IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2020, 23:19   #1
Çevrimdışı
Bal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Netflix’te Şubat’ta izleyebileceğiniz 5 yapım önerisi






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Netflix aboneliği ile geçmiş dönük, şu an yayınlanmakta olan ve yeni başlayacak dizileri sınırsızca izleyebiliyorsunuz. Netflix'te Şubat ayında yayında olacak en popüler dizi, film, belgesel gibi yapımları inceleyerek, sevdiğiniz türde olanları 2020 Şubat takviminize ekleyebilirsiniz.

LOCKE & KEY (ANAHTAR EV)
Yayınlanan fragmanı ve konusuyla dikkat çeken Locke & Key 7 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak. Babasının öldürülmesiyle bir araya gelen kardeşler dedelerinin evine yerleşiyor ve burada gizemli anahtarlar ortaya çıkıyor. Babalarının ölümü ardındaki sırrı çözmeye çalışan kardeşlerin hikayesi geriim, macera ve heyecan yaratacak. Dizin başrollerinde Darby Stanchfield,Connor Jessup,Emilia Jones gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

NARCOS: MEXICO: 2. SEZON
Popüler dizilerden biri olan Narcos'un ilk sezonu ilgiyle izlenmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise Narcos: Mexico: 2. Sezon ortaya çıkıyor ve 13 Şubat'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın peşine düşen Meksikalı ajan Javier Pena'nın maceralarını anlatıyor. Suç ve aksiyon dizilerini sevenler bu sürekleyici hikayeyi çok sevecek. Başrollerinde Michael Pena,Diego Luna,Tenoch Huerta'yı göreceğiz.

HAYATIN KIYISINDA
Netflix orijinal filmlerinden biri olan Hayatın Kıyısında 28 Şubat'ta izlenebilecek. Elle Fanning ve Justice Smith'in başrollerinde yer aldığı film, Hayatın Kıyısında romanından uyarlanmış bir aşk hikayesini anlatıyor. Her iki kişinin de kendine özel duygusal yaraları vardır ve bunları atlatmaya çalışırken birbirleriyle karşılaşırlar. Olayların ve duygularının ne boyutta olduğunu göreceğimiz filmi sevdiğinizle birlikte de izleyebilirsiniz.

THE CHEF SHOW: 3. SEZON
Netflix'e özel orijinal belgesellerden biridir. The Chef Show çok sevildiği için 3. Sezonu 19 Şubat'ta başlayacak. Yönetmen, aktör ve yapımcı Jon Favreau ile Kore mutfağının şefi Roy Choi bir araya geliyor. Bu eğlenceli ikili hem mutfaktaki hem de dışarıdaki yeni lezzetleri tatmayı seviyor ve bunları bizlere de gösteriyor. Yemekleri değerlendirirken hem yeni tarifler görmüş oluyorsunuz hem de eğlenceli görüntüler ortaya çıkıyor.

DRAGON QUEST YOUR STORY
Anime filmleri sevenler için güzel bir tercih olacaktır. Hem kendiniz hem aileniz hem de çocuklarınızla birlikte keyifle izleyebileceğiniz Dragon Quest Your Story, Luca annesini kurtarmak için bir yola giriyor ve Zenith kılıcını kullanabilen ilahi kahramanı bulmaya çalışıyor. Heyecanlı ve macera dolu olan anime film eğlenceli anlar yaşamanızı sağlarken günlük yaşamın stresinden de sizi kurtaracaktır. Yer alan karakterleri ve seslendirmeleri seveceksiniz.

__________________


Artık benlesin bal.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi izle, diziler, film izle, filmler, netfilix, netflix türkiye, online dizi izle, online film izle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yine 14 Şubat geliyor. Hediye önerisi alınır bb IF Ekstra 18 11 Şubat 2020 15:08
Destiny 2 yapım aşamasında Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Kasım 2014 02:53
Yapım Ekleri ve Uygulaması Liaaa Türkçe 0 15 Mart 2012 01:42
Özel Yapım Cam Kadehler Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 28 Ağustos 2011 10:06