IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2011, 23:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MacLegion-Bundle ile 11 Yazılım 49 Dolar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MacLegion da MacUpdate.com sitesinin toplu yazılım kampanyasından ilham alarak olsa gerek 11 işe yarar yazılımı toplayarak 660 USD yerine 49 USD’ye alıcılara sundu. Açıkçası bana göre daha işlevsel yazılımların bulunduğu yazılım paketinin içeriği şöyle:
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Corel Painter tabanlı yazılımın ‘light’ sürümü. Normal sürüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $99,95.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok hızlı web sitesi inşa etmek istiyorsanız tam size göre bir yazılım. -----Weaver ile ilgili bir yazı dizisine başlamış ancak devam ettirememiştim, sitede ilgili yazıları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Normal fiyatı: $79,99
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Flash tabanlı slayt gösterileri hazırlamak için birebir: Normalde $129.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mail veya ThunderBird hoşunuza gitmiyorsa bu yazılımı deneyebilirsiniz. Kategorilere göre maillerinizi sıralayabilirsiniz. Normal fiyatı $29,95.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dökümanlar, Epostalar, belgeler ve daha fazlasının yönetimi. Normal fiyatı: $79,95.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Swift Publisher ile broşürler, flyerlar, gazeteler tasarlayabilirsiniz . Normal fiyatı $54,95.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dahili ve harici kaybolan veya sildiğiniz dosyaları kurtarmaya yarayan bir yazılım. HFS, FAT ve NTFS formatlı diskler destekleniyor. Tam sürüm normalde $89.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ekran kaydı yapmak için başarılı bir yazılım. Normal fiyatı: $29,95
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilgisayarın neler yaptığı hakkında daha detaylı rapor almak, sistemi dizginlemek için güçlü bir araç. Normal fiyatı $33,29.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu yazılım ile resimlere değişik duman efektleri verebiliyorsunuz. Normalde $9,99.
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Sadece ilk 9000 kişiye): Forumda da oldukça bilinen ve kullanılan bir yazılım, başarılı bir sistem bakım yazılımı. Normal fiyatı: $29,95.
Oldukça işlevsel yazılımlar barındıran bu paketi kaçırmayın derim. Şu sıralar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]aşırı talepten dolayı çökmüş durumda. Umarım ilk 9000′e girebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
11, 49, dolar, ile, maclegionbundle, yazılım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık