IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2012, 19:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Amerikalı Oscar Akademi Üyesi, Altın Portakal'da Jüri Üyesi Olacak




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Amerikalı akademisyen, film yapımcı ve dağıtımcısı, Oscar Akademi üyesi Barbara Boyle, 49.Altın Portakal'ın Hülya Avşar başkanlığındaki ulusal jürisinde görev yapacak.

Amerikalı akademisyen, film yapımcı ve dağıtımcısı, Oscar Akademi üyesi Barbara Boyle, 49. Altın Portakal'ın Hülya Avşar başkanlığındaki ulusal jürisinde görev yapacak. Festival kapsamında sektör temsilcileri, yapımcı ve yönetmenlerle bir araya gelecek olan Boyle, Akdeniz Üniversitesi ve Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni de ziyaret edecek.

Konuyla ilgili Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV)'ndan yapılan açıklamaya göre, sayısız film festivalinde jüri üyeliği yapan Boyle, Türk sinemasının son dönem örneklerini izlemek ve sinema sektörüyle tanışmak için Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda jüri üyeliğini kabul etti. Oscar adayı ve Oscar ödüllü çok sayıda filmin yapımcıları arasında yer alan Boyle, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi üyesi ve Akademi'nin Yabancı Diller Komitesi'nde yer alıyor.

2003'ten 2012'ye kadar UCLA Tiyatro, Film ve Televizyon Okulu – Film, Televizyon ve Dijital Medya departmanı başkanı olarak görev yapan Barbara Boyle, 2012 Temmuz'unda bu okulun Girişimci Aktiviteler ve Özel Girişim bölümünde dekan yardımcılığı görevine getirildi. New York ve Kaliforniya'da hukuk çalışmaları yapan Boyle, kariyerine avukat olarak başladıktan kısa bir süre sonra finans ve yapımcılık alanlarına geçti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akademi, altın, amerikalı, jüri, olacak, oscar, portakalda, Üyesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık