamında 14 Eylül’de gerçekleştireceği Stevie Wonder konseri, mekan değişikliğine gitti

Efsanenin biletleri tükeniyor!

İKSV, 40. yılında bir efsaneyi ağırlıyor: Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, popüler müziğin büyük ismi Stevie Wonder, 15 yıldır "Garanti Caz Yeşili" markasıyla, müziğin yaygınlaşmasına aralıksız destek veren Garanti Bankası'nın sponsorluğunda, 14 Eylül Cuma akşamı saat 21.00'de Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta İstanbuldaki ilk konserini verecek. Konserin daha önce santralistanbul'da gerçekleşeceği duyurulmuştu. Stevie Wonder konserine daha önceden bilet alan seyirciler, ayni biletlerle yeni konser mekani Maçka Küçükçiftlik Park'a girebilecekler.

Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı Stevie Wonder, kariyeri boyunca Music of My Mind, Talking Book, Fulfillingness' First Finale, Innervisions ve Songs in the Key of Life gibi klasikleşmiş -----lere imza atan Wonder, "For Once in My Life", "Superstition", "Sir Duke", "Happy Birthday", "I just Called To Say I Love You", "Isn't She Lovely?", "You're the Sunshine of My Life" gibi onlarca unutulmaz şarkının yaratıcısı.

Piyano ve klavyenin yanı sıra armonika, davul ve perküsyon gibi enstrümanları da çalabilen Stevie Wonder, The Woman in Red filminde kullanılan "I Just Called To Say I Love You" şarkısıyla kazandığı Golden Globe ve Oscar ödüllerinin yanı sıra kariyeri boyunca ürettikleriyle "Yaşam Boyu Başarı ödülü" de dahil olmak üzere 25 Grammy'nin de sahibi..

Stevie Wonder konserinin biletleri; Biletix satış kanalları (BİLETİX satış noktaları, BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00), biletix.com), Garanti Paramatikler ve İKSV'den satılıyor.

Stevie Wonder konserine erken davranan kazanıyor, konsere bilet alan ilk 5.000 kişi, 100 TL'lik indirimli bilet fiyatından yararlanacak. Sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek yalnızca İKSV'den alınabilecek "öğrenci" biletleri ise 60 TL. Konserdeki diğer bilet kategorileri ise şöyle: 250 TL (ikinci sahne önü), 500 TL (birinci sahne önü), 600 TL (özel platform). Bilet alımlarında kredi kartı da geçerli olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
değiştirildi, konserinin, mekanı, stevie


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Madonna konserinin biletleri tükendi PassioN Haber Arşivi 1 01 Mart 2012 02:59