IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2025, 09:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gülşah Saraçoğlu bombayı patlattı: Takip arabam vardı, sevgilimi gizlice izliyordum!




Moda dünyasının öncü isimlerinden Gülşah Saraçoğlu, Haberler.com ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu'nun üstlendiği Haber Bahane programına konuk oldu ve deyim yerindeyse içini döktü. Çok kıskanç olduğunu belirten Saraçoğlu, "Özel takip aracım vardı, sevgilimi takip ederdim. Daha sonra kaçırdım ve evlendik" sözleriyle kıskançlık seviyesini gözler önüne serdi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Haber Bahane programına katılan Gülşah Saraçoğlu, özel hayatının bilinmeyenlerini anlattı.

DEDEKTİF RUHU DEVREYE GİRDİ

İlişkilerde sınır tanımayan, sevgilisine adeta FBI gibi yaklaşan Saraçoğlu, aslan burcu olduğunu ve ilişkilerinde oldukça kıskanç olduğunu vurguladı. Ünlü modacı, "Kendi bilinen arabamdan farklı, bir takip arabam vardı. Sevgilimi onunla takip ederdim. Takıntılıyım, sevdim mi tam severim," sözleriyle stüdyoda şaşkınlık yarattı. Bu açıklamasıyla kıskançlık konusunda sınır tanımadığını açıkça ortaya koydu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"EŞİMİ KAÇIRDIM"

Gülşah Saraçoğlu, 2010 yılında iş insanı Selçuk Yetnur ile nikâh masasına oturdu. İki yıl süren evliliklerinin ardından çift, boşanma kararı aldı. İkilinin 2011 yılında Aslan Yetnur adında bir oğlu dünyaya geldi. Boşanmanın ardından 2014 yılında yeniden evlenen çiftin bu seferki birliktelikleri sadece bir yıl sürmüştü. İşte bir dizi senaryosunu aratmayan aşk hikâyesi... Ünlü modacı, eski eşiyle yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:"Eşimi kaçırarak evlendim. Boşandıktan iki sene sonra yeniden evlendik. Ama aslında hiç ayrılmadık. Onun ailesi boşandığımızı biliyordu ama biz bir süre daha birlikte yaşadık. Ailesiyle barıştıktan sonra moda atölyemi kapatmamı istediler. Bu benim için imkânsızdı. O yüzden ayrılmak zorunda kaldık."Saraçoğlu'nun bu sözleri, aşk ve aile arasında kalan zorlu bir dönemin izlerini yansıttı. Öte yandan Saraçoğlu, programda hayatı boyunca hiç evlenme teklifi almadığını da sözlerine ekledi.

"KENDİMİ YENİDEN İNŞA ETTİM"

Güzellik anlayışına ve geçirdiği operasyonlara dair çok net konuşan Saraçoğlu, kendi vücudunu adeta bir sanat projesine dönüştürdüğünü belirtti: "Mide ameliyatı, göğüs ameliyatı... Sayısız estetik operasyon geçirdim. Kendimi yeniden inşa ettim. Çünkü tasarladığım elbiselerin tek mankeni ben olmak istedim." Modayı tasarlayan, aşkı saplantıyla yaşayan Gülşah Saraçoğlu, kelimenin tam anlamıyla "yaşayan bir konsept" olduğunu bir kez daha vurguladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Nisan 2025, 10:16   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gülşah Saraçoğlu bombayı patlattı: Takip arabam vardı, sevgilimi gizlice izliyordum!




Taşşş taşşşş 😁

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Nisan 2025, 11:32   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gülşah Saraçoğlu bombayı patlattı: Takip arabam vardı, sevgilimi gizlice izliyordum!




Mide ameliyatı, göğüs ameliyatı... Sayısız estetik operasyon geçirdim. Kendimi yeniden inşa ettim. Çünkü tasarladığım elbiselerin tek mankeni ben olmak istedim.

Heryeri yapmacik demek.
De takip isi kotu ya, insan sevdigine guvenmeli

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku Sarya Magazin Haberleri 0 29 Ekim 2022 13:43
AMD bombayı patlattı! Deep Bilgisayar Donanımı 1 26 Aralık 2011 04:12